Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9951

2016-06-15 17:46

Česko nakročilo k předčasným volbám, mezi ANO a ČSSD hoří mosty, které pro jistotu podřezává Kalousek z TOP09! Válka konceptuálních sil ekonomické vs. ideologické globalizace je v plném proudu!

Soustředěný útok proti zájmům Andreje Babiše a jeho propojení s Robertem Šlachtou a ÚOOZ graduje do nevídaných rozměrů. Po divoké koaliční schůzce na vládě včera večer se křičelo, Andrej Babiš vmetl do tváře Bohuslavu Sobotkovi, že jeho pozice premiéra není navždy a už zítra může být premiérem právě on a dnes přilil oheň do ohně ministr vnitra Milan Chovanec, který navzdory Andreji Babišovi a hnutí ANOpodepsal policejní reformu, která slučuje ÚOOZ s protimafiánským útvarem a mění hlavně organizační pravidla a přístupy k informacím obou divizí. Andrej Babiš ještě před podpisem dnes ráno varoval, že pokud Chovanec reorganizaci podepíše, ANO vypoví koaliční smlouvy.

Babiš hraje o všechno nebo nic

To by ale příliš dlouho nefungovalo, protože ANO, které skrze Andreje Babiše kontroluje finance, by zřejmě brutálně ořezalo rozpočty rezortům v gesci ČSSD, zatímco vlastním ministrům by Andrej Babiš štědře naděloval při sestavování státního rozpočtu na příští rok. A pozor, příští rok je rokem volebním a porcování medvěda je naprosto nezbytné pro úspěch ve volbách. Znepřátelit si ministra financí a rok před volbami fungovat bez koaliční smlouvy by bylo pro ČSSD sebevražedné. Je navíc zcela jisté, že po reorganizaci policie se přestane vyšetřovat kauza OKD a úloha Bohuslava Sobotky na tomto tunelu.

VICE-Česko nakročilo k předčasným volbám, mezi ANO a ČSSD hoří mosty, které pro jistotu podřezává Kalousek z TOP09! Válka konceptuálních sil ekonomické vs. ideologické globalizace je v plném proudu!


Nepřihlášený uživatel

#9952

2016-06-15 18:05

Nic se neděje náhodou

Násilné události, které se dějí v tomto světě nejsou náhodné.

Jsou pečlivě řemeslně scénáře, vylíhnutá o duševně choré zločince, třináct satanské rodin z klanu a jejich politické enforcers.

 Ve dvojitém mluví o zlu,

  • Válka je mír

  • osvobození je zotročení

  • pomoc a úleva jsou překážkou a využívání

  • vzdělání je neznalost klamu

  • VICE-SATANIC REALITA

Nepřihlášený uživatel

#9953

2016-06-15 18:08

Ďábelská tkanina společnosti


Definice civilizace:

S pokročilou nebo humánní kultury, společnosti, atd.

Naše takzvané "civilizované" společnosti je postaven na monstrózní lež.

To není humánní nebo pokročilý, je to Chladnokrevný, satanský hierarchický systém postavený na utrpení a krev lidstva a zvířecích národů.

Všechny formy života na této planetě jsou pod útokem z zvrácené a duševně nemocný vědomí; poničené mysli soubor, který sestoupil do bestiálnost hluboko pod nevinné říši zvířat instinktem. Všichni z nás, kteří nemají vystupovat proti barbarství a krutosti ve všech jeho projevech, jsou spoluviníky při pokračující destrukci naší planety a jejích tvorů. Je smutné, že mnozí z nás stali uhlíku kopie podvržením vědomí , zvrácené v našem myšlení a nevidomé v naší nevědomosti a necitlivost.

Hrajeme do a dá spolehlivost satanské systému dluhů, politické volby, lékařský podvodu, mysl ochromující falešné zprávy, planetární despoliation ... a jsou v podstatě pomahačů ao spoluspiklenců nerovnosti a útlaku.


Nepřihlášený uživatel

#9954

2016-06-15 18:34

Úvod


Bylo to v roce 2006, že jsem byl konečně schopen identifikovat ty faktory, které měly, v průběhu mého života, obrátil to, čemu říkáme západní společnosti do trochu více, než "virtuální vězení, dále jen" pravdivé a úplné povahy vyplývá, že předtím byl do značné míry neviditelný pro mě. Pro snad dvě desítky let, jsem se cítil "dotírající" nepříjemné pocit, že něco není v pořádku.

Ale stejně jako většina všichni ostatní, jsem si představoval, že převažující sociální podmínky, aby se vyvinuly vlídně a přirozeně, spíše než mít been řízený a pak manipulovat do bytí. Po pravdě řečeno, že cesta k tomuto objevu se někteří dvacet šest roků, od svých počátků v policie v Londýně, podle mého stěhování do Dánska v roce 1996, a pak k té chvíle, kdy zhruba před třemi lety šokující pravda mě praštil jako kladivo přes hlavu! Ukázalo se, že ode dne, kdy jsem se narodil (1958), realita mé samotné existence byla nepřímo kontrolována a diktována konspirační skupinou super bohatých a mocných jednotlivců, pracujících v zákulisí, manipulaci události, které tvarované celý život, vytváří chaos všude kolem, což způsobuje reakce z nic netušící většiny, které se pak na oplátku jim umožnily rozvíjet svou ohavnou agendy tím, že reaguje s jejich "ready-made" řešení.

Řešení pečlivě navrženy tak, aby předem uložení Global státu. Tím, že ďábelský využití Hegelova Dialektika , tito spiklenci mají pomalu, ale jistě nás přivedl k bodu, odkud není návratu. S tolik vychvalovaný a nějak očekávané ' prasečí chřipky' epidemie působí jako práce, a organizace World Widepověřila očkovacího programu a výsledný chaos jako protiklad, požadovaná syntéza by klidně mohl být dialektický katalyzátor, který zahajuje Luciferians dlouho držel sen o novém světě objednávka : ! Globální řešení pro globální problémy Rozhodnutí je na nás teď. Máme prostě smířit? Musíme jít klidně do noci? Máme stát nebo si padneme? Pro většinu z minulého roku, jako informace a poznatky, které nakonec dal většinu kousky "skládačky" na své místo, přišel ke mně jako lavina a já se snažil šířit tyto znalosti o psaní článků.

VICE-NEXUS ZLA NA ZEMI


Nepřihlášený uživatel

#9955

2016-06-15 18:45

Nejvážnější hospodářské krize v moderní dějiny

vypuknutím finanční krize října 2008 není důsledkem cyklického ekonomického jevu. Jedná se o úmyslný výsledek amerického vládní politiky instrumentace prostřednictvím ministerstva financí a US Federal Reserve Board. To je nejzávažnější hospodářská krize ve světové historii. Dále jen "záchranný" navrhla amerického ministerstva financí nepředstavuje "řešení" krize , Ve skutečnosti je pravý opak: to je příčinou dalšího kolapsu. To vyvolává nebývalou koncentraci bohatství, což přispívá k prohlubování ekonomické a sociální nerovnosti uvnitř i mezi národy. Úroveň zadluženosti mají vyletěl.Průmyslové podniky jsou poháněny do bankrotu, převzat světových finančních institucí. Credit, jmenovitě nabídka úvěrového kapitálu, což představuje záchranné lano výroby a investic, je řízen hrstka finančních konglomerátů. S "záchrany", veřejný dluh ve spirále. Amerika je nejvíce zadlužené země na světě. Prior k "výpomoci", veřejný dluh USA byla v řádu 10 bilionů dolarů.

Tento americký dolar denominovaný dluh je složen z vynikajících pokladniční poukázky a státní dluhopisy v držení fyzických osob, zahraničních vlád, podniků a finančních institucí. 

"Záchrana" Americká vláda financuje svůj vlastní dluznı závazky

Ironií je, že banky Wall Street - které jsou příjemci nouzových vyplácení peněz - jsou také kanceláře a upisovatelé veřejného dluhu USA. Přestože banky drží pouze část veřejného dluhu, ale obchodovat a obchod amerického dolaru denominovaných nástroje veřejného dluhu po celém světě. V hořké kroucení, banky jsou příjemci z 700+ miliard dolarů letáku a zároveň působí jako . věřitelé vlády USA Máme co do činění s absurdním kruhové vztahem: na financování bailout, Washington musí půjčit od bank, které jsou příjemci finanční výpomoci. Americká vláda je financování svého vlastního zadlužení. federální, státní a obecní vlády jsou stále ve svěrací kazajky pod přísnou kontrolou globálních finančních konglomerátů. Stále častěji, věřitelé volat záběry na vládní reformy. Záchranný přispívá ke konsolidaci a centralizaci bankovního moci, který podle pořadí reakci, na reálné ekonomické aktivity, což vede k řetězci bankrotů a masové nezaměstnanosti.

VICE-Kdo jsou architekti z ekonomického kolapsu ? - Bude vypracována Obamova administrativa Reverzní přílivem?

VICE-Americké nálety v severním Iráku jsou Vše o ropě


Nepřihlášený uživatel

#9956

2016-06-15 18:57

Bubny války jsou znovu bít.

Obamova administrativa bude údajně zahájit vojenský útok potrestat Sýrie Assad vládu za její údajné použití chemických zbraní. Vojenský útok by vždy zabíjet civilisty za údajný účelem prokázání syrskou vládu, která zabíjí civilisty je špatně.

"To, co jsme mluvili o tady je potenciál odpovědí ... na tomto specifickém rozporu s mezinárodními normami," prohlásil tiskový tajemník Bílého domu Jay Carney.

Ale vojenský zásah ze strany Spojených států v Sýrii potrestat vládu by bylo porušením mezinárodního práva. Pro ​​Spojené státy by hrozilo a / nebo zahájit vojenský útok jako odveta je do očí bijící porušení Charty Organizace spojených národů . Charta požaduje, aby země vypořádat své mezinárodní spory mírovou cestou. Článek 2 (4) dělá to nezákonný pro každou zemi buď použít síly, nebo hrozí, že použití síly proti jiné zemi. Článek 2 (7) zakazuje zásahy v interním či domácím sporu v jiné zemi.

VICE-Bubny války se bije v Sýrii - Zabíjení civilistů chránit civilisty


Nepřihlášený uživatel

#9957

2016-06-16 06:55

havloidi a allahovci spolu pelešijou 

 

Jurij

#9958 Podepisujte i další petici

2016-06-16 07:19

A to petici Za referendum o vystoupení z Evropské unie a vstup do Eurasijského ekonomického svazu, protože sami pro sebe zůstat nemůžeme, nejsme Švýcarsko a unie s Ruskem dává smysl.

Antonius

#9959 Současné směřování matky Evropy činí mne velmi zarmouceným

2016-06-16 08:57

Ustoupení od původních demokratických ideálů směrem k multikulturnímu liberalismu spatřují jako největší hrozbu potenciálního rozbití principů, na nichž byl budován staletý řád evropské civilizace. Vzepříti se proti cílené islamizaci a afrikanizaci naší společnosti je cílem všech vlastenců, neb jen málokdo si dokáže představiti, jaké peklo nás čeká, pakliže konati neudeme. Lidé, nebu´dme lhostejní ke své budoucnosti. Možná nejsme těmi, kdo okusí hořkost plodů současné multikulturní politiky, leč naše děti a vnoučata ano. Což chceme aby oni trpěli za naši hloupost, lenost a neschopnost?


Nepřihlášený uživatel

#9960 Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa

2016-06-16 10:52

V den svátku Seslání Ducha svatého se ve Vatikánu z iniciativy papeže Františka uskutečnila v „duchu Assisi“ modlitba za mír, jíž se kromě samotného „římského biskupa“ zúčastnili izraelský prezident Šimon Peres, palestinský prezident Mahmúd Abbás, konstantinopolský ekumenický patriarcha Bartoloměj a kustod Svaté země P. Pierbatista Pizzaballa.

Modlitba za mír sestávala ze tří částí: díkůvzdání za dar Stvoření, prosba za odpuštění a vzývání pokoje mezi národy. Zatímco se židé a muslimové modlili jazyky, jež mají za posvátné, tedy hebrejsky, resp. arabštinou Koránu, katoličtí hostitelé zvolili italštinu s angličtinou. Je to jen další důkaz, že pokoncilní církev žádný posvátný jazyk, není-li jí ovšem angličtina, nemá. To však není hlavní výtka, kterou organizátorům tohoto nekatolického spolča směřuji.

Mnohem závažnější je skutečnost, že v den, kdy si radostně připomínáme pevné odhodlání apoštolů, posílených Duchem svatým, jít do celého světa a získávat pro pravou víru Židy, pohany i vyznavače falešných kultů, umožňuje nástupce sv. Petra, prvního papeže, jehož svatodušní kázání vedlo k obrácení a křtu asi tří tisíc duší, aby představitelé náboženství, jež jsou ze své podstaty namířeny proti Spasiteli, pronášely pod záštitou Církve a v samotném středu katolického světa svoje „invokace míru“. Není třeba celou tuto Církev ponižující záležitost dlouze rozpitvávat. Tato modlitební akce je výrazem uznání náboženské hodnoty nepravých kultů a jako taková je neslučitelná s učením a tradicí Církve. Jak jinak hodnotit akt, jímž je zástupce synagogálního judaismu, spočívajícího na tvrdošíjném odmítání pravého Mesiáše, z papežovy vlastní vůle pověřen tím, aby recitoval slova Žalmů, příznačně obsahujících řadu proroctví o budoucím Spasiteli?

A muslimové? Těm, kteří definují mír ve smyslu podrobení se islámu (Dár al islam), papež umožnil, aby na katolické půdě pronesli invokaci, v níž je vzýván „jediný Bůh, k němuž není nic není přidruženo“. Zbývá již jen dodat, že v islámském pojetí je Boží jedinost chápána v protikladu k učení o Boží Trojici a výraz „přidružení“ je muslimy záměrně užíván k popření reality Božího synovství.

Františkův předchůdce na Petrově stolci Pius XI. ve své encyklice o společenském království Kristově Quas Primas (1925) zdůrazňuje tradiční katolické stanovisko, že pravý mír je dosažitelný jen v říši Kristově. Pořádek, založený na budování „civilizace lásky“ (Jan Pavel II.) společným úsilím následovníků Kristových a jeho nepřátel pravý mír přinést nemůže, takový „mír“ nemůže Církvi a tedy ani světu přinést nic zásadně dobrého. Tím samozřejmě nevolám po násilném řešení blízkovýchodních sporů, jimiž trpí především křesťané, dělat si však iluze o pravé povaze protikřesťansky zaměřených vyznání a jejich způsobilosti přinést světu pravý pokoj také není žádné řešení. Modlit se za mír ve světě je samozřejmě dobré a potřebné, je-li to však konáno způsobem, kterým jsou popírány základní pravdy víry, pak reálně hrozí, že si na namísto Božího požehnání vyprosíme jen další tresty..

Michal Semín


Nepřihlášený uživatel

#9961 Lvi přicházejí zevnitř

2016-06-16 10:58

Pan slovenský exministr Vladimír Palko mi jistě odpustí, že jsem si dovolil takto parafrázovat titul jeho skvělé knihy „Levy prichádzajú“. Těžko se ale dá situace v současné Katolické církvi charakterizovat jiným způsobem.

Katolické svatyně byly v minulosti častokrát cílem zničující rouhačské devastace. Připomeňme si Francouzskou revoluci, kdy r. 1793 byla totálně vypleněna pařížská katedrála Notre Dame a na hlavní oltář posazena prostitutka coby „bohyně rozumu“. Totéž se dělo takřka ve všech francouzských kostelech. Téměř to samé probíhalo v Římě za Mazziniho revoluce r. 1848 a Garibaldiho r. 1870. Po bolševické revoluci v Rusku r. 1917 byly nádherné chrámy buď zbořeny, nebo přestavěny na zimní stadiony či plavecké bazény.

Něčeho podobného jsme svědky i dnes – pouze s jedním podstatným rozdílem. Tehdy prováděli ony blasfemické akce otevření nepřátelé Krista a Církve, kteří nijak neskrývali své úmysly „zničit tu hanebnici“, jak se vyjádřil Voltaire. Dnes ale totéž rouhání provozují samotní církevní hierarchové! Pro ilustraci uvedu dva konkrétní příklady, jak je publikuje včetně fotografií německý tradiční katolický portál katholisches.info. V katedrále francouzského města Bésancon se konalo přímo uvnitř ní se souhlasem biskupa cirkusové představení, v presbytáři jezdili artisté na koních a provazolezci chodili po lanech. V katedrále německého Osnabrücku sám tamní biskup mons. Bode zorganizoval balet za doprovodu Bachovy hudby, kdy téměř nazí baleťáci a baletky předváděli eroticky dráždivé scény (viz obr. níže). Ne, nejsou to bolševici nebo osvícenci, kdo takto pustoší Boží chrámy, ale samotní biskupové a kněží, s jejichž souhlasem nebo přímo pod jejich vedením se tyto akce konají. Zde je názorná ukázka, jakou mají představu o tzv. „multifunkčním využití kostelů“, o němž se v poslední době hodně mluví. Bezděčně se nabízí scéna Pána Ježíše s bičem v jeruzalémském chrámu.

Toto zdaleka nejsou ojedinělé případy. Vzpomeňme jen tzv. „šaškovských mší“ (Narrenmesse) o masopustu, kdy při NOM liturgii mají kněží i věřící šaškovské oděvy a klaunovské nosy a různé „pitominky pro zasmání“ se staly součástí bohoslužby. Nebo tzv. „countrymesse“, kdy se slouží mše za doprovodu country hudby, kostel je upraven jako hospoda, jsou zde stoly a mezi nimi chodí číšníci, lidé si objednávají klobásky a pivo, načež od nedojezeného buřtu jsou rovnou k přijímání, půst sem, půst tam.

Rouhání však neprobíhá pouze v rovině liturgie. K tomu jeden signifikantní příklad z Polska, jak ho zveřejnil portál Fronda.pl. Dr. Wanda Poltawska, dnes již 90letá lékařka a odpůrkyně potratů, jež byla spolupracovnicí papeže Jana Pavla II., vyzvala polské katolické lékaře, aby připojili svůj podpis pod tzv. Deklaraci víry, v níž by se zavázali k odmítnutí potratů a k boji proti nim. Podepsaly jich už tři tisíce. Ve smyslu této Deklarace ředitel jedné varšavské kliniky prof. Chazan odmítl provést potrat jisté klientce, u níž diagnostikovali poškození plodu. Ona žádala, aby jí dal typ na jiného lékaře nebo zdravotní zařízení, kteří by zákrok provedli. Chazan jí však řekl, že i toto je proti jeho svědomí. Ona podala na něj stížnost, proti lékařům, kteří podepsali Deklaraci, se strhla štvavá kampaň liberálních, zednářských a socialistických médií. Na jejich stranu se postavil i premiér Donald Tusk svým upozorněním, že lékaři „musí respektovat platné zákony“.

To by ještě bylo „v normě“, od odpůrců katolické nauky nelze nic jiného čekat. Jenže do jejich tábora se nečekaně zařadil exrektor Katolické univerzity v Lublině  a eso polské morální teologie P. prof. Andrzej Szostek. Řekl pro média, že prý lékaři mají „morální povinnost“ informovat žadatelku o potratu, když sami jej nechtějí provést s odvoláním na výhradu svědomí, o zdravotnickém zařízení nebo o lékaři, kde tyto skrupule nemají, tím se prý na hříchu potratu nijak nepodílejí. Zákony prý je třeba poslouchat, pokud někdo s nimi nesouhlasí, má prý v demokracii možnost vznést požadavek jejich změny. To, že je v totálním rozporu s encyklikou Jana Pavla II. „Evangelium Vitae“, panu profesoru Szostkovi vůbec nevadí. Redaktor Tomasz Terlikowski trefně dodává, že když někdo za ním přijde a bude chtít, aby  Szostka zavraždil, on mu řekne, že jeho svědomí mu to nedovoluje, tudíž to neprovede, ale dá mu tip někoho, kdo to bude ochoten udělat. Ironicky se ptá, jestli v takovém případě bude či nebude vinen jeho vraždou? Takové výroky ze strany předního polského moralisty nelze chápat jinak než jako blasfemii vůči katolické morální nauce.

A vraťme se z cestování po Evropě k nám. Pan profesor M. C. Putna, jenž se vydává za katolíka a je našimi hierarchy za něj skutečně považován, tlumočí urážlivé dílo „Corpus Christi“, představující Krista jako homosexuála v sodomském vztahu s Jidášem. Toto Putna prezentuje jako „vrchol umění“ – a naši páni na biskupstvích mlčí, ačkoliv katoličtí věřící by si zasloužili alespoň jasné odsuzující slovo, když ne přímo soudní žalobu. Tato sprostá rouhačská blasfemie vychází přímo z našich řad a našeho středu, ne od vnějších nepřátel – a to je to nejtragičtější. Pane, jak dlouho ještě?

Radomír Malý


Nepřihlášený uživatel

#9962 Re: Režim se snaží ututlat novou vzrůstající hrozbu. Hacktivisty hlásící se k Anonymous!

2016-06-16 17:30


Nepřihlášený uživatel

#9963 Re: Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa

2016-06-16 20:22

#9960: - Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa 

 

Jezuita a SMOM agenda

VICE-Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky


Nepřihlášený uživatel

#9964 Re: Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa

2016-06-16 20:35

#9960: - Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa 

 

  • Jezuita-Vatikán-zednářské mafie síť, kteří se podíleli na těchto zločinech musí být prozkoumány důkladně (mezinárodní skupinou nezávislých výzkumníků), pak stíháni a souhlasit s placením kompenzace obětem (národy, skupinami a jednotlivci). Obvinění z trestných činů a důkazy pak musí být předloženo příslušným národům k dalšímu řízení. Žádná akce na chovají tohoto výzkumu by měly vést k bojkotu ze strany národů, skupiny i jednotlivce.

     Všechny potvrzené historie padělání a konspirační akce by měly být napsán, a diskutoval ve školách. Totéž platí i pro názorné příklady médií korporační cenzurou a rozptýlení.

     Návrhy na akce pro více robustní oddělení kostela a tajnými společnostmi ze svrchovaného lidu státu s využitím právní, politické a vzdělávací prostředky.

    Zvláštní právní úprava proti trestné tajných společnostech (nade vší pochybnost rozumně, a než jen organizovaným zločinem), by měla být navržena a realizována s využitím poučení z historie.

  • VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité


Nepřihlášený uživatel

#9965

2016-06-16 21:22

Vystupme z EU dokud je ještě čas! Czexit je jedinou šancí, jak zamezit bruselské multikulti byrokratuře zcela zničit poslední zbytky naší suverenity! Naši dědové bojovali za naši samostatnost ne proto abychom skončili v žaláři národů, multikulturním kotlíku EUropě!!!


Nepřihlášený uživatel

#9966

2016-06-16 21:53

Evropská unie je tak pitomá, že je s podivem, že tak dlouho vydržela.  Napsat ústavu to neumí, ani když stačilo opsat fungující exmplář ze Švýcarska. Co jsou muslimové zač neví, ani když jich má pět miliónů v Paříži. Rozum tomu chybí, zato provokovat umí na jedničku. Čert je vem, kretény.

ne totalitám
Nepřihlášený uživatel

#9967 Re:

2016-06-17 05:02

světový nepřátelé

 1 usa 2 islám 3 severní korea 


Nepřihlášený uživatel

#9968 Re: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

2016-06-17 07:32

#9940: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby - O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby 

 Klára Samková má naprostou pravdu, už dle reakce potrefené turecké husy, která se dle očekávání ozvala. Turci, kteří doposud odmítají uznat svoji odpovědnost za zrůdnou arménskou genocidu, kteří potlačují ve své zemi jakoukoliv nepohodlnou opozici, snaží se plíživě opět islamizovat svoji dřív sekularizovanou zemi, podporují syrské džihádisty a prokazatelně obchodují s IS, si budou otvírat hubu na naši občanku a žvatlat cosi o demokracii? No co je toto za nehoráznost?!

Karel

#9969 Re: Podepisujte i další petici

2016-06-17 12:00

#9958: Jurij - Podepisujte i další petici 

 To je přesně ono - doufám, že všichni, kteří podepsali tuto petici si uvědomují, že jejich podpis bude takto interpretován: totiž, že se chtějí spojit s Ruskem!!


Nepřihlášený uživatel

#9970 Re: Re: Podepisujte i další petici

2016-06-17 12:07

#9969: Karel - Re: Podepisujte i další petici 

 doufam že se jednou spojime z ruskem lepši než byt v konglomeratu negru z nazvem evropska unie 


Nepřihlášený uživatel

#9971 Ilegální migranti nesmějí být zatýkáni, rozhodl Evropský soudní dvůr

2016-06-17 12:46

Členské státy Evropské unie nemají právo zadržet či zatknout migranty, kteří nelegálně vstoupí na jejich území. V úvahu připadá pouze vyhoštění. Ve svém usnesení to konstatoval Evropský soudní dvůr, tedy nejvyšší justiční orgán Evropské unie.

Tak to už je vážně síla! Oni si bez dokladů (nebo ještě hůře s falešnými) svévolně překročí hranice, dělají si tady bordel, napadají lidi, znásilňují, jsou to potenciální teroristi a přenašeči nebezpečných chorob a my je nemůžeme ani v rámci bezpečnosti zadržet a máme je nechat běhat po svobodě? To už je poslední kapka! Okamžitě z toho eurospolku psychopatů vystupme, tohle si nemůžeme nechat líbit!!! To už přesahuje všechny meze!!!

Tomáš Vališ
Brno

#9972 Arménská genocida

2016-06-17 13:31

V současné době, kdy se německá sluníčková diktátorka Merkel klaní samozvanému tureckému sultánovi Erdoganovi, je třeba připomenout si, jakých zvěrstev jsou tito do Evropy zvaní Turci schopni, přičemž za ně neustále popírají odpovědnost. Kdo se nevypořádal se svou minulostí, je schopen podobných zrůdností i v dnešních dnech!

 

2. listopadu 1914 se Osmanská říše zapojila do první světové války (na straně centrálních mocností). Krátce na to v lednu 1915 se turecká III. armáda střetla s ruskými vojsky na arménském území a byla v bitvě u Šarikamiše poražena. Arméni byli neoprávněně obviněni z toho, že byli příčinou turecké porážky. Vládní strana Jednota a pokrok („mladoturci“) začala připravovat genocidu, jakou Arménie nepamatovala. Z bývalých kriminálníků byly vytvořeny vojenské oddíly, tzv. čete. Tato komanda od května 1915 deportovala Armény z východních provincií směrem ke koncentračnímu táboru v Aleppu. Většina z nich tento transport, při drastických podmínkách, které panovaly (hlad, žízeň, nemoci), nepřežila. Ti, kteří měli větší předpoklady k přežití (mladí muži), byli odvedeni opodál a popraveni. Významní lidé byli popraveni ještě před vydáním příkazu k deportaci. Ti, kteří přežili přesun do Aleppa, byli v další etapě posláni přes Syrskou poušť do tábora Dajr az-Zaur v Mezopotámii a pokud i to přežili, vyhnali je do pouště, kde neměli nejmenší šanci, nebo je zaživa upálili. V Dajr az-Zaur byl na památku obětem genocidy vystavěn křesťanský památník. V září 2014 byl tento památník poničen radikálními muslimskými stoupenci Islámského státu.

 

Pouze malé části se podařilo vyhlazování uniknout. Byli to hlavně obyvatelé provincie Van a ti, kteří uprchli během transportu do Istanbulu. Své útočiště našli v Egyptě, Sýrii nebo na Kypru. Zachráněno bylo asi 600 000 lidí. Už v době organizace vyvražďování mnoho významných veřejných činitelů, diplomatů (americký velvyslanec v Turecku Henry Morgenthau) a duchovních (německý kněz Johannes Lepsius) se pokusilo poukázat na události, které se v té době v Osmanské říši děly, ale bez výsledku.

 

Češi měli svědectví o genocidě Arménů z první ruky už krátce po vzniku samostatného Československa. Oblastí se pohyboval Karel Hansa, jehož kniha Hrůzy Východu vyšla v roce 1923 v Berouně. Stihl v ní shromáždit očitá svědectví a popsat dozvuky masakrů.

 

„Děti ležely v největším stupni smrtelné horečky bez pomoci na holé zemi v kalu, blátě, vodě. Co živ budu, nezapomenu těch maličkých tvorů, těch trpitelů za viny nespáchané.“

 

Jeden český inženýr zaměstnaný v Osmanské říši na železnici, podal Hansovi svědectví:

 

„... během šesti hodin bylo povražděno ve městě Angora více než 1 500 mužů. Všechny svázali a odvedli za město, kde je na odlehlém místě řezníci poráželi jako jateční dobytek.“

 

Nemůžeme dopustit, aby se Česká republika k těmto zvěrstvům otáčela zády, strkala hlavu do písku a dělala, že se nic takového nikdy nestalo! Zvláště v dnešní době, kdy Erdogan tichými krůčky islamizuje Turecko a dělá si zálusk na obnovení velikosti a slávy Osmanské říše v jejích nejlepších časech.


Nepřihlášený uživatel

#9973

2016-06-17 14:01

Celá EU jde do  (_-_). Je jen otázka času, kdy to bude v čr! Němci zneužívají celou evropu a i když mají ty parazity bohatnou (to je známý fakt), proč? Tady ( ve východní evropě mají otroky ) To co bere dělník tam za stejnou práci, za to tady živoří! Pryč od těchto otrokářů!! Konec eu se blíží, jen těch pár prďolů, který mají slíbeno 8 000 eur do smrti se s tím nechce smířit! Ale i jim se blíží konec, eu tohle neustojí!!


Nepřihlášený uživatel

#9974 Re: Re:

2016-06-17 16:17

#9967: ne totalitám - Re:  

 TO JE TA OSA ZLA !!!

ANTICHEMTRAILS !

#9975 CHEMTRAILS !?

2016-06-17 16:25

Na ČESKÉ NEZÁVISLÉ TELEVIZI o tom více: https://www.youtube.com/

(vysvětleníní jednoho "vědce" ... že se nejedná o chemtrails je směšné ... viz ČNT)

Já jsem nedávno jel do Nového Jičína a viděl: "krásné dlouhé čáry za letadlem" které najednou přestaly a pokračovaly jen klasické, krátké výpary, jak bývalo kdysi normální. A řekl jsem si: aha, už jim došly zásoby, už všechno vystříkali a teď jedou na přírodní = normální provoz !

Jestli je to fakt chemtrails ((viz záznam ČNT) = tam fotografie podezřelých zásobníků a cisteren, propojenýxg potrubím, co normálně v letadlech nemá co dělat ! ... dokonce je tam i cedulka chemtrails) ... tak přeju těm hajzlíkům, vlastně hajzlům, aby chcípali na rakovinu, když chystají na lidstvo genocidu = abychom byli: unaveni, neplodní, apatičtí, nemocní a vymírali !?