Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10251

2016-07-08 12:37

Doufám že to klapne ,celá EU stojí za velký h...o!!!!

Nepřihlášený uživatel

#10252 Francie dala vysoké státní vyznamenání saúdskému princi, sklidila ostrou kritiku

2016-07-08 13:45

Francie dala vysoké státní vyznamenání saúdskému princi, sklidila ostrou kritiku. Na adresu francouzské vlády se snesla ostrá kritika kvůli udělení Řádu čestné legie saúdskoarabskému korunnímu princi a ministrovi vnitra Muhammadovi bin Najífovi. Lidskoprávní organizace upozorňují, že Rijád porušuje lidská práva a neuznává rovnost žen. Národní fronta krok označila za symbol podřízenosti monarchii.


Nepřihlášený uživatel

#10253 Re: z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem,

2016-07-08 14:10

#10229: - z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem, 

 Chápu, že nestojí o to, aby mu do taxíku lezli smradlaví čokli, ten puch tam, všude chlupy, kdo to má po těch hovadech čistit, nicméně u asistenčních psů bych udělal výjimku. Ti lidi je nemají jen tak pro zábavu a je to zpravidla jediný způsob, jak se mohou jakžtakž pohybovat městem.

??? nebo !!!

#10254 !!! nebo ???

2016-07-08 21:09

Sobotka mě důrazně žádal, abych zůstal ve funkci, tvrdí Juncker

Premiér Bohuslav Sobotka důrazně žádal šéfa Evropské komise (EK) Jeana-Claudea Junckera, aby ve své funkci určitě zůstal. Juncker, jehož nedávno tvrdě kritizoval například šéf české diplomacie Lubomír Zaorálek, to řekl německému týdeníku Spiegel, který vyjde v sobotu.

Ujo

#10255

2016-07-08 23:12

EU je zcela nekompetentní svazek břídilů. V době největšího ohrožení bezpečnosti od dob 2. Světové války se chová přesně naopak než by měla. Tady jsme ve válce s islamismem a místo aby byla co nejobezřetnější, ještě bez problému vytahuje všechny invazisty z moře, bere je do Evropy, kde nad nimi ztrácí úplnou kontrolu. A ještě potlačuje názory těch, kteří na toto riziko ukazují. To už je naprostý vrchol. Měla by zřídit azylové tábory mimo své území jako to má Austrálie a pečlivě vybírat, kdo nárok na azyl má a kdo představuje bezpečnostní hrozbu, nebo jde o imigranta ekonomického, který zde nemá co pohledávat. A vrchol všeho, čím nasadila korunu, je že zakáže postiženým státům zavírat do detenčních center, takže tady máme nechat běhat statisíce nepřátelských cizinců bez pasů a neznámé identity a úmyslů a vystavovat jim své lidi na pospas jako lovnou zvěř. To je absurdita! Vedení Evropské unie je naprosto odtržené od reality, je to jen banda nadutých arogantních blbounů s rádoby patentem na rozum. Kdybychom měli alespoň kouska cti, tak si tohle kálení na hlavu nenecháme líbit, zvedneme zadky, vezmeme Brusel útokem a všechnu tu sebranku defenestrujeme!!

Ujo

#10256 Re: !!! nebo ???

2016-07-08 23:25

#10254: ??? nebo !!! - !!! nebo ??? 

 Jednoznačně !!!

Věděl jsem, že je Sobotka bezpáteřní štětka Bruselu, ale že klesne tak neskutečně hluboko, že bude držet u funkce tuhle drzou arogantní zrůdu, která si v žádném rozhovoru neušetří nějakou narážku na východoevropské "untermenschen", která hned po útocích v Paříži cynicky prohlásila, že se nic neděje a budeme dál přijímat další naše potenciální katy, čímž plivla do tváře všem pozůstalým obětí, to už je vrchol. V Bruselu se plešoun lísá jako plyšovej medvídek a tady dělá ramena, jak "nesouhlasí s kvótama" Taková bezpáteřní děvka by zasloužila pořádnou kanonádu dlažebníma kostkama, aby se mu v té palici buď konečně rozsvítilo, nebo - a to je v jeho případě asi lepší - navždy zhaslo.

Ujo

#10257 Re: Francie dala vysoké státní vyznamenání saúdskému princi, sklidila ostrou kritiku

2016-07-08 23:47

#10252: - Francie dala vysoké státní vyznamenání saúdskému princi, sklidila ostrou kritiku 

 No jo, my budeme arabské prince osvobozovat, oni jim dávat vyznamenání a jako korunu debility všemu nasadíme, že dáme Saudům předsednictví rady pro lidská práva OSN. Jo holt prachy z ropy nikomu nesmrdí.

Invaze do Iráku byla nepodložená

#10258 Důležitost invaze do Iráku byla ... zfalšovaná (relevantní informace zatajeny !?)

2016-07-09 06:55

dnešní NOVINKY.CZ:

Saddámovy zbraně? Výmysl inspirovaný filmem s Connerym a Cagem

Nejpozději v prosinci 2002 britská tajná služba už dobře věděla, že důvěrný zdroj z Iráku dodávající informace o zbraních hromadného ničení Saddámova režimu si vše bohapustě vymýšlí. I na to upozorňuje zpráva vyšetřovací komise Johna Chilcota, která nebývale kriticky zhodnotila přístup Británie k irácké válce v roce 2003.

Podle Chilcota MI6 už čtyři měsíce před invazí měla jasno o tom, že zdroj „je patologický lhář, který si od začátku vše vymýšlel“. Zpravodajci si dokonce všimli, odkud „zaručené“ informace bere – popis Saddámovy chemické zbraně navlas odpovídal scénám z akčního filmu Skála z roku 1996,


Nepřihlášený uživatel

#10259

2016-07-09 09:51

Juncker půjde od válu, už to má za pár Juncker ztrácí po Brexitu podporu

kalergiho plán
Nepřihlášený uživatel

#10260 Re:

2016-07-10 11:03

zrovna ted probiha islámska imigrace takzvana hidžra až jich bude dostatek začne sváta válka džihad 

 arabove a negři nás chcou pozabijet začne legalni genocida evropskych bělochu za pomoci michani kultur podle kalergiho plánu 


Nepřihlášený uživatel

#10261

2016-07-10 17:05

youtube jackie chan converted to islam, jackie chan masuk islam

špatna zprava pro fanoušky jackie chana minuly rok jackie chan konvertoval na islám z budhisty je muslim pomohl mu muslim dr zakir naik 

Realista

#10262 Re:

2016-07-10 19:57

#10259: -  

 Bohužel odchod jednoho starého, notorického alkoholika nic neřeší, to by byla jenom taková nepovedená plastická operace. Navíc na jeho místo čekají tři stejně taková prasata. Je třeba změnit celkový projekt EU, smlouvy atd. A toho se všichni bojí jak čert kříže. Nejlepší by bylo tento projekt zcela zdemolovat a postavit případně nový. Starou, vybydlenou, nefunkční ruinu se také nevyplatí rekonstruovat, tedy pokud nemá historickou hodnotu.


Nepřihlášený uživatel

#10263

2016-07-10 22:08

Vystoupit jednoznacne z zlocinne EU a NATO!-jsme rozkradeni zadluzeni v bilionech pod diktatem feudalu velezradcu coby montotroci predurceni k likvidaci bez rozvoje ekonomiky a ziovotni urovne,presidluji nam sem ilegaly k nasi likvidaci za nase prostredky bez referenda davaji jim nasi vlast a obcanstvi to je velezrada- kdy se na vas pasou i vlastni s zamestnanosti na brigady ci DPP krajne nevyhodne kdy meli tyto byt zruseny i s externimi firmami ktere vysavaji nas a nas stat!At si to Merkel vyzere sama to obohaceni ale za caru dalsich ani nohu!

Volte SPD!


Nepřihlášený uživatel

#10264 Re:

2016-07-11 13:49

#10239: -  

 Ano, Současná EU není ta, do níž jsme před pár lety s nadšením vstupovali, ale pozvolna se transformuje do druhého SSSR, jen rudá barva se vyměnila za modrou, srp a kladivo zmizely a hvězd máme poněkud více, ale máme tu renezanci marxových myšlenek v podobě multikulturalismu a globalismu. Jedné totality jsme se s radostí zbavili, pod křídla druhé jsme s ještě větší radostí vlezli. Moskvu jsme vyměnili za Brusel, Evropský parlament je obdobou Nejvyššího sovětu, vládu reprezentovala rada ministrů, kterou máme i v Bruselu, poslanci nejvyššího sovětu schvalovali zákony, ačkoliv skutečným tvůrcem legislativy a politiky byla Komunistická strana a její politbyro. Dnešním tvůrcem politiky v EU je nikým nevolená Evropská komise. Ta představuje tehdejší polytbyro či předsednictvo ÚV KSČ. Předseda evropské komise jedná na vlastní pěst a není příliš podřízen komisařům, jež ho zvolili. Právo předkládat návrhy zákonů má téměř výhradně tato komise obdobně jako tomu bylo v Nejvyšším sovětu, poslanci EP tak mají akorát možnost nadarmo mluvit do poloprázdného sálu, nebo zvedat ruku nahorů či dolů na základě návrhů této komise. Zvláštní schíza, že největší eurohujeři jsou zároveň největšími komunistobijci, to mně vážně hlava nebere.

Ip

#10265

2016-07-11 19:09

Kolik je potřeba podpisů aby tahle petice k něčemu byla ? a uskutečnil se CZEXIT ... 

 


Nepřihlášený uživatel

#10266 Re: Re:

2016-07-12 08:13

#10262: Realista - Re:  

 Pár Junckerových perliček, abyste si udělali obrázek, co je to za zmrda: “My se na něčem dohodneme, potom to dáme do prostoru a nějaký čas čekáme, co se stane. Pokud to nevyvolá žádný velký rozruch a žádný odpor – jelikož většina lidí nerozumí tomu, co bylo rozhodnuté – pokračujeme dál. Krok za krokem, dokud už není cesty zpět.” "Chtěl bych vyzvat ty v Evropě, kdo se snaží měnit přijatou migrační agendu, aby ji brali vážně a nepodléhali zjednodušeným reakcím, které se mi nelíbí." "Je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy." "Málokdy jsme hrdí na naše hodnoty a evropský odkaz. I přes její slabé stránky je Evropa považována za místo, kde lze najít útočiště, je to místo naděje pro lidi z Blízkého východu a Afriky. Na to máme být pyšní, ne se bát."


Nepřihlášený uživatel

#10267 Zajímavé mediální ticho v posledních dnech

2016-07-12 13:27

Zajímalo by mě, kolik afrických a arabských ilegálů dovezla CK Merkel touroperator a CK Fontex do evropy za poslední týden, měsíc. To je ale zakázáno zvěřejňovat, že mám pravdu? Cenzura a propaganda jede na plné obrátky, od EU by se mohli soudruzi učit. Podle toho by severní Korea byla výspou demokracie. Že by s příchodem léta se afričtí kybernetici, lékaři, inženýři ve svých choutkách uklidnili? Nastoupili do továren a na stavby na směny a budovali si světlé zítřky? Tomu nevěřím ani náhodou.


Nepřihlášený uživatel

#10268

2016-07-12 15:18

Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X

 
Četné kritici odsuzují zákeřnou povahu Agenda 21. Obvykle argumenty jsou založeny na vniknutí Organizace spojených národů špatně řídit celou planetu a snížit lidem zlověstný Petriho misky experimentu. Jejich působnost a metody používané tímto chobotnice, která škrtí zeměkoulí, měly zahrnovat specifické akce, které nutí jejich agendu chřtány vládních subjektů. Nedávné pasáž článku X ve státě New York ilustruje přímý útok na ceněné principu Home Rule . Připojení tečky a vázání odkazy dohromady počasí chmurnou realitu, která je připravena explodovat do bludného trávníku boje.

 

V publikaci OSN pro udržitelný rozvoj popisuje své cíle a oznámení. 

Agenda 21 je komplexní plán opatření, která mají být přijata v celosvětovém měřítku, národní i místní úrovni organizacemi systému Spojených národů, vlád a velkých skupin v každé oblasti, ve kterém lidské dopady na životní prostředí.

Agenda 21, Deklarace z Ria o životním prostředí a rozvoji a Prohlášení o zásadách pro udržitelné hospodaření s lesy byly přijaty více než 178 vlád na konferenci OSN o životním prostředí a rozvoji (UNCED) konané v Rio de janeirem, Brazílie, 3 do 14. června 1992.

Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X


Nepřihlášený uživatel

#10269

2016-07-12 15:22

BIOLOGICKE VIRY NA POPULACE

VICE-  SARS - Veľké Global podvod

VICE- -  SARS a chemtrails - choroba vyskytli ohniská Používa sa ako testy pre budúce Engineered epidémie metafyzických princípoch ...

VICE-Vakcína vynálezca a Genetic Engineer Vtipy O úbytkom obyvateľstva a biologických zbraní


Nepřihlášený uživatel

#10270

2016-07-12 15:22

TERMINAL MADNESS

Fragmentace ovlivňuje metody programování předtím úspěšně používané Archóni k ovládání lidí. Tak formy hromadných sdělovacích prostředků, náboženství, historie, již nejsou tak účinné při manipulaci s mozky, které jsou unikat indoktrinaci dřívějších dobách. Expozice na vice-World Wide Web , které Archóni se zoufale snažíkontrole , cenzurovat , hrály velkou roli v uvolnění mysli . Ale, aby se znovu získat ztracenou půdu, ještě tajně zlé ovládání mysli procesy se pokoušejí nebezpečně přeprogramovat mysl Společným jmenovatelem, z ovcí lidí,gojimu, takže mohou být uklidnit, ukolébat zpět do iluze vice-Virtuální realita , a pak dále využívány a proměnil daňové-platit pěšáci, kteří, když daný signál, bude pochodují do války, z něhož získat ničemu. Cituji zničení Iráku a bývalé Jugoslávie jako nedávné příklady.


Nepřihlášený uživatel

#10271 Re: BOHU DÍKY

2016-07-12 15:24

#10241: LORD ROTHSCHILD má strach z BREXITU I. - BOHU DÍKY 

 

Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

Masmédia je největší dálkové ovládání všech dob, a my všichni existovat uvnitř čtyři-obezděné idiot box, které ovládá.

Manipulace myšlení a chování je součástí našeho každodenního života přijatých. Pokaždé, když jsme se zamknout oči na tiskové příběh, ať už na trubku, na obrazovce, tablety nebo postaru, prostřednictvím novin, kupujeme do perspektivy, která může nebo nemusí být naše vlastní.

Čteme věci, a snadno ho přijímají jako skutečnost, často aniž by se obtěžoval zdroj informací nebo si čas na provedení due diligence a výzkum předmět hlouběji.

My pak předat některé z těchto informací druhým, a virový účinek může nyní, internetových a mobilních telefonů, cestovat v celosvětovém měřítku během několika minut. Pokud byste chtěli skutečně ovládat mysl mas,

  • Existuje snad lepší způsob, než kupovat čas na médiích masy nejvíce navštěvují?

    A nejúčinnější typy médií nejschopnějších manipulovat naše chování a změnit způsob, jakým si myslíme, že ... a dokonce i konzumovat?

Sdělovací prostředky, reklama ... a teď sociálních sítí . Připravte se mít svůj kanál změnil, protože s naprostou výši sociální programování tváří v tvář na denní bázi, jste již pod kontrolou své vlastní ovladače.

Mediální manipulace

Je to všechno špatné zprávy, po celou dobu.

Příběhy, které nás bombardují v televizi, rozhlase a dokonce i sociálních sítí často mají tendenci být depresivní ,strach a úzkost provokující ... a oni šíří jako požár. Ale všichni víme, že dobré věci se stávají ve světě.

Proč se tedy média láska zaměřit se na krev, gore a násilí? Protože jsme na něj reagovat, to je důvod, proč ... negativní zprávy příběhy dominují zprávy, protože jsme hard-wired na více reagovat na ně. Je to jednoduché mozek věda, opravdu, a pamatující na naše dnů potřebovat každý kousek zprávy bychom mohli najít, aby byla zajištěna naše přežití.

A hodně z těch zpráv podílí FEAR ...

Dravci, nedostatek potravin a vody, špatné počasí, jiné ošklivé lidi ... naše primitivní mozek reaguje na špatné zprávy, protože najednou jsme potřebovali vědět všechno.

Kdo pečuje o dobré věci, když tu byla šance na smrt za každým rohem? Ve své knize tajnými společnostmi a psychologické války , autor Michael A. Hoffman vyvolá silnou stránkou pro pokrytectví a smíšených zpráv médií odesílá, a to zejména pokud jde dva z nejoblíbenějších věcí sledovacím obecenstvu je - sex a násilí.

"Všimli jste si někdy, jak se televizní a tisková média křičet ochraptění ve zpravodajských dokumentů, úvodníky a těžkých analytické kousky o" rostoucí pornografie, trestný čin, násilí, přestřelek ", atd?

 A přesto ve stejném TV Guide oznámil nejnovější speciální na "Krize sexu a násilí" se objeví inzerát na Miami Vice, dále jen "ukazují, že vám přináší akci a vzrušení, které jste zvyklí", atd

 Nebo vaše noviny odsoudí sexu a násilí v nejvznešenější smyslu, ale tam v sekci zábavy je polovina-stránkový reklama na nový "akční" film doprovází fotografie žen v řetězci bikinách a vysoké podpatky mazlení automatické pistole a kulomety ".

Hoffman nazývá Double-mysl sdělovacích prostředků , a my všichni jsme vinni nákupu mimo, a zpátky do každé ze dvou myslí ... ten, který odpuzuje a ten, který přijímá.

 Využití obrazů měnit naše emoce je prastarý způsob, jak manipulovat chování odpovědí, a média vyniká v snímky, které nás šokuje, nás děsí, a nás dráždí.

   VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie


Nepřihlášený uživatel

#10273 Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

2016-07-12 15:26

Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

"Pokud se to stát nemůže uznat Boha, pak se ostatní státy nemohou ... A nakonec United States of America nebude moci uznat, která je zdrojem našich práv a svobod a která je zdrojem našich zákonů."

Soudce Roy Moore

Minulý týden Alabama hlavní soudce Roy Moore byl suspendován a jeho Desatero pomník odstraněn z rotundy Alabama soudní budovy. Vezměme si tu ironii: soudní příkaz "Ty Nepokradeš" je vykázán ze soudní budovy. Jak dlouho může pojetí spravedlnosti přežít, když je oddělen od víry v transcendentního morálního řádu? Jak říká Moore,je zdrojem našich práv je Bůh. Zrušit ho a brzy budeme mít žádná práva. Akce, které potvrdil oddělení církve a státu byl v odezvě na obleku od American Civil Liberties Union, je součástí celonárodní kampaň odstranit veškeré odkazy na amerického židovsko-křesťanské dědictví z veřejné sféry. ACLU je komunistická přední věnovaný zrušení Spojené státy a zavedení totalitního světovou vládu. Jsou po ďábelský plán vyložený v " Protokoly sionských mudrců ." Nesnáším, aby to znělo melodramatické, ale bohužel pravda může být velmi bizarní. Chci být špatně, protože pokud nejsem, síly odpovědné za nejhorší hrůzy minulého století jsou stále v ceně. Jsme v jedenácté hodině vícegenerační spiknutí navržen tak, aby první degradovat a pak zotročit lidstvo. 11.září prohlásil na začátku závěrečné fázi zřízení totalitní "nového světového řádu" (aka "globalizace".) Válka proti teroru je lest navržen tak, aby maskovat vytvoření policejního státu. K dispozici jsou nové vývoj každý den. Kanaďané nemůže smát na své pasy snímků, protože budou použity v rozpoznání tváří a kontrolních systémů. Všechny britské vozy budou vybaveny mikročipy, které "se automaticky ohlásí širokou škálu trestných činů.""Protokoly múdrych ľudí Zion".


Nepřihlášený uživatel

#10274

2016-07-12 15:27

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.


Nepřihlášený uživatel

#10275

2016-07-12 15:28

Jezuita a SMOM agenda

Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.

    Organizační infiltrace.

    Peněžní systém korupce nástroje:

     

    • Centrálně řízené fiat měna peněžní zásoba -> umělé vytvoření inflace (růst cen a chudobu) - (více centralistický sociální kontrola)> tvorba dluhu závislost -> Ovládací úrokové sazby (vydělávání peněz z dluhu) a mezinárodní bankovní pravidla a mezinárodní půjčky / měna -exchange programy (výroba vlády závislé na úvěr investiční programy) -> více dluhů -> větší zájem -> více sociální kontrola -> atd ...

    • Praní špinavých peněz (akciový trh, dluhopisy a jiné finanční produkty, firemní přeskupování majetku, nemovitostí, umění, software poplatky)

    • krádež sociálního fondu (penzijní fondy, fond "přesměrování" daně).

       

  • Politický, soudní a firemní uplácení.

     

  • Hrozby, vydírání a vraždy.

     

  • Imigrace stimulace - legální a ilegální - dosáhnout společenské a politické změny, jako jsou: rostoucí chudoba, stále více a silnějších divizí tříd a zvyšující se podíl populace římského katolíka.

Ne kouřová clona náboženských nároků, ekumenické projekty, charitativní činnost, školní programy, kontroly médií, osočování a historie falšování mohou vrátit zpět trestných činů, pro které jsou tyto odpovědné osoby.

Žádná jiná organizovaná síť trestný čin udělal tolik škody lidem na této planetě!

  • od svých počátků jako slábnoucí militaristické říše římské - ve chvíli, kdy katolicismus byl vytvořen s cílem zastavit takzvané "kacířské církve" a jeho lidé - který zničil hodně rozmanitosti evropské kultury

  • k vraždit křížové výpravy (proti Židům, křesťanů, muslimů a germánské / keltské / skandinávské / other-domorodými kmeny)

  • na satanských Inkvizice

  • k masakru a zotročení domorodých lidí v Evropě, Jižní Americe, Severní Americe, Asii, Oceánii, Africe, Rusku a na Středním východě

  • na globální drogami, zbraněmi a lidských otroků obchodování s lidmi

  • na zkorumpované bankovních systémů a mezinárodních korporací

  • na světových válek

  • k podvodu studené války a po jejím velkém měřítku vojenské a politické dopady

  • na globální pedofilních kroužky

  • k syntetizované terorismu a propagandy

  • tajným vydávání, mučení ve vězeních a pozastavení habeas corpus

  • na probíhající spiknutí s cílem zničit svrchované Spojené státy americké a národy v Evropě

To vše může být vystopován k spiklenecky spiknutí vládnout panovníka tohoto světa jakýmkoli způsobem.

Bude to mít povědomí o velkou skupinou lidí k zastavení této nemocné a smutnou skupinu lidí, kteří v konečném důsledku nemohou samy ani ostatní mají rádi, protože věděl, co udělali.