Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě

/ #10216 Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě

2016-07-05 19:01

Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě. Sledování ruské vojenské komunikace je dalším krokem k válečnému konfliktu? Tady jde spíš o válku proti evropskému obyvatelstvu!

Kauza Nečas stačila!

 

Česká vláda by měla přelety amerických dronů zamítnout, protože představují bezpečnostní riziko pro nejvyšší politické a bezpečnostní struktury země. Kauza Petra Nečase a kriminalizace jeho přítelkyně a dnes již manželky jasně ukázala, že proti zájmům České republiky pracují americké tajné služby velmi intenzivně a využívají pro spolupráci různé subjekty, od neziskovek, různých fondů proti korupci, přes státní zástupce a zástupkyně, až po plukovníky uvnitř ÚOOZ. Servery, které o tomto informují, se potom stávají terčem mediálních útoků a dehonestačních kampaní. Americké pokročilé prostředky pro elektronickou špionáž jsou natolik nebezpečné pro bezpečnost státu, že přelety amerických Global Hawků nad Českou republikou by měly být zamítnuty. V dnešní době přece není problém, aby americké drony startovaly ze „spřáteleného“ Polska anebo rovnou z Pobaltí. Pro účelové starty z Itálie a jejich „cesty“ přes země Střední Evropy není v dnešní době sebemenší důvod. Už dost na tom, že premiér ČR si nechává posílat vládní emaily na freemail u Seznamu. Sbírat informace o stovkách tisíc mobilních telefonů při jediném přeletu Global Hawku nad územím ČR, to je už opravdu přes čáru.

 

VICE-Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě. Sledování ruské vojenské komunikace je dalším krokem k válečnému konfliktu? Tady jde spíš o válku proti evropskému obyvatelstvu!