Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10219 Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-05 23:12

Více než 40 hlášení o sexuálním napadání a znásilnění na dvou hudebních festivalech vyšetřuje policie ve Švédsku. Nejmladší oběti je 12 let. Zatím není jasné, kdo byli útočníci, policie identifikovala sedm podezřelých.

Zatímco z víkendového festivalu v Karlstadu dostala policie 32 oznámení o osahávání a sexuálním napadení, z oblíbeného třídenního festivalu Bravalla v Norrköppingu je jich hlášeno 12 a k tomu pět znásilnění.

Nejmladší oběti je 12 let, dívka byla návštěvnicí prvně jmenovaného festivalu. Policie uvedla, že dosud identifikovala sedm podezřelých. S odkazem na probíhající vyšetřování však neupřesnila, o koho se jedná, pouze poznamenala, že se jedná o mladé muže. Některé dívky vypověděly, že se na ně zezadu tiskli a osahávali je mladíci, kteří byli ve skupinách. Dívky uvedly, že tito mladíci vyhlíželi cize.

Premiér slíbil zakročit Na Bravalle letos zahráli například němečtí Rammstein či britská kapela Mumford & Sons. Ti už na Twitteru oznámili, že je incidenty naprosto znechutily a oni ve Švédsku nebudou vystupovat, dokud takové útoky neustanou.

Premiér Stefan Löfven případy označil za „zcela nepřijatelné“ a slíbil zpřísnění zákona postihující pachatele sexuálních trestných činů.

Sexuální napadání se objevilo při hudebních produkcích ve Švédsku už loni. Policie pak čelila obviňování, že se tyto případy v době uprchlické vlny snažila zatajit.

A už je to tu zase, ale naši milí euromultikulti Švédíci si nedají říct a pořád a pořád budou muslimské zvrhlíky bránit, co jim síly stačí. Viděli jste někdy větší hloupost??

Odpovědi

muslimy a islám v česku nechceme

#10220

2016-07-06 05:48:31

multikulturni obohaceni 

nedělní bombový útok v bagdádu má 250 obětí 


Nepřihlášený uživatel

#10224 Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 09:24:22

#10219: - Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

 Přáli si být obohacení, tak to mají, tak co si najednou stěžují? Chtějí multikulti? Chtějí exotickou arabskou kulturu? Tak ať si zvykají na sexuální obtěžování (taharrush game'a), které je v arabském světě naprosto běžné. Až začnou ctít kulturu jejich hostitelů a švédské ženy budou chodit zahalené v pytlech na odpad, už pro ně pozbydou atraktivity a nikdo je obtěžovat nebude. Jojo Švédi, co jste si zaseli, to si také sklidíte. My jsme vám celou dobu radilI, muslimy v Evropě nebrat, zřídit azylové tábory v severní Africe, ale tolerancí a pseudohumanismem překypující Švédové byli jiného názoru a bylo třeba se pořádně spálit, než se probudí a začnou uvažovat racionálně. Ale za jakou cenu? Holt za blbost se platí.