PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ


Nepřihlášený uživatel

#51 Re:

2016-11-02 05:18

#4: -  

 v nemecku se vám nestane že byste někde nedostal účtenku! 

Novak Jaromir certifikát MFCR pro registrační pokladny.

#52 Re: Re: Re:

2016-11-04 14:58

#33: nana - Re: Re:  

Vystavování pokladních dokladů jsou osvobození:

 Od roku 2006 a zákona o registračních pokladnách $206 je dolní hranice 50 Kč, tedy noviny, pivo a polévka. 

Horní hranice jsou 3 000 000 Kč ročního obratu. Takže tam nespadají supermarkety, velkoobchod, hotely a Buresuv Agrofert.

zero

#53 Re: Re: Daně

2016-11-09 13:42

#8: - Re:  

 Babiš možná vybere více daní, ale má otázka zní - kam je dává? Na více ministerstev, na více ouřadů, administrativy? Na větší platy těch šmejdů v parlamentu a kolem? Na to mu sere bílej tesák. Je to buzerace každej měsíc myslet na něco co se má odevzdat. Soukromník nemá armádů účetních, a dalších kteří se mu o jeho business starají. Tak ažť jdou fakt do ritě.


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re:

2016-11-22 07:38

#8: - Re:  

 Rekl dementni zamestnanec jak jinak :-))


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: EET mě netrápí, přecházím na bezhotovostní platbu

2016-11-22 07:48


Nepřihlášený uživatel

#56

2016-11-22 07:49

Podepisuji at tahne ten stbak babis zpet na slovensko..


Nepřihlášený uživatel

#57

2016-11-30 18:37

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Data o českých občanech budou zpracovávat technologie NSA

Je třeba si uvědomit, že vojáci pochopitelně nemají sami o sobě kapacity na uchovávání a zpracovávání Big Data. Nepřekvapuje nás proto, že v celé věci se bude angažovat Oracle a podle všeho i IBM. Jenže to znamená, že data s největší pravděpodobností opustí Českou republiku a v rámci cloudových analýz a metadatových operací budou data českých občanů rotovat mezi americkými a zahraničními servery. Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů rozvědkou a sběr soukromých dat bez souhlasu soudu je v rozporu s právními principy republiky na ochranu soukromí. Sběr dat by podle novely se měl týkat veškerých uživatelských dat, takže nejenom emailů a SMS zpráv, ale i webových stránek a v neposlední řadě diskusí a diskusních příspěvků. Tato povinnost sběru by přímo vyplývala z novely zákona.

EET PODVOD NA OBČANY

#58 EET-NSA PODVOD NA HOSPODY,ŽIVNOSTNIKY

2016-11-30 18:44

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Datum2006

KlasifikaceTOP SECRET // // COMINT NOFORN

WikiLeaks Synopse
NSA zpráva o zachycených japonských diplomatických rozhovorů odhaluje podrobnosti o USA a účast EU na japonskou ekonomiku, a závazek EU, aby se zabránilo "pod-tabulky se" společností s USA

(TS // // SI NF) EU, Japonsko Studijní způsobů reakce na amerických taktiku kola jednání z Dohá Talks Původní NSA text:

(TS // // SI NF) EU a Japonsko byli zapojeni již počátkem prosince ve strategických setkání zaměřených na společném manipulaci politika vypořádat se s potenciálními americkými pohybuje v jednání z Dohá. Došlo k přesvědčení, jak v Bruselu a Tokia se podle japonského hlášení, že velká péče musí být přijata, aby se zabránilo podlehne hýbe, jejichž cílem je vynutit ústupky prostřednictvím přehnaných počátečních požadavků. Co se týče USA domácích podpor v oblasti zemědělství, například japonský ministr zemědělství, lesnictví a rybolov v Toshikatsu Matsuoka a EU komisařka pro zemědělství Marianne Fischer-Boelová nedávno uvažoval, zda se má nastartovat jednání tím, že žádá USA pro konkrétní dolar postavě sníženými podpěr , Problémem pro EU, bylo konstatováno, je, zda je či není navrhovaný $ 17 miliard značka je přijatelný místem, protože US podporuje na této úrovni jsou posuzovány být v žádném případě srovnatelné s šíři přístupu na trh, že Brusel kladen na tabulka loni v červenci. Postava 14 miliard $ 15 $ by bylo více v souladu s myšlením EU, Fischer-Boelová je uvedeno. Evropská unie rovněž měla obavy, že Washington může být na cestě k zúčtování s rozvojovými zeměmi přes speciální výrobky. Co se týče citlivých výrobků, Fischer-Boelové zástupce chef de cabinet, Klaus-Dieter Borchardt, narážel na Japonce, že EU může být ochoten jít nižší, než je aktuální oficiální hranicí 8 procent, možná tak nízké, jak 4-5 procent;však, že by bylo těžké pro Japonsko přijmout. Borchardt také pokusil zmírnit japonské obavy, že EU by mohl pokusit znovu uzavřít dvoustranné, pod-stůl dohodu s USA (jak se stalo v Cancúnu v roce 2003) s tím, že v Bruselu se poučila s ohledem na takový zpět -door akcí.
 
Netradiční
japonský vedení
Z-3 / OO / 33343-06, 291712Z
Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#59

2016-12-02 13:52

Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

1.12.2016
Dnes, dne 1. prosince publikoval Wikileaks dokumenty o 90CZ, které poskytují informace o činnosti prvního vyšetřovacího výboru Spolkového sněmu činností dozoru německé tajné služby BND a jeho spolupráce s americkouNSA a jeho soukromý-ekonomických dodavatelů. Tyto dokumenty jsou z různých federálních agentur, a to nejen BND a Federálního úřadu pro ochranu ústavy, a šel do vyšetřovací komise v minulém roce v souvislosti s žádostí od členů výboru ke službám pro.

V 2,420 soubory a písemné korespondence mezi spolkového kancléře, služeb a členů výboru, jakož i zprávy o pozadí z různých médií jsou zahrnuty kromě informací, které se jeví částečně sloužila jako impuls pro další šetření.

Tělo zahrnuje mimo jiné 125 dokumentů z BND, 33 z BfV a 72 ze Spolkového úřadu pro informační bezpečnost.

Tyto dokumenty ilustrují taktiku zpravodajských služeb v rámci parlamentní vyšetřování a poskytnout vhled do operací samotným výborem. Z dílčích reakcí a klauzule uvádějící, s nimiž se potýkají dotčené pracovní překážky poslanci.

Rovněž dokumenty poskytnout hrubý náčrt spolupráce mezi osvícenského přátelských zpravodajských služeb a popisů služeb k soukromým společnostem outsourcovaných činností, by rozumně navrhnout, jak zpravodajskou činnost.

VICE-Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

VICE-Wikileaks NSA info


Nepřihlášený uživatel

#60 VAŠE INFORMACE PATŘI USA

2016-12-03 17:23

EET JE PROPOJENO S NSA V USA VŠECKY INFA A UČTY  LIDI CO UŽ MAJI EET U SEBE JDE DO NSA V USA PROTO SE V MEDIACH TAJÍ KAM CHODI VÁŠE DATA O VÁS PROTO BANKEŘI LŽOU K....

VICE-takhle se schvalovalo EET, trochu EE :-(

VICE-VIDEO Čert vem Babiše. Je tu Velká socialistická revoluce. Na Václaváku se demonstrovalo proti EET

VICE-Demonstrace proti EET


Nepřihlášený uživatel

#61 Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

2016-12-03 18:02

Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

LEKY,BANKY-PUJČKY,OBCHODY,REKLAMY,POTRAVINY JEDY,ATD

VICE -Medical_Human_Experimentation

VICE-farmaceutický drogový kartel

VICE-Různé centrální banky


Nepřihlášený uživatel

#62

2016-12-03 18:08

Mávání vlajkami a propaganda stranou, všechny moderní války jsou války a pro soukromé bankéře , bojoval a krvácely za třetími stranami nevědomými pravý důvod se očekává, že bude řádně zabit a zmrzačen pro.

Tento proces je poměrně jednoduchý.

Jakmile se Private centrální banka vydává své měny jako půjčku v zájmu veřejnosti je nucen hlouběji a hlouběji do dluhů.

Když lidé se zdráhají půjčovat nic víc, to je, když se Keynesian ekonomové požadují vláda půjčit více, aby fungování pyramidovou hru.

Když se oba lidé a vláda odmítají půjčovat nic víc, to je, když jsou spuštěny války, se vrhnout všechny ještě hlouběji do dluhů platit za válku, pak po válce půjčit více přestavět.

Když válka skončila, lidé mají asi stejné, jako tomu bylo před válkou, s výjimkou hřbitovy jsou mnohem větší a každý je v dluhu do privátních bankéřů pro příští století.

VICE-Všechny války jsou Wars Bankers ' !

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

VICE-Agenda 21 a The New Světová ekonomika - Kde happiness "věcech"

DavidNov

#63 Re: Re:

2016-12-03 18:37

#51: - Re:  

 Vážený pane, až budete žít dlouho v Německu, tak zjistíte, že v menších hospodách stamgastum též uctenku nedávají, Tak prosím něm!uvte o něčem o čem moc nevíte !


Nepřihlášený uživatel

#64 Tisíce malých živnostníků končí

2016-12-04 13:28

BEBE

#65 Re: EET mě netrápí, přecházím na bezhotovostní platbu

2016-12-07 13:49

#25: Majitel restaurace - EET mě netrápí, přecházím na bezhotovostní platbu 

 Možná nejvíc bolej urážky a pohrdání kterého se podnikatelům za roky dřiny dostalo,udavačskej a šmíráckej stát jsme nechtěli a tadle vláda zničila naše sny nadobro.Lidi kteří netušej,co podnikání je plácaj nesmysly a Babiše veleběj.Až při každém nákupu na účtence najdou položku náklady na EET-15Kč a slosovatelný los-7Kč,tak pochopěj.Stát nebude na mé náklady a bez mého souhlasu podnikat loterii.


Nepřihlášený uživatel

#66 Nahlásit restauraci kvůli EET? Prvním udavačem je Babišův iDnes.cz

2016-12-09 18:00

Vzkaz Ježíškovi: Čert vem Babiše!" Stovky lidí demonstrovaly na Václavském náměstí proti EET - Německý zpravodajský televizní kanál „n-tv“, který je obdobou americké CNN musel ukončit telefonické hlasování o důvěře k ruskému prezidentovi 80% lidí mu totiž věří - Bitva o Aleppo skončila, ale ta pravá válka tím teprve začala - Když Británie do Aleppa žádnou pomoc nedodává, tak by se měla zdržet sabotování té dodávané - Vstup do Sýrie začíná Turky bolet. Přišli už o třicet tanků, mrtví vojáci přibývají - Připravuje se Německo na katastrofu? Vláda chce v případě nouze zkonfiskovat farmy, aby zásobila obyvatelstvo - Bolívie ze země vykázala Rothschildovy banky. Nechce se již nechat vydírat - Toto zapadlo: Putin ohlásil troufalou ambici, co chce prosadit. Je to světové - Nahlásit restauraci kvůli EET? Prvním udavačem je Babišův iDnes.cz - To je neuvěřitelné, co se objevilo na běžícím modrém pruhu na ČT 24. Je to opravdu šokující a alarmující. Česko zasáhlo udávání ve velkém.

VICE-Studio REPORT 5.12.2016


Nepřihlášený uživatel

#67 Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova!

2016-12-15 19:44

Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova! Sociální inženýrství v akci, aneb Gestapo by bledlo závistí. Vlezou vám do bytu jako do provozovny? Německý model okopírovaný Marksovou vyvolává obavy!

Ministryně práce a sociálních věcí ČR Michaela Marksová chystá novelu zákoníku práce, který by měl regulovat a kontrolovat práci z domova [1]. Systém práce tohoto typu se v zahraničí nazývá jako „Home Office“ a jde v podstatě o administrativní práci nebo drobnou domácí výrobu nebo montáž celků. Takovýto systém zaměstnávání je velmi oblíbený především v Německu pod názvem „Heimarbeit“, kde svědomitost zaměstnanců zaručuje, že práce prováděná v domácích prostorech bude stejně kvalitní jako práce ve firmě. V Česku se používá možnost práce z domova obvykle v oboru IT u tzv. samostatných vývojářů, dále u pracovníků v účetních firmách, reklamních a marketingových společnostech a také u firem zabývajících se překlady textů a tlumočením. Druhou velkou skupinou jsou potom montážní práce a drobná výroba, např. vánoční ozdoby, dětské hračky nebo kompletování obálek s pozvánkami nebo reklamou. Člověk je zaměstnancem firmy, ale práci vykonává doma.

VICE-Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova! Sociální inženýrství v akci, aneb Gestapo by bledlo závistí. Vlezou vám do bytu jako do provozovny? Německý model okopírovaný Marksovou vyvolává obavy!


Nepřihlášený uživatel

#68 Re:

2017-01-24 09:04

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: EET mě netrápí, přecházím na bezhotovostní platbu

2017-01-24 09:07

#55: - Re: EET mě netrápí, přecházím na bezhotovostní platbu 

 bezhotovostni  platba je jen dalsi smirovani co je komu do tiho kolik si koupim piv rohliku....

Vlk

#70 PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-02-23 17:10

Elektronická evidence tržeb (EET) je zřejmě největší zvrhlost "neagenta" Babiše. Podepište petici za Babišovo odvolání:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise


Nepřihlášený uživatel

#71

2017-02-27 13:42

babiš mi může políbit


Nepřihlášený uživatel

#72 Matouš

2017-03-04 23:10

Pasáž: matous 7,15-20



    • 15Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.

 

    • 16Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky?

 

    • 17Tak každý dobrý strom dává dobré ovoce, ale špatný strom dává špatné ovoce.

 

    • 18Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce a špatný strom nemůže nést dobré ovoce.

 

    • 19Každý strom, který nedává dobré ovoce, bude vyťat a hozen do ohně.

 

    • 20A tak je poznáte po jejich ovoci.

 


Nepřihlášený uživatel

#73

2017-03-06 11:40

Co nějaké výhody pro oběti EET?  Berňák ví, co utržili a vydali, tak mají daňové přiznání hotové v předstihu 1. ledna, náklady na provoz EET jim berňák nepochybně automaticky odečte od základu.


Nepřihlášený uživatel

#74 Re: Re:

2017-03-06 11:42

#51: - Re:  

 Na und?


Nepřihlášený uživatel

#75 Re:

2017-03-06 12:13

#57: -  

     To už tady bylo x-krát. Nikdy to nebylo k ničemu.

     Teď je to tady v elektronické formě.

Podobné systémy se pokouší potlačovat příznaky, ale nikdy nechápou příčiny. Natož aby na ně reagovaly. Natož sprývně. Natož optimálně.

     Pevnost sice trochu brání, ale současně taky hodně vězní. S propagandou je to podobné. Vůbec prvním efektem propagandy, masové lži, je zastrašení. Rozum se tiše a nepozorovaně vytratí. O jeho kolektivní formě ani nemluvě. Ta je propagandou okamžitě zabita.

      Následky jsou drtivé. Všechno začne mířit k poruchám a katastrofám. Napřed nepozorovaně, pak nenápadně, pak čím dál rychleji, pak čím dál zběsileji. Po exponenciále, zlaté doby potíží s cykly.

     Čím více propagandy, tím méně zdravého rozumu. Kde není rozum, není adekvátní odpověď na realitu.

Oni už vůbec nevědí, která bije. Co se děje. A snaží se to zjistit fízlováním nechluchých. Pochopitelně až v době, kdy se to provaluje. Kdyby měli zdravý rozum, zjistili by sami to daleko dřív.

      Ohluchli z rachotu vlastní vzájemné propagandy. V jejich stádě.

      Je to jen mamutí doklad o rozměrech jejich nekompetence. Kdyby uměli dělat svou práci správně,  fízlování by neměli zapotřebí.