PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#57

2016-11-30 18:37

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Data o českých občanech budou zpracovávat technologie NSA

Je třeba si uvědomit, že vojáci pochopitelně nemají sami o sobě kapacity na uchovávání a zpracovávání Big Data. Nepřekvapuje nás proto, že v celé věci se bude angažovat Oracle a podle všeho i IBM. Jenže to znamená, že data s největší pravděpodobností opustí Českou republiku a v rámci cloudových analýz a metadatových operací budou data českých občanů rotovat mezi americkými a zahraničními servery. Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů rozvědkou a sběr soukromých dat bez souhlasu soudu je v rozporu s právními principy republiky na ochranu soukromí. Sběr dat by podle novely se měl týkat veškerých uživatelských dat, takže nejenom emailů a SMS zpráv, ale i webových stránek a v neposlední řadě diskusí a diskusních příspěvků. Tato povinnost sběru by přímo vyplývala z novely zákona.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#75 Re:

2017-03-06 12:13:36

#57: -  

     To už tady bylo x-krát. Nikdy to nebylo k ničemu.

     Teď je to tady v elektronické formě.

Podobné systémy se pokouší potlačovat příznaky, ale nikdy nechápou příčiny. Natož aby na ně reagovaly. Natož sprývně. Natož optimálně.

     Pevnost sice trochu brání, ale současně taky hodně vězní. S propagandou je to podobné. Vůbec prvním efektem propagandy, masové lži, je zastrašení. Rozum se tiše a nepozorovaně vytratí. O jeho kolektivní formě ani nemluvě. Ta je propagandou okamžitě zabita.

      Následky jsou drtivé. Všechno začne mířit k poruchám a katastrofám. Napřed nepozorovaně, pak nenápadně, pak čím dál rychleji, pak čím dál zběsileji. Po exponenciále, zlaté doby potíží s cykly.

     Čím více propagandy, tím méně zdravého rozumu. Kde není rozum, není adekvátní odpověď na realitu.

Oni už vůbec nevědí, která bije. Co se děje. A snaží se to zjistit fízlováním nechluchých. Pochopitelně až v době, kdy se to provaluje. Kdyby měli zdravý rozum, zjistili by sami to daleko dřív.

      Ohluchli z rachotu vlastní vzájemné propagandy. V jejich stádě.

      Je to jen mamutí doklad o rozměrech jejich nekompetence. Kdyby uměli dělat svou práci správně,  fízlování by neměli zapotřebí.