PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ

BRAŇME SE PROTI ŠIKANĚ STÁTU!!!

PROČ STÁT PLETE BIČ NA ŽIVNOSTNÍKY...???

Živnostníci jsou v první řadě osoby, které se dokážou o svoje živobytí postarat samy a nezatěžují stát žádnými sociálními nároky. Jsou to osoby, které za veškeré své ekonomické počínání od A do Z ručí absolutně vším, co mají. Jsou to lidé, kteří investují svého tvůrčího ducha do rozvoje své obživy a místo toho, aby čekali na volné místo na trhu práce, často dokonce sami tato místa vytvářejí!

Živnostník od státu nic nedostává a ani od něj nic nepožaduje.

Živnostníci nemají placenou nemocenskou, nemluvě o dovolené. Když si volno udělají, je vždy neplacené a musejí si na něj nejen vydělat, ale musí si spolu s tím vytvořit i rezervu pro výpadek příjmu. A místo toho, aby byl stát za takové lidi vděčný, jsou jim trnem v oku!

Nechápeme postoj této vládní koalice!

Dnes už je jasné, že na celý systém neproběhne veřejná soutěž. Tudíž náklady na něj mohou být, a zcela jistě budou, astronomické! Toto zkrátka bude pouze průšvih, do kterého proteče obrovské množství peněz, navíc nekontrolováno komu a kam.

Stát bude muset zaměstnat stovky úředníků, kteří budou placeni každým občanem z daní jen proto aby šikonavali skupinu občanů, kteří se snaží seč jim síly stačí aby svou živnost udrželi!

PROČ STÁT PLETE BIČ NA ŽIVNOSTNÍKY A PŘITOM SI NECHÁ MEZI PRSTY PROTÉKAT MILIONY ???....

...LIHOVÁ MAFIE, LEHKÉ TOPNÉ OLEJE, STÁTNÍ ZAKÁZKY (DÁLNICE, ARMÁDA, ŠKOLSTVÍ, ZDRAVOTNICTVÍ, DOTACE DO ZEMĚDĚLSTVÍ...ZLODĚJNA KAM JEN DOHLÉDNEME )

BOHUŽEL JE JEDNODUŠŠÍ BÍT BEZBRANÉHO NEŽLI ARMÁDOU PRÁVNÍKŮ VYZBROJENÉ SKUTEČNÉ ZLODĚJE A TUNELÁŘE!!!

JEDEN PŘÍKLAD ZA VŠECHNY:Pan Březina více jak patnáct let podnikal s lihem a připravil stát na daních o šest miliard, nakoupil desítky domů, stavěli výrobny. Kde byli policisté, celníci úředníci stavebních úřadů, úředníci finančních úřadů? Jak to, že nejsou stíhány desítky policistů a celníků? A tihle lidé nám nyní budou zavádět systém, prostřednictví kterého budeme jejich práci dělat za ně? STÁT JE ZDE PRO NÁS, NIKOLIV MY PRO NĚJ!!!

KDO BUDE PLATI NÁKLADY S TÍM SPOJENÉ...???

KOMU TO VŠE BUDE NAHRÁVAT...???

BRAŇME SE VŠEMI ZPŮSOBY, KTERÉ MÁME K DISPOZICI.

ŠIŘME DÁL TUTO PETICI A PŘEDLOŽME JI PANU BABIŠOVI!

NENECHME SE JIŽ ŠIKANOVAT STÁTEM!

Zbyněk Vondráček    Kontaktujte autora petice