PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ

EET PODVOD NA OBČANY

/ #58 EET-NSA PODVOD NA HOSPODY,ŽIVNOSTNIKY

2016-11-30 18:44

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Datum2006

KlasifikaceTOP SECRET // // COMINT NOFORN

WikiLeaks Synopse
NSA zpráva o zachycených japonských diplomatických rozhovorů odhaluje podrobnosti o USA a účast EU na japonskou ekonomiku, a závazek EU, aby se zabránilo "pod-tabulky se" společností s USA

(TS // // SI NF) EU, Japonsko Studijní způsobů reakce na amerických taktiku kola jednání z Dohá Talks Původní NSA text:

(TS // // SI NF) EU a Japonsko byli zapojeni již počátkem prosince ve strategických setkání zaměřených na společném manipulaci politika vypořádat se s potenciálními americkými pohybuje v jednání z Dohá. Došlo k přesvědčení, jak v Bruselu a Tokia se podle japonského hlášení, že velká péče musí být přijata, aby se zabránilo podlehne hýbe, jejichž cílem je vynutit ústupky prostřednictvím přehnaných počátečních požadavků. Co se týče USA domácích podpor v oblasti zemědělství, například japonský ministr zemědělství, lesnictví a rybolov v Toshikatsu Matsuoka a EU komisařka pro zemědělství Marianne Fischer-Boelová nedávno uvažoval, zda se má nastartovat jednání tím, že žádá USA pro konkrétní dolar postavě sníženými podpěr , Problémem pro EU, bylo konstatováno, je, zda je či není navrhovaný $ 17 miliard značka je přijatelný místem, protože US podporuje na této úrovni jsou posuzovány být v žádném případě srovnatelné s šíři přístupu na trh, že Brusel kladen na tabulka loni v červenci. Postava 14 miliard $ 15 $ by bylo více v souladu s myšlením EU, Fischer-Boelová je uvedeno. Evropská unie rovněž měla obavy, že Washington může být na cestě k zúčtování s rozvojovými zeměmi přes speciální výrobky. Co se týče citlivých výrobků, Fischer-Boelové zástupce chef de cabinet, Klaus-Dieter Borchardt, narážel na Japonce, že EU může být ochoten jít nižší, než je aktuální oficiální hranicí 8 procent, možná tak nízké, jak 4-5 procent;však, že by bylo těžké pro Japonsko přijmout. Borchardt také pokusil zmírnit japonské obavy, že EU by mohl pokusit znovu uzavřít dvoustranné, pod-stůl dohodu s USA (jak se stalo v Cancúnu v roce 2003) s tím, že v Bruselu se poučila s ohledem na takový zpět -door akcí.
 
Netradiční
japonský vedení
Z-3 / OO / 33343-06, 291712Z
Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.