PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ


Nepřihlášený uživatel

/ #59

2016-12-02 13:52

Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

1.12.2016
Dnes, dne 1. prosince publikoval Wikileaks dokumenty o 90CZ, které poskytují informace o činnosti prvního vyšetřovacího výboru Spolkového sněmu činností dozoru německé tajné služby BND a jeho spolupráce s americkouNSA a jeho soukromý-ekonomických dodavatelů. Tyto dokumenty jsou z různých federálních agentur, a to nejen BND a Federálního úřadu pro ochranu ústavy, a šel do vyšetřovací komise v minulém roce v souvislosti s žádostí od členů výboru ke službám pro.

V 2,420 soubory a písemné korespondence mezi spolkového kancléře, služeb a členů výboru, jakož i zprávy o pozadí z různých médií jsou zahrnuty kromě informací, které se jeví částečně sloužila jako impuls pro další šetření.

Tělo zahrnuje mimo jiné 125 dokumentů z BND, 33 z BfV a 72 ze Spolkového úřadu pro informační bezpečnost.

Tyto dokumenty ilustrují taktiku zpravodajských služeb v rámci parlamentní vyšetřování a poskytnout vhled do operací samotným výborem. Z dílčích reakcí a klauzule uvádějící, s nimiž se potýkají dotčené pracovní překážky poslanci.

Rovněž dokumenty poskytnout hrubý náčrt spolupráce mezi osvícenského přátelských zpravodajských služeb a popisů služeb k soukromým společnostem outsourcovaných činností, by rozumně navrhnout, jak zpravodajskou činnost.

VICE-Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

VICE-Wikileaks NSA info