Petice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČR.

Tomáš Rykl

#26

2015-01-13 16:02

Křesťanství (a jeho křížové výpravy) byly snad ještě větší svinstvo, než jsou dnešní muslimští teroristi. Korán třeba říká, že "muslim nesmí zabít muslima". A když si to přečte rapl, vyjde mu z toho "aha, takže nemuslima zabít smím". Jeden rapl na 1000 normálních je malé číslo. Těch pár stovek blbů, co si říkaj IS válčí proto, že se jim válčit chce. Co taky jiného dělat v krajině, kde je jen poušť? Není tam síla, která by je rozmáčkla. Ve Francii byli tři terosti, šlo po nich 80000 policistů. To v Sýrii není. Já bych tam těm raplům nebránil jít. Ať se tam soustředí všichni, pak teprve ať NATO zformuje útok a vyhladí tyhle vojáčky plošně - klidně cyklonB, je mi to fuk, ti lidi nikdy nikomu k ničemu nebudou. Nejlíp to řekl Nasralláh, že teroristi škodí islámu víc, než pár kreseb v časopisech. Mám jednoho známého muslima, dodržuje všechny ty stravovací a náboženské návyky, ale když jdeme hrát volejbal, jde s námi a nic mu nevadí že spoluhráčka je zahalená jen tolik, aby překryla vše podstatné. A s vyobrazením Mohammeda nemá problém.

Muslim umí vzít za práci (narozdíl od jiného našeho etnika). Cesta je, že mu dáme šanci, dostane práci, budeme ho brát za sobě rovného. V takovém případě nemá potřebu svým bližním ubližovat. Necítí se vykořeněn, frustrován, naopak si váží prostředí, ve kterém je.

Tím neříkám, že je mým snem tady mít gigantickou komunitu muslimů, jsem pro tvrdou regulaci imigrace bez ohledu na to odkud a čemu věří, ale pokud už tady nějaký přistěhovalec je, berme ho mezi sebe. Učme ho jazyk, dejme mu práci, zapojme je do našich volnočasových aktivit. Tak tu budou spokojeni a nebudou mít potřebu hledat "druhý výklad Koránu".

KAROLINA

#27 Re:

2015-01-18 21:48

#19: Karel -  

 jo, ja budu cekat, az budu mit teroristu" za souseda a pak se nebudu stacit divit, kdyz me vyhodi do vzduchu jen proto, ze se na nej treba blbe podivam..ISLAM DO EVROPY NEPATRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klidne se odstehujte do Iraku, oni vam ukazou tu milou tvar" islamu.


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-01-30 13:22

sledoval jsem na ČT2 vystoupení pana Konvičky a vysloveně mě omráčilo naprosto neobjektivní chování moderátorky. Její zaujatost a zarytost byla evidentní. Takto se moderátor, placený z veřejných zdrojů nemůže chovat. Být vedoucí pracovník TV, bylo by to její poslední vystoupení.
Vlad

#29 Petice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČRPetice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČR

2015-03-10 18:15

Islám je zločinecká organizace.Nemá nic společného s náboženstvím.Je to kult člověka Mohameda.Jejich cíl je podrobit si a vytlačit většinovou společnost a ovládnout postupně celý svět.Mohou tady žít  v evropě v pokoji pod podmínkou, že se navždy zřeknou islámu,
jak né tak je vrátit zpátky odkud přišli.Více o islámu v přednášce bývalého muslima pana
Salmana Hassana - Pravá tvář islámu.
http://www.gloria.tv/media/7mQLjw7bWfZ

Domec22

#30 hmm

2015-04-08 08:11

A co tak uspořádat další krizackou výpravu?;)

Islám v ČR nechceme

#31 Demonstrace proti islamizaci v Teplicích

2015-04-15 13:08

IVČRN a lokální divize IVČRN Teplice Vás zvou na demonstraci "Islám v ČR nechceme", tentokrát do Teplic, 18. dubna 2015 od 15:00 hodin na Náměstí Svobody.


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-05-31 11:41

sou to hovna ať si zůstanou u sebe

Nepřihlášený uživatel

#33 STOP KVÓTÁM!

2015-05-31 18:40

Nevím proč by naše republika měla odnášet neschopnost středomořských zemí ohlídat si svoje hranice !! Ať pořádně zatočí s převozníky a neulehčují si svoje břímě na naše ramena! Ještě bychom byli rádi, kdyby ve Středomoří místo těch neschopných plyner Itálie, Francie, Španělska, Řecka bylo Rusko, to by s převozníkama zatočilo natotata. Stačila by jedna ponorka a všechny pašerácký bárky by šly ke dnu. Potroublí humanisti typu knížete, Kocába, Bursíka, Štětiny, Dienstbiera, Uhla aspol by je za to samozřejmě pokrytecky odsuzovali, ale byl by klid, Evropa by nekolabovala pod přílivem hotentotů a měla by nějakou budoucnost! Dokud nám bude vládnout ta bruselská multikulti čeládka, půjdeme čím dál víc do sraček!!!


Nepřihlášený uživatel

#34 To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec

2015-06-02 09:00

Upalování zaživa, znásilňování sedmiletých holčiček, přeprodávání žen, bičování. Realita všedního dne v oblastech, které jsou pod nadvládou radikálů z Islámského státu.

„Do naší vesnice se muži z Islámského státu dostali loni 3. srpna brzy ráno. Muži byli okamžitě odděleni od žen a rodin a vzápětí postříleni. Polili je benzínem a zapálili. Viděli jsme, jak hoří. Byly jsme v šoku, nikdo ze sebe nevydal ani hlásku. Myslely jsme, že nás čeká podobný osud,“ popsala jedna ze zachráněných. Pro ženy přichystali radikálové děsivé představení - popravu dvou dívek z vedlejší vesnice. Ženy převezli do severoiráckého Mosulu a poté se dostaly do dalších měst, která kontroluje Islámský stát. Jezídky byly přinuceny konvertovat k islámu. „Držely nám hlaveň u spánku a musely jsme souhlasit.“

Všechny převezli do bývalé továrny a tam si z nich vybírali jednotliví velitelé. „Jeden si jich vzal 50, další 70, jiný rovnou stovku. Bylo to jako na bazaru. Nákup a prodej.“ Všichni měli podle ní zájem především o mladé dívky. „Jeden se rozhodl, že si ji vezme hned. Vysvlékl ji a táhl za sebou po zemi. Když jsme plakaly, oni se nám smáli a nadávali nám do špindír.“ Ženy byly u bojovníků jen pár dnů, než se jich nabažili, a potom je opět přeprodávali. Žena je chtěla ušetřit znásilnění, marně: „Několikrát mě zmlátili tak, že jsem si myslela, že už to nepřežiju“.

Lidi, neblázněte. Takový osud chcete pro své dcery? Určitě ne. Potom svojí nečinností dále podporujte nelegální imigraci, podporujte kvóty n azylanty, podporujte plíživou islamizaci Evropy, však oni se vám štědře odvděčí, kulturně vás obohatí.


Nepřihlášený uživatel

#35 Papírová petice

2015-06-02 09:13

Lidé, teď je čas na nás! Běžte na www.ivcrn.cz nebo na facebooku Islám v České republice nevhceme, stáhněte si petici proti kvótaám pro uprchlíky, vytiskněte a širteřte mezi známé! Máme šanci něco udělat, tak bojujme!!!

Bůček bůčkům

#36 Re: Papírová petice

2015-06-04 18:15

#35: - Papírová petice  

 Haha, podřadní knedlovepři roztekle sedící u píva budou bojovat… vtip dne.


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-06-04 19:17

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.


Nepřihlášený uživatel

#38 Lidé, voliči. Dávejte moc dobrý pozor

2015-06-05 21:33

Lidé, voliči. Dávejte moc dobrý pozor na politiky a strany, které nedokážou ochránit národní zájmy a dopustí, že se tu ocitnou desetitisíce imigrantů a ty již v příštích volbách NEVOLTE!!! Volte jen ty strany, které se dokážou svévoli Bruselu postavit!!!

Josef

#39 Re:

2015-06-08 16:59

#19: Karel -  

 1000x ne a ještě jednou. Kdo Vám brání se k nim odstěhovat, když je tolik milujete?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2015-06-10 13:46

#19: Karel -  

 Milý Karle, mně je zase velmi smutno z toho, kolik jednodušších lidí se nechá tak snadno oblbnout toliko plytkou tendenční multikulturní propagandou a s razancí hraničící až s fanatismem oroduje za vpouštění rizikových uprchlíků na území Evropy, jako by snad měli radost, že pod jejich náplavou naše kultura postupně zeroduje a zanikne. Tyhle vaše řeči o mírumilovnosti islámu a možnosti jeho soužití se současnou Evropou jsou jen utopické představy neomarxistických snílků, realita je však diametrálně odlišná a vypadá asi takhle. Vím, že se vám to nelíbí a snažíte se to zamlčet, jak jen to jde, všechny nepohodlné názory persekuovat a označovat oblíbenou nálepkou „rasismus“ „xenofobie“ a do médií pouštět jen ony pofidérní přínosy multikultury, leč pravdu neumlčíte. Žádná ideologie si nepřizná svoje chyby, jak známo, tudíž ani multikulturalismus na tom není jinak. Dlouhodobé bezproblémové soužití dvou tak odlišných kultur na jednom místě prostě není možné, vždy bude docházet ke třenicím a postupem času ta silnější a agresivnější (oni) pohltí tu slabší (my). Ostatně celá historie islámu je o jeho expanzi na úkor křesťanství, jen nakrátko přerušena křížovými výpravami, španělskou reconquistou či kolonizací Afriky, ale ta byla z čistě ekonomických důvodů, bez náboženského podtextu. Dobrá polovina současného islámského území byla dříve křesťanská, ti nyní přežívají v roztroušených skupinkách v pár zemích, kde jsou jako dhimmi podrobeni tvrdé persekuci ze strany islámské většiny, aniž by se jich evropské církevní autority ze strachu z reakce islámského světa veřejně zastaly, o žádném multikulti ráji se mluvit rozhodně nedá. Nenabývám ani toho dojmu, že by se nějak zvláště dobře vedlo bílým farmářům v Jihoafrické republice. Pakliže my připaveni na multikulturní soužití jsme, oni (ve své většině) opravdu ne.


Nepřihlášený uživatel

#41

2015-06-11 10:41

S radosti, ale predevsim z obavy o nasi i o budoucnost nasich deti, jsem podepsala!
Nickol

#42

2015-06-12 11:44

Tyto petice ,by mely byt brany se stejnym respektem jako volby.. Sice to neni o tom ,kdo vam bude ,,davat  chleba,, ale o tom kdo vam bude brat zeny! A prznit deti ! Proberte se ! A budte CESI!


Nepřihlášený uživatel

#43

2015-06-16 06:02

Nechceme v ČR muslimy!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#44

2015-06-16 08:53

NUTNÉ! !!!!

Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2015-06-16 09:00

#42: Nickol -  

se na me nezlob, ale je to smesny, aby nejaka internetova petice mela stejnou vahu jako volby, kor kdyz se podivam kolik stupidnich petic tu vznikne kazdej den


Nepřihlášený uživatel

#46

2015-06-16 18:14

 Nechci je tady at zustnou kde jsou.Nechci se bát večer vyjít z domu v sukni a tílku a někdo mi uřízne hlavu jen proto že oni mají jinou výru. 


Nepřihlášený uživatel

#47

2015-06-16 20:00

Elektronické petice jsou hezká věc, ale hlavně prosím podepisujte papírové petice (přikládám aktualní seznam petičních míst, na náměstích v mnohých městech jsou také petiční stánky). Je to to nejmenší, co můžete pro budoucnost své země udělat, nebuďte prosím lhostejní!

http://www.ivcrn.cz/petice/#mista


Nepřihlášený uživatel

#48

2015-06-17 06:46

Pocházím z Teplic a mám tam část rodiny.Často tam jezdím....Nemusím snad popisovat co se tam denně odehrává ač media nic nekomentují a místní se s tím nikdy nesmíří!!

Nepřihlášený uživatel

#49

2015-06-18 14:28

Nechci je tady.
eliska

#50

2015-06-19 10:41

Deportovat zpatky a nechat je ad se sami povrazdi smejdy muslimsky