Petice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČR.

Quoted post

Tomáš Rykl

#26

2015-01-13 16:02

Křesťanství (a jeho křížové výpravy) byly snad ještě větší svinstvo, než jsou dnešní muslimští teroristi. Korán třeba říká, že "muslim nesmí zabít muslima". A když si to přečte rapl, vyjde mu z toho "aha, takže nemuslima zabít smím". Jeden rapl na 1000 normálních je malé číslo. Těch pár stovek blbů, co si říkaj IS válčí proto, že se jim válčit chce. Co taky jiného dělat v krajině, kde je jen poušť? Není tam síla, která by je rozmáčkla. Ve Francii byli tři terosti, šlo po nich 80000 policistů. To v Sýrii není. Já bych tam těm raplům nebránil jít. Ať se tam soustředí všichni, pak teprve ať NATO zformuje útok a vyhladí tyhle vojáčky plošně - klidně cyklonB, je mi to fuk, ti lidi nikdy nikomu k ničemu nebudou. Nejlíp to řekl Nasralláh, že teroristi škodí islámu víc, než pár kreseb v časopisech. Mám jednoho známého muslima, dodržuje všechny ty stravovací a náboženské návyky, ale když jdeme hrát volejbal, jde s námi a nic mu nevadí že spoluhráčka je zahalená jen tolik, aby překryla vše podstatné. A s vyobrazením Mohammeda nemá problém.

Muslim umí vzít za práci (narozdíl od jiného našeho etnika). Cesta je, že mu dáme šanci, dostane práci, budeme ho brát za sobě rovného. V takovém případě nemá potřebu svým bližním ubližovat. Necítí se vykořeněn, frustrován, naopak si váží prostředí, ve kterém je.

Tím neříkám, že je mým snem tady mít gigantickou komunitu muslimů, jsem pro tvrdou regulaci imigrace bez ohledu na to odkud a čemu věří, ale pokud už tady nějaký přistěhovalec je, berme ho mezi sebe. Učme ho jazyk, dejme mu práci, zapojme je do našich volnočasových aktivit. Tak tu budou spokojeni a nebudou mít potřebu hledat "druhý výklad Koránu".

Odpovědi

tesid

#70 Re:

2015-08-24 22:12:21

#26: Tomáš Rykl -  

 tak ona neni prace pro cechy tak ji dostanou prednostne arabove ne


Nepřihlášený uživatel

#127

2016-09-28 15:59:29

Tak asi proto to v Evropě vypadá jak to vypadá.. dostali šanci ukázat to, že nás chtějí zotročit a ovládnout! Jejich kultura je smýšlením těžce středověká a ženy jsou fakt extrémní chudáci. Takovou kulturu tady nechce nikdo normální! Ta evropská tolerance to celý ještě zhoršuje!!