Petice studentů a občanů ČR proti působení LGBT aktivismu na školských institucích

Kontaktujte autora petice

Děkujeme za Váš podpis!

2022-08-14 16:24:16

Vážení podepsaní pod peticí,

tímto sdělením bychom rádi Vám, občanům a studentům, poděkovali za stovky podpisů na naší petici s názvem Petice studentů a občanů ČR proti působení LGBT aktivismu na školských institucích.

Každým dnem podpisy přibývají a tím roste i podvědomí mladých lidí a jejich rodičů o přibližující se hrozbě, která již velmi brzy potká žáky a studenty přímo u jejich školních lavic.

Proto Vás prosíme, sdílejte nadále petici a s ní následující informaci:

Pro-LGBT aktivistická iniciativa Mezipatra vybrala již přes 124 000 korun na své nadcházející přednášky na školách! 

zdroj: https://www.darujme.cz/projekt/1206271#informace

S těmito finančními prostředky hodlá aktivistická iniciativa Mezipatra v nastávajícím školním roce uspořádat 30 projekcí na základních a středních školách a tím i možnost propagovat LGBT agendu do myslí mladých lidí a další kontroverze již stanovené v petici.

Vyzýváme proto i různé politické strany, hnutí a občanské iniciativy či skupiny, které si váží skutečných morálních hodnot a nehodlají se podrobit narůstajícímu zlu progresivní ideologie, které s falešnými a lacinými hesly o „manželsví pro všechny“, „vše je v 21. století dovoleno“ a „muž může být ženou“ hodlá změnit racionální uvažování v to, které je povolené a nevyvolává určitým skupinám špatné pocity. Protože jak praví jedno přísloví: fakta nezajímají vaše pocity.

Pokud jste členy politických organizací nebo skupin, které by s peticí souhlasily, prosíme o sdílení petice a případně i s tímto sdělením. Možná to budete právě Vy, kteří budete tvořit první bariéru před snahami duhové mafie, která v západním světě prakticky určuje běh politiky a stanovuje si nová, nám cizí korektní společenská pravidla.


Národní mládež, z. s.



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.