Výzva firmě PHILIP MORRIS A JEJÍMU produktu IQOS - PŘESTAŇTE LHÁT!!!

Přátelé, Philip Morris šetří a to na nás, pojďme podepsat tuto petici a jasně vyjádřit náš nesouhlas. Nová verze  IQOS  nyní přichází v gramech tabáku o 14% lehčí, což v praxi znamená přesně to, že z každé cigarety dostaneme méně nikotinu, což nás donutí kouřit VÍCE. Philip Morris zcela evidentně zdražil tabák a ještě má tu drzost nám to skrze email a své prodejce na stáncích IQOS prodávat jako výhodu s tím, že se cigareta bude snáze zavádět do nahřívače a že nám bude lépe táhnout.

Rozdíl poznáte ihned na krabičkách či kartonech, kde je uvedena gramáž. Nová edice obsahuje 5.3G tabáku v krabičce oproti původním 6.1G.

Tento rozdíl je bohužel cítit také naomak, kdy je cigareta prostě měkčí a především pak během "užívání".

Přátele nebuďte ovce, vyjádřete nesouhlas.

Ondřej Velich    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Ondřej Velich, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.