Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post

Lu.

#91 Re: Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 12:11

#84: - Re: Nezodpovědnost

Nikam nepůjdu. Pořád trvám na tom, že pořídit si dítě a nemít naspořené finance pro případ výpadku příjmu či ztráty zaměstnání je stejné jako žít na dluh a nemít na pár měsíců na splátky. Nicméně tato diskuze je o tom, že se tady rozmazlenci dušují, že jim příspěvky nechodí stále ve stejné datum. Místo aby bylo vítáno, že úřad si v minulých měsících pospíšil a poslal peníze i dříve než musel, tak jednou to nevyjde a lůza nadává. Ok, potom nechť tedy úřady zruší termín "v do konce měsíce následujícího", což je rozmezí třiceti dní, a vyplací "k poslednímu dni měsíce následujícího". Spokojeno? Pevný termín stanoven a zblázněte se.

Osobní názor: snížit odvody na soc. pojištění a zrušit jakoukoliv mateřskou i jiné dávky, ať se každý stará sám. A věčné téma sociální nespravedlnosti ustane.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: Re: Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 12:40:45

#91: Lu. - Re: Re: Nezodpovědnost

ty si fakt hloupoučká viď.

 


Nepřihlášený uživatel

#121 Re: Re: Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 13:58:57

#91: Lu. - Re: Re: Nezodpovědnost

Nezodpovědnost?... co si pod tímto pojmem představuje pisatel bych ráda věděla.. Dá se říci, že ne všechny "matky"  mají děti z lásky..ale to je opravdu menšina.. ve většině případů, přeci ženy, které se staly matkami, řádně pracovaly, odváděly státu soc. a zdravotní..tzn.. pracovaly a podporovaly nejenže stát...ale také spoluobčany...kterým se nějakým způsobem musely též vyplácet nějaké dávky..ať už důchodcům, postiženým, matkám na md... a samozřejmě i jim doběhne ten koloběh biologických hodin a chtějí mít děti..a tím, že např. 10let pro stát pracovaly, odváděly poctivě daně státu, se přece mají právo také v tuto danou chvíli "spoléhat na stát" který stojí za velké ......... a pokud se už tak tedy rozhodnou...i pro to málo....čím je stát podporuje.... si mají v rámci " lhůty" která je naprosto nesmyslná připadat jak žebráci? PROČ?

Myslíte, že se spousty z nich...nesnaží ještě okolo, aby mohly zajistit rodinu, alespoň na standard, že se neotáčejí i při malém miminku? TAK TO JSTE VAŽENÝ NA VELKÉM OMYLU!

socka

#187 Re: Re: Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 21:50:18

#91: Lu. - Re: Re: Nezodpovědnost

tohle napíše jen debil