Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6

2013-02-20 10:41

Ano, už mě nebaví,jak mi volají z banky, že splatnost půjčky vypršela, že nemám zaplcenou pojistku co mi ručí za půjčku,volá mi operátor, že nemám zaplacený telefoní účet, že děti nemají zaplacené obědy..vláda řekne, posuňte si příkazy,ale jak a kam? Ve škole musÍ být peníze včas,jinak nemůžou zaplatit dodavateli(státu) za potraviny a moje děti nedostanou obědy, operátor mi řekne ano posuneme termín,ale musíte tohle zaplatit a než to zaplatím,mám další vystavený účet, tak že kolečko..a banka..tak tam se to také nedá do nekonečna posouvat, i oni chtějí své peníze do určitého datumu v měsíci..ano zítra mi zablokují internet, tak toto je asi poslední možnost se vyjádřit..zítra mi naskočí úrok za nesplacenou splátku napůjčkY, dneska mi skončila pojistka na tu půjčku...nu a nevím, kdy mě vystěhují za nezaplacený nájem,Elektřinu a pod.. malé problémy? VLÁDO A KDO MI NAKRMÍ DĚTI? DALA JSEM TI 4 POTENCIONÁLNÍ PLÁTCE DANÍ..TAK JE NAKRM VLÁDO, ZEMANE CO SI RETUŠUJEŠ PLAKÁT DO ŠKOL,POSLANČE,KTERÝ SE NEVZDÁŠ SVÉHO POSTU A BUDEŠ VLÁDNOUT Z BASY ZA VÝPLATU A NAŠE PRACHY...ČEZ A BULHARSKO.. VLÁDO..JDĚTE UŽ S TÍM VAŠÍM LHANÍM DO HAJZLU..

Odpovědi

Hanka

#131 Re:

2013-02-21 14:57:20

#6: -

Tak přesně tak to mám já a dovádí mě to k šílenství.Splatnosti jsem posouvala tak dlouho,až to nakonec nejde :) každý měsíc mě nikdo splatnost posouvat nebude :( je mě z toho na nic,matky na rodičáku by jsme pochcípaly :( a jen těch tel.,co jsem měla :( Díky tomu,že peníze nechodí včas...


Nepřihlášený uživatel

#140 Re:

2013-02-21 16:01:55

#6: -

VYBORNE napsane !!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#204 Re:

2013-02-22 09:17:53

#6: -

Tak tohle je přesný.Všude chtějí peníze podle dohodnutých termínů.Nikoho nezajímá,že stát peníze nevyplatí.Nasadí úroky, pokuty a vůbec je nezajímá,že to není vaše vina.Úroky a pokuty jsou ještě to menší zlo,ale Exekuce vystěhování to už stát neřeší,že je to kvůli nepravidelným dávkám.Chtějí,aby se děti rodily,aby měl kdo dělat na důchody,ale že potom zruší porodný od druhýho dítěte,přídavky pokud už máte pár korun nada minimum a pak mizerná mateřská,kterou ještě posílají jak se jim to hodí no hrůza.