Petice pro svobodnou konzumaci alkoholu v Českém Krumlově

Quoted post

Holka z centra

#41 Re:

2013-02-16 20:34

#10: -

Nikdo nebydlí?!? já tu teda bydlim a někdy mě to opravdu vytáčí, skoro celý léto se nevyspim!! mám věčně zblitý dveře a práh, rozházený koše a popelnice pod oknama..a pěkně mě to SE.E!! všichni co plácaj tyhle blbosti by si to měli zkusit-spát v centru!! jinak s peticí souhlasim, řešit to zákazem je blbost, možná by stačilo aby se víc angažovala městská policie a ty opilý pitomce nějak usměrnila.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re:

2013-02-26 16:14:59

#41: Holka z centra - Re:  

 Tak jsem polda ( strážník) jsme dva, v lepším případě 4 na službu. Kolik je nočních podniků? 10?20? Když budou v každém 2 ( v lepším případě) pitomci, kteří  po pár panácích dělají venku  borel, tak to máme 20 - 40 pitomců na 2-4 strážníky a to pouze v centru města. Potom tady máme další potěšení, jako třeba kempy pro vodáky, nemovitosti, kde se scházejí bezdomovci, nemovitosti, kde město poskytlo byty těm méně šťastným, leč více méně ( ne)přispůsobivým, večerky, kde se neřeší vůbec nic a kde si kdokoli koupí alkohol v jakékoli noční hodině a  další náležitosti o které se musí strážníci v rámci možností postarat, když už zde jsou. Nemyslím si, že vyhlášky něco vyřeší, večerky vyhláškou omezit nejde a dovedu si představit kam se ti posilnění přesunou, na ulice před ty večerky.

Znám pár provozovatelů podniků v centru, kteří se starají aby tam byl klid, záleží jim na tom co se děje před barem, komunikují, zkrátka jim o tu živnost jde. Ale taky znám ty, kteří pustí naplno hudbu, otevřou dveře a okna, pivo nosí ven na ulici a potom ještě nadávají, že je poldové buzerujou. Nedivte se potom, že někdo má dojem, že vyhláška tyto problémy vyřeší. Dejte se sami dohromady, ukažte ny ty kteří vám tu špatnou reklamu dělají, přijdtě s nějakým rozumným nápadem na zastupitelstvo města. Máme místní samosprávu, máme městskou policii, máme českou policii ale první si pořádek musíte udělat mezi sebou. Když se tady nebudou opilci ve skupinkách napadat, nikdo nebude řvát jako blázen, rozbíjet něčí majetek, hudba z barů nebude slyšet po celém městě tak se vyhláškama nikdo zabývat nebude.