Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Alena

#2175 Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

2013-01-27 20:35

#2174: Zuzana - Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

MIP nikdy nezklame, kdyby ve svém elaborátě neměl slovo huba,  kráva atd, tak bych si snad myslela, že onemocněl :-))) je to hňup. Já sprostá slova nepoužívám, ale když se řekne MIP, tak mě opravdu žádné slušné nenapadá. On si  ani slušné oslovení nezaslouží. Jeho příspěvky nečtu, působí dojmem, že je píše zhulený, ale teď jsem také zjistila, že se  opravdu použil výraz většina národa. Nevím, třeba nežije v Čechách, nemá televizi, je zabržděný a ještě nezjistil, jak dopadly volby.

I když toho duševně nemocného MIPA bych tipovala spíš na to, že sedí v trenýrkách a s lahváčem u počítače a píše  petici, která začíná slovy : My MIP, z boží vůle největší demokrat v této republice, nesouhlasíme s výsledkem prezidentských voleb, protože  nedopadly tak, jak jsem chtěl JÁ  a se mnou většina národa, a proto žádnám o okamžité anulování voleb, vyhlazení všech voličů, kteří volili jinak, než JÁ a poté opakování voleb. Toto sepsal a s demokratickým pozdravem se loučí MIP.

PS. Pokud nebude mojí žádosti vyhověno, pozvu na vás Rosochu a jeho studenty. Bububububububu. Jsem strašlivý MIP.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Odpovědi

Zuzana

#2176 Re: Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

2013-01-27 21:13:22

#2175: Alena - Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví  

 

Alenko, to se Ti povedlo, souhlasím, je to vtipné a ušité přímo na našeho milého MIPÍKA. Je to skutečně chytrolín a nejlépe mu jde urážení a sprosťárny. Tak si to MIPE užij a zase se někdy předveď.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...