Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Zuzana

#2176 Re: Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

2013-01-27 21:13

#2175: Alena - Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví  

 

Alenko, to se Ti povedlo, souhlasím, je to vtipné a ušité přímo na našeho milého MIPÍKA. Je to skutečně chytrolín a nejlépe mu jde urážení a sprosťárny. Tak si to MIPE užij a zase se někdy předveď.

Odpovědi

Alena

#2178 Re: Re: Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

2013-01-27 22:30:00

#2176: Zuzana - Re: Re: Re: Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

Nechci klesnout na mipáckou nízkou úroveň, ale když on je vážně tak ubohý. Navíc leze na petici za paní Baborovou a diví se, že tady s ním lidé nesouhlasí. Podle mne je to zakomplexovaný hulvát. Znám jednoho takového zapšklého člověka ze svého okolí. V 80.letech byl odsouzený za znásilnění a dneska podniká a na autě má heslo : Komunisté nepatří ke korytům. No jo, zlí komunisté ho zavřeli, tak je nemá rád. Jenže ti, co ví, za co tohle prase sedělo, jen kroutí hlavami.

Podle MIPA žijeme v demokratické zemi, tak snad mám právo volit toho,koho chci a MIP nemá právo tady urážet lidi,kteří si dovolili volit někoho jiného, než jeho božstvo MIP. Pokud nám tady kvůli tomu  nadává, je zastáncem totality. Ano, totality, proti které tady tak zbrojí. Takže závěr je takový, že MIP odsuzuje komunisty a zatím se tady prezentuje jako totalitní "vládce".

Vím, že nemá cenu na něj reagovat. Možná by bylo lepší, abychom ho tady nechali slintat. Třeba to je jediné potěšení, kterého tímto způsobem dosahuje.

Baví mě to, že on si myslí, že když mě nazve soudružkou, tak to já beru jako nadávku. Kdyby to hulvátské čuně vědělo, že to jako nadávku neberu..... :-)))))))




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...