Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Alena

#2163 Re: Re:

2013-01-26 23:08

#2161: - Re:

Přesně, to jim nedošlo, že sice zdravotně zničili paní Baborovou a nepokrytě z toho mají ještě radost, ale na její místo nastoupí jiný komunista. To, co udělali je ho humus, hyenismus, jaké by to bylo jim, kdyby někdo podnikal  hon na MIPa a další? Nemá opravdu cenu na ně reagovat, ale co mi ještě vadí je to, že se tady podepisují jménem někoho jiného. Nu což jiného čekat od pravicových voličů. Jejich éra skončila, nechtějí se s tím smířit, a tak kopou kolem sebe.

Ještě bych dodala, že ten nikdo by si měl zaplatit u psychiatra nadstardatní péči,  neboť jeho postížení je hoooodně závažné :-)))

Odpovědi

Pavka Korčagin

#2171 Re: Re: Re:

2013-01-27 17:27:27

#2163: Alena - Re: Re:

Ty dnešní bolševici a bolševičky jsou snad uplácaný z lejna nebo co. Soudružku Baborovou na smrt roznemůže pár kontrarevolucionářů! Já, Pavka Korčagin jsem takovým kroutil krky a to jsem byl asi 6 x prostřelen durch und durch! A co sovětští bolševici, za Velké vlastenecké války, zaléhávající střílny fašistů, aby potom s mnoha průstřely šli se svým "Urrrráááááá!" ještě do šturmu! Ulejváky jsme za Stalina stříleli! Takže, soudružko Baborová, dosti bolestínství a hybaj do třídního boje! Děti třídních nepřátel musí někdo vyházet ze všech škol! Strana tě vyvolila, nesmíš zklamat! Za rudé, bolševické školství! Za školy, plné proletářských dětí!

MIP

#2173 Soudružce Aleně, která se mnou nemluví

2013-01-27 19:12:36

#2163: Alena - Re: Re:

Pár hodin tu nejsem a hele co zjistím, když se vrátím: soudružka agitátorka Alena, která se mnou pro mé "hulvátství" (z jejího bolševického hlediska, samozřejmě) už nehodlá nikdy diskutovat, si mne nadále bere do své nevymáchané bolševické agitátorské huby (u dámy bych takový pojem samozřejmě nikdy nepoužil, bolševická agitátorka ovšem také není dáma). Dále píše a stará se o mne, samozřejmě bolševickým stylem: lež a demagogie. I když mi něco takového jako "Alena" věru nestojí ani za to dotknout se toho botou, proti lži a demagogii, jak nám ostatně všem právě předvedl výsledek prezidentských voleb, je NUTNO se vždy a všude ihned ozvat. Takže: na mne, který se zde podepisuje "MIP" nemá cenu dělat "hon". Nejsem totiž politik. Hony na lidi podnikaly, celá dlouhá desetiletí, lidské bestie, mezi které se DOBROVOLNĚ přhlásila soudružka Baborová. Hony na lidi v rámci akcí jako bylo "vyakčňování", posílání "do výroby", nejrůznější kádrování a prověrky, vynucované projevy souhlasu tu s komunistickým vražděním nevinných, tu s válečným štvaním v zájmu rusáckých okupantů pod názvem "boj za mír", tu prověřování poměru k "bratrské pomoci" nebo k "Chartě" či "Několika slovům"... ale nač to vypočítávat, 40 let bylo vlastně jediným nepřetržitým honem na lidi. Takže já, jako nekomunistická lovná zvěř, méněcenný občan, jsem si toho komunistického "honu" užil až dost. A "honily" mne bestie, mezi něž patřila, ze svého svobodného rozhodnutí, soudružka baba Baborová (pro upřesnění: přes všechny ty hony, do výroby, k odběru stranického tisku, do prvomájového průvodu atd. do KSČ se nenahánělo, tam vstupovali, po důkladném prověrení, vybraní vhodní zájemnci - žadatelé). Takže, když si baba teď trošičku čuchne k tomu, jak vypadá hon, tak se jí ještě neděje nic, co by se už dávno dříve nestalo miliónům jiných. Jenže - to je ta sprostá lež komunistických lhářů typu Alena: na babu Baborovou NIKDO ŽÁDNÝ "HON" NEPOŘÁDÁ. Opět, jako v případě jejího dobrovolného vstupu do zločinecké organizace KSČ, se ona sama dobrovolně rozhodla vstoupit do politiky. Jestli čekala jásot, kytice květů a hovnotné závazky pracujících k tomuto jejímu svobodnému rozhodnutí, tak je ještě blbější, než si lze vůbec u komunistky představit. Tato "éra" opravdu skončila, soudružko Aleno. Marně baba a její řiťolezi teď kopou kolem sebe, lžou a spílají druhým. Doba, kdy budeme uzavírat zase závazky ke zvolení nějakých bolševických grázlů do funkcí, ze kterých nám pak budou vládnout, se už opravdu nevrátí. Ledaže by jste chtěli, vy komunisti, napřed vyvraždit většinu nesouhlasícího národa.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...