Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Alena |
#2163 Re: Re:2013-01-26 23:08Přesně, to jim nedošlo, že sice zdravotně zničili paní Baborovou a nepokrytě z toho mají ještě radost, ale na její místo nastoupí jiný komunista. To, co udělali je ho humus, hyenismus, jaké by to bylo jim, kdyby někdo podnikal hon na MIPa a další? Nemá opravdu cenu na ně reagovat, ale co mi ještě vadí je to, že se tady podepisují jménem někoho jiného. Nu což jiného čekat od pravicových voličů. Jejich éra skončila, nechtějí se s tím smířit, a tak kopou kolem sebe. Ještě bych dodala, že ten nikdo by si měl zaplatit u psychiatra nadstardatní péči, neboť jeho postížení je hoooodně závažné :-))) |
Odpovědi
Pavka Korčagin |
#2171 Re: Re: Re:2013-01-27 17:27:27Ty dnešní bolševici a bolševičky jsou snad uplácaný z lejna nebo co. Soudružku Baborovou na smrt roznemůže pár kontrarevolucionářů! Já, Pavka Korčagin jsem takovým kroutil krky a to jsem byl asi 6 x prostřelen durch und durch! A co sovětští bolševici, za Velké vlastenecké války, zaléhávající střílny fašistů, aby potom s mnoha průstřely šli se svým "Urrrráááááá!" ještě do šturmu! Ulejváky jsme za Stalina stříleli! Takže, soudružko Baborová, dosti bolestínství a hybaj do třídního boje! Děti třídních nepřátel musí někdo vyházet ze všech škol! Strana tě vyvolila, nesmíš zklamat! Za rudé, bolševické školství! Za školy, plné proletářských dětí! |
MIP |
#2173 Soudružce Aleně, která se mnou nemluví2013-01-27 19:12:36Pár hodin tu nejsem a hele co zjistím, když se vrátím: soudružka agitátorka Alena, která se mnou pro mé "hulvátství" (z jejího bolševického hlediska, samozřejmě) už nehodlá nikdy diskutovat, si mne nadále bere do své nevymáchané bolševické agitátorské huby (u dámy bych takový pojem samozřejmě nikdy nepoužil, bolševická agitátorka ovšem také není dáma). Dále píše a stará se o mne, samozřejmě bolševickým stylem: lež a demagogie. I když mi něco takového jako "Alena" věru nestojí ani za to dotknout se toho botou, proti lži a demagogii, jak nám ostatně všem právě předvedl výsledek prezidentských voleb, je NUTNO se vždy a všude ihned ozvat. Takže: na mne, který se zde podepisuje "MIP" nemá cenu dělat "hon". Nejsem totiž politik. Hony na lidi podnikaly, celá dlouhá desetiletí, lidské bestie, mezi které se DOBROVOLNĚ přhlásila soudružka Baborová. Hony na lidi v rámci akcí jako bylo "vyakčňování", posílání "do výroby", nejrůznější kádrování a prověrky, vynucované projevy souhlasu tu s komunistickým vražděním nevinných, tu s válečným štvaním v zájmu rusáckých okupantů pod názvem "boj za mír", tu prověřování poměru k "bratrské pomoci" nebo k "Chartě" či "Několika slovům"... ale nač to vypočítávat, 40 let bylo vlastně jediným nepřetržitým honem na lidi. Takže já, jako nekomunistická lovná zvěř, méněcenný občan, jsem si toho komunistického "honu" užil až dost. A "honily" mne bestie, mezi něž patřila, ze svého svobodného rozhodnutí, soudružka baba Baborová (pro upřesnění: přes všechny ty hony, do výroby, k odběru stranického tisku, do prvomájového průvodu atd. do KSČ se nenahánělo, tam vstupovali, po důkladném prověrení, vybraní vhodní zájemnci - žadatelé). Takže, když si baba teď trošičku čuchne k tomu, jak vypadá hon, tak se jí ještě neděje nic, co by se už dávno dříve nestalo miliónům jiných. Jenže - to je ta sprostá lež komunistických lhářů typu Alena: na babu Baborovou NIKDO ŽÁDNÝ "HON" NEPOŘÁDÁ. Opět, jako v případě jejího dobrovolného vstupu do zločinecké organizace KSČ, se ona sama dobrovolně rozhodla vstoupit do politiky. Jestli čekala jásot, kytice květů a hovnotné závazky pracujících k tomuto jejímu svobodnému rozhodnutí, tak je ještě blbější, než si lze vůbec u komunistky představit. Tato "éra" opravdu skončila, soudružko Aleno. Marně baba a její řiťolezi teď kopou kolem sebe, lžou a spílají druhým. Doba, kdy budeme uzavírat zase závazky ke zvolení nějakých bolševických grázlů do funkcí, ze kterých nám pak budou vládnout, se už opravdu nevrátí. Ledaže by jste chtěli, vy komunisti, napřed vyvraždit většinu nesouhlasícího národa. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
134443 Vytvořeno: 2025-02-11
Záchrana BigAiru na Hrozenkově
786 Vytvořeno: 2025-07-13
Zachraňme řeku Dyji
2618 Vytvořeno: 2025-07-03
PETICE ZA ZÁCHRANU CENTRA ÚSTÍ NAD LABEM
257 Vytvořeno: 2025-07-04
Zachraňme Hozan Kebab & Café v Mostě!
170 Vytvořeno: 2025-07-14
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
813 Vytvořeno: 2025-06-25
Tetování pro olivera (dost rychlý sádlo)
159 Vytvořeno: 2025-07-07
Petice aby flygun nechal zaplé blerpy do konce jeho doživotního streamováni
91 Vytvořeno: 2025-07-15
PETICE PROTI VYHLÁŠCE č. 64/2025 Sb. O DOBÁCH LOVU
101 Vytvořeno: 2025-07-04
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
357 Vytvořeno: 2025-07-08
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
774 Vytvořeno: 2025-05-22
SAVE STALIN
2934 Vytvořeno: 2025-06-24
Za zařazení orlice do státního loga
50 Vytvořeno: 2025-07-16
Návrh na umožnění emocionálních podpůrných zvířat v psychiatrických léčebnách – pilotní program
50 Vytvořeno: 2025-07-13
NEPOUŽÍVÁM = NEPLATÍM
46 Vytvořeno: 2025-07-13
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2949 Vytvořeno: 2024-08-23
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26939 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
413 Vytvořeno: 2025-04-30
Vraťte vlaky na Dobříš!
1123 Vytvořeno: 2025-02-26
Za lepší železniční dopravu na Šumavě
92 Vytvořeno: 2024-08-17