Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Veronika

#1790 Re: Re: Velké a malé ryby

2013-01-06 10:04

#1789: - Re: Velké a malé ryby

To jsem si zase početla, prosím Vás .. příště, když už jste si spletl petici, tak zde nepište chyby, asi jste to psal v nějakém stresu nebo rozrušení, ale píše se Způsob a ne Váš Spůsob a děti nezaslechlY a ne nezaslechlI.

Jsem proti amnestii a tyhle slinty může napsat jen člověk, který nikdy nebyl obětí trestného činu. Jak je asi těm poškozeným, když vidí viníky na svobodě?????

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1791 Re: Re: Re: Velké a malé ryby

2013-01-06 10:14:46

#1790: Veronika - Re: Re: Velké a malé ryby

Dík souško, už sem to dal do cajku... A nyní se můžete ralizovat.

PS: Nepopletla jste si petici také?

MIP

#1806 Re: Re: Re: Velké a malé ryby

2013-01-06 18:02:28

#1790: Veronika - Re: Re: Velké a malé ryby

U tebe, komsomolko Veroniko bych spíše než již únavné poučování o pravopise uvítal tvoji konkretní odpověď na jediný argument, který ti nejde pod fousy soudružky agitátorky. Třeba jak to bylo s těmi cestami do zahraničí (zeptala ses už soudružky mamky?)..... Ona je to "diskuse" skutečně po komunisticku. když soudružka už neví kudy kam (což je vždy, ono hájit relevantními argumenty komunistické svinstvo nebo babu Baborovou prostě nelze), tak přejde na pravopis.A nikdynebylkomunista "demo", když už na obhajobu komunistické "demokracie" zvolených komunistických grázlů nemůže nic uvést, začne tu diskutovat o Masarykovi (! Chudák Masaryk v hubě takového nikdynebylkomunisty!!). VUML se u obou soudruhů nezapře: "když soudruzi reakce příliš dotírá, je třeba nenechat si vnutit téma diskuse, a převést ihned debatu tam, kde jsme ve výhodě: bití černochů v Americe, fronty na pracáku, blahobyt před listopadem 89, členství Nečase v SSM, pravopis (podle soudružky Veroniky)....". Pak reakční diskutéry utlučeme argumenty.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...