Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1788 Velké a malé ryby

2013-01-06 07:37


Milí mladí přátelé z jižních Čech! Zamyslete se nad politickou situací. Komunisté se v minulosti lecčím provinili, ale nebylo to tunelování a rozkrádání státu. V posledních 23 letech ani neměli příležitost.

Komunisté v dnešní době nejsou nebezpečím, nebezpečí je úplně jinde.


Co říkáte amnestii prezidenta republiky? Na svobodu se dostali opravdoví zločinci. Trestní stíhání proti "velkým rybám" bude zastaveno, tedy nepotrestáni budou ti, kteří skutečně náš stát či občany našeho státu poškodili. Jedná se o obrovské částky. To by Vám mělo spíše vadit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1789 Re: Velké a malé ryby

2013-01-06 09:59:51

#1788: - Velké a malé ryby

Ano, nebylo to rozkrádání. Oni ho rovnou zlikvidovali. Poslední tečkou pak byl duben a květen 48'. Dál jsme už mohli jenom sledovat čtyřicetiletý pokus  o vybudování komunistického ráje, pod vedením bolševické lůzy, s dvacetiletou přítomností okupační armády Sovětského svazu, v zadrátované republice. To asi kvůli zvýšení morálky, prakticky nepracujícího lidu. Zhroucení systému, který "pletl bič z hovna", pak přišlo veskrze samo... A ani to jinak dopadnout nemohlo. Vlády a následného vedení podniků, družstev apod. se chopili nevzdělaní, ovšem ideologicky čistí nýmandi, z pověření paranoidní Komunistické strany, jejíž ústřední výbor podléhal řízení, obdobnými odborníky ze SSSR. Nakonec, projev odborníka na slovo vzatého, bojler - brojler, není ještě tak starý... A zavírání, mučení, vraždění a střílení na hranicích, svých vlastních občanů, jenom kvůli jinému názoru nahlas vyřčenému? Zabíjení na hranicích ještě v roce 1986, umučení politického vězně ještě v roce 1989. Ano, komunistů je třeba se bát i v současné době.

Amnestie prezidenta republiky? Na tu má ústavní právo a měli ji všichni předešlí a také jí využívali. Za hysterii kolem ní vzniklou můžeme být svým způsobem rádi, není to tak dávno, kdybychom si o její přiměřenosti pouze špitali povečerech doma, aby to ani vlastní děti pro jistotu nezaslechly.

BACHANAKK

#1797 Re: Velké a malé ryby

2013-01-06 13:38:35

#1788: - Velké a malé ryby

Opravdu se domníváte,že komunistické znárodnění a v roce 1953 měnová reforma /do posledních okamžiků utajovaná před národem samotným tehdejším prezidentem s.Zápotockým/ nebyly krádeží a zlodějnou spáchanou na vlastním lidu?V roce 1989 sice komunisté se vzdali moci politické,ale měli za sebou 40let tréninku,který se jim velmi hodil k  převzetí moci ekonomické.Od té doby zaujímají komunisté velmi lukrativní posty v celém našem hospodářství.Stačí se podívat na politickou minulost mnoha dnešních českých kapitalistů.Dalším neodpustitelným a velmi závažným aspektem jejich čtyřicetileté absolutní vlády je morální devastace našich národů,která samožřejmě velmi přispěla k dnešnímu stavu.

Vzhledem k tomu,že komunista se nemění, ale mění se pouze jeho taktika,nelze tvrdit,že ze strany komunistů dnes již nebezpečí nehrozí.S nimi a s fašisty se opravdu nesmí mluvit.Na ty se musí dávat pozor!!!

Svoboda člověka je vedle jeho zdraví to nejvzácnější co má a je nejvyšší čas,abychom si své svobody začali vážit,jako svého zdraví.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...