žaloba na prof. Ing. Václava Klause, CSc. pro velezradu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2 Dawe

2013-01-05 23:11

kterej dement to vymyslel ? jak zneužil ? je to jeho právo jako prezidenta. a že je to proti srsti většiny debilů, žijících v tomto státě je snad jedno.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Dawe

2013-01-13 14:53:03

#2: - Dawe

Čus debile Dawe, dovolím si tvrdit, že Tě fotr znásilňoval.

ben

#15 Re: Dawe

2013-01-24 21:31:07

#2: - Dawe

Je mi z tebe zle. Nejmenuješ se náhodou Bakala, Pitr, Kožený nebo tak nějak. Vzpamatuj se a uvědom si o co tady jde. Jestli ti nevadí žes vždycky odváděl daně jen lidem, kteří ti za to močili na hlavu, je to tvůj problém.

NS

#19 Re: Dawe

2013-01-25 03:03:20

#2: - Dawe

Jedinej debil v tomhle státě seš asi ty, ty magore.. počkej až tě jeden z tech amnestovaný někde chytí za držku a rozkope ti jí nebo tě někde zakope pod zem .. to ti to pak z bude taky vadit co?! to ti to pak bude taky proti srsti hm?!! debílku ..!!

Maky

#41 Re: Dawe

2013-02-04 13:56:40

#2: - Dawe

Tak podle mě si debil ty. Už tě nějakej takovej zmetek přepadl tak že si málem přišel o život když tě zmlátil a nechal tě ležet na zemi? A kdyby nebylo kolem jdoucích a nezavolali záchranku tak je po tobě? A víš co ti probíhá v hlavě když tohle zažiješ? Říkáš si "Teď umřu, stašně moc to bolí a co moje děti, zůstanou tu a co bude snima." Představ si že třeba tvojí maminku zabil takovej chlap a to jen pro pár stovek co měla v peněžence. Jak by jsi reagoval že ten chlap je omylostněn a ještě k tomu má čistý rejstřík. A jsi si vědom toho,že pomalu všichni co byli propuštěni zase páchají trestnou činnost? A co ti zloději co zpronevěřili peníze a ještě k tomu ze státní pokladny a nejedná se o pár tisícovek, ale rovnou o miliardy. A taky si určitě uvědomuješ, že chodíš několik let do práce, dřeš jak blázen, aby si uživil rodinu, platíš daně a takovej chlap neokrádá jen stát, ale také tebe a ostatní občany. Pak se lidé jako ty rozčilují po hospodách, že na nic není. A tihle hoši dostanou milost a ukryté miliadry mají někde v zahraničí v bance a jsou za vodou. Tihle zasluhují trest a někdy i podle mě soudci dávají malý a né že jim vše projde. A pro ty co brutálně znásilňují děti, zavírají je někde ve sklepě, matka co odhodí dítě do popelnice, které se nemůže bránit a rozhoduje za něj někdo jiný jestli život nebo smrt. Proč teda to dítě žena má? Proč ho nenechá v porodnici k adopci nebo je tu Babybox proboha. Víš kolik lidí nemůže mít děti a dali by cokoli aby mohli adoptovat malé miminko? atd..Být soudce a bylo by to možné, dala bych trest smrti. Takový lidi na tomto světě nemají co dělat. Kdyby to bylo jako za dávných časů a věšelo se veřejně na náměstí za tyto brutální činy tak by si to mnoho lidí rozmyslelo. Buď jsi z rodiny kriminálníků nebo nejsi normální když tohle můžeš říct a psát.


Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Dawe

2013-02-17 14:20:58

#2: - Dawe

Proti amnestii ze zásady nic nemám, je to pochopitelně právo prezidenta. Vaše reakce ve mne ale evokuje přesvědčení, že patříte mezi tuneláře z 90. let a že se Vám to náramně hodí. Jiný názor snad ani nikdo nemůže mít. Ale ono na Vás dojde ....