žaloba na prof. Ing. Václava Klause, CSc. pro velezradu


Nepřihlášený uživatel

#51

2013-02-09 16:31

Ani prezident si nemůže dělat beztrestně co chce.

Nepřihlášený uživatel

#52

2013-02-15 12:10

Já myslím, že takovýto "krok" našeho "pana prezidenta" není třeba nijak komentovat... Já jen za svou osobu bych rád sdělil, že zrovna TENTO chlápek nebyl "mým šálkem kafe" ANI SEKUNDU OD CHVÍLE KDY JSEM ZJISTIL, ŽE EXISTUJE... Že nyní "útočí" dokonce hanebně i na svého předchůdce, který jej tak zvaně "vytvořil", to už je špinavost a amoralita na entou... Podotýkám však, že jsem nikdy neměl rád ani pana Havla, jelikož se "staral" o kde co všechno, ale pro nás Moraváky NEUDĚLAL NIC!!! Schválil debilní a nesmyslné "kraje", které snad nechtěli ani nynější "hejtmani". Co by mu udělalo, kdyby napravil sprostotu komunismu a "narovnal" historické hranice Moravy A ZASADIL SE O SPOLKOVÉ USPOŘÁDÁNÍ STÁTU (NAPŘÍKLAD...)??? !!!!!!NIC BY MU TO NEUDĚLAO!!!!! A přesto nehnul ani prstem!!!!!! No a nynější "kraje", jelikož pro Evropu jsou tzv. "malé" se stejně musí sdružovat v jakési nesmyslné Regionální operační programy, aby "dosáhly" na jakési ty "dotace"... Takže milí Cajzlíčkové a "Pražáčci", naplkali jste si do vlastního hnízdečka... Váš pan "Havel" byl taky VLASTZRÁDCE!!! My Moraváci si stejně jednou naše práva vydobudem... Nebojte!!!

Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Dawe

2013-02-17 14:20

#2: - Dawe

Proti amnestii ze zásady nic nemám, je to pochopitelně právo prezidenta. Vaše reakce ve mne ale evokuje přesvědčení, že patříte mezi tuneláře z 90. let a že se Vám to náramně hodí. Jiný názor snad ani nikdo nemůže mít. Ale ono na Vás dojde ....


Nepřihlášený uživatel

#54 Re:

2013-02-17 14:23

#6: -

Třeba já, už jsem v tomto směru podnikl určité kroky. žalobu jsem sice sám nepodal, protože by se zbytečně křížila s žalobami již podanými, nicméně jsem se k ní připojil. A kdo má "gule" jak píšeš, udělá to samé.


Nepřihlášený uživatel

#55

2013-02-17 14:26

Jak jsem již psal jednomu našemu politikovi. Je na čase je všechny pozavírat, včetně Klause.
olnet

#56 Velezrada?

2013-02-23 12:19

Stačí ,když by byl souzen za ekonomický terorismus. Důkazů z dob privatizace by se našlo. Vrcholem by byla amnestie v ekonomických parametrech. T.j. o kolik přišel stát v Kč u zastavených kauz + náklady a škody související s propuštěnými lidmi.
Adélka Veselka Liberec

#57 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-02-26 23:59


Nepřihlášený uživatel

#58

2013-02-27 11:07

Nejen za amnestii zasloží VK odsouzení, ale i za trvalé napomáhání vlivu Putinova Rruska nad našimi národními zájmy podporou závislosti naší energetiky proti našim závazkům v rámci EU.

Nepřihlášený uživatel

#59

2013-02-27 20:03

|Je to zrada naroda českeho

Nepřihlášený uživatel

#60

2013-02-28 03:26

Od okamžiku, kdy se V.Klaus po listopadu 1989 dostal (vetřel) na politickou scénu, působil na mne jako filištín. To, jaké zákony se tvořily v parlamentu v době jeho předsednictví, to jak připravil kupónovou privatizaci, jak ve funkci ministra financí nedokázal rozeznat špinavé peníze od čistých, to jak se dostal na hrad díky komunistům a to jak reprezentoval naší republiku v zahraničí ( globální oteplování, ignorování EU, ukradené pero atd.)logicky dovršil své slavné prezidentování zločinnou amnestií. Nic jiného jsem od něho vlastně ani nečekal. Nikdy nebyl mým prezidentem. Přeji mu rychlé zmizení v propadlišti dějin...

Nepřihlášený uživatel

#61 Chytrolíni z konírny

2013-03-04 17:51

Hluboce s stydím za senátory, kteří zosnovali žalobu na prezidenta republiky. Ani zdaleka senátoři neví co znamená slovo vlastizrada. To chtějí pana Václava Klause srovnévat s Háchou?????????????? Když neznají Ústavu České republiky a za peníze poplatníků činí taková rozhodnutí, jejich místo není ani v kravíně, i ty krávy by senátory vyhnaly na hnojiště kam patří. Je vidět, kam dávno pod vedením ČSSD, Paroubkú, Grosú, Zaorálků, Dienstbírů, Sobotků a jejich našeptávačů směřuje právo a spravedlnost. Souhlasím s prezidentskou amnestií !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#62

2013-03-04 19:51

Chování Václava Klause ve funkci presidenta bylo dlouhodobě neúnosné, jeho pohrdání ústavou, ústavními orgány a občany této země , přesáhlo všechny myslitelné meze. Myslím, že podání žaloby neudělá České republice ostudu, ale spíše naopak dá na vědomí, že jsme přece jen zemí, která si nenechá úplně všechno líbit, i když jsme to projevili poněkud pozdě, ale přece.

Nepřihlášený uživatel

#63 Čeští senátoři - ostuda státu

2013-03-04 20:45

Právě tito přihlouplí senátoři "politici" porušují Ústavu ČR neboť veřejně prohlašují, že Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. zapříčinil velezradu jen tím, že vyhlásil amnestii podle prezidentské výsdady a tím se dopouštil velezrady. Prvního dubna ještě nebylo!!!!!!!!!!!!
Senátoři rozšiřují poplašnou zprávu a poškozují hlavu státu. Právě mluvčí pan Dienstbier porušuje Ústavu, měl by jí alespoň přečíst. Současně by si měl ten chytrák přečíst trestní zákon, který přesně stanoví co je, a co není velezrada. Právě celistvost, demokratický systém od počátku roku 2003 systematicky likviduje politika ČSSD, která si na své místečka v justici, policii na úřady dosazuje své připitomnělé úředníky a vede pouze destruktivní politiku, viz. směšná žaloba na Prof. Ing. Václava Klause, CSc., umí jen vyvolávat nervozitu ve státě, dávat hlasovat o nedůvěře vládě a ustavovat vyšetřovací komise, to jsou škodilové demokratického systému. je nepochybné, že ČSSD ovlivňuje justici, a je evidentní, že se jí daří zastavení trestního řízení, trestního stíhání a soudních postihů.

PÁNOVÉ SENÁTOŘI, BRZY VÁS VYŽENEME ZE SENÁTU, UŽ JE TOHO DOST!!!!!!!!!!!!
Milan

#64 KLAUSOVA AMNESTIE + NEČASOVA RESTITUCE - TRESTNÍ OZNÁMENÍ

2013-03-05 18:09

Na Klause, Nečase bylo podáno trestní oznámení
http://klaus-necas-trestni-ozn.blog.cz/

Nepřihlášený uživatel

#65 Jak hluboko se může senát snížit?!

2013-03-06 10:52

Žaloba na prezidenta Václava Klause je v ČR aktivita zcela výjimečná, ojedinělá, neomluvitelná a alarmující.
Tato nastalá situace přímo vybízí k výjimečnému a ojedinělému pohledu pod povrch společnosti, ve které je tato situace možná.
Převážně senátoři z řad ČSSD se podepsali pod žalobu na prezidenta V. Klause, kde jej viní z velezrady.
Nabízí se několik otázek.
Proč v době kdy V. Klaus končí v úřadu?
Proč ve většině právě senátoři ČSSD?
Jsou jejich argumenty ve zdůvodnění skutečné, anebo si jednotlivci řeší své komplexy z osoby V. Klause, a nebo se mu dokonce mstí?
Co skutečně senátoři hlavně z řad ČSSD „nabízí“ České republice, za kterou se v této situaci tak nadstandardně angažují?
Jakým způsobem ovlivňuje žalobu podpis církevních restitucí premiérem Nečasem?
Nešlo situaci ohledně amnestie vyřešit elegantněji a hlavně důstojněji ?

Dovolím si tímto způsobem malou sondu do „hloubky“ společnosti v České republice, která vyústila až v tuto ojedinělou situaci potupy prezidenta, poškození nejen jeho osoby, úřadu, ale i celé České republiky.

V této časově náročné a hektické době lidé (voliči) stačí vnímat pouze děje, které se odehrávají na „povrchu“ této společnosti. To, co se skutečně odehrává pod povrchem většině občanů uniká. Což je obrovská škoda.

Jen malé ohlédnutí do minulosti mluvčích žalobců z řad senátorů:

- Jířího Dienstbiera, Elišky Wagnerové, Miroslava Antla.
- Jiří Dienstbier si tímto podlým způsobem vyřizuje účty za „Klaus se zachoval po smrti táty necitlivě, kritizuje Dienstbier mladší, viz. 24. ledna 2011“, prezident nepočkal s vyhlášením voleb na pohřeb Dienstbiera staršího. Termín voleb se kryl s brněnským sjezdem ČSSD, byl to naschvál, domnívá se Dienstbier mladší.
Jiřího Dienstbiera ve skutečnosti nezajímají fakta, kterými se z jeho úst snaží
zviditelnit, prosadit a získat tak větší politickou váhu a moc. Nezíská ji.
Ve skutečnosti se v tomto útoku na hlavu státu snížil kvůli osobní mstě za minulost.

- Eliška Wagnerová - její aktivity jasně naznačují, co vše se za její působnosti u Ústavního soudu dělo v zákulisí, kdy se prezident soudil například ve věci předsedkyně Nejvyššího soudu s Ivou Brožovou.

- Miroslav Antl, který působil v letech 1985 až 2001 jako státní zástupce. V roce 2002 byl jmenován prvním náměstkem policejního prezidenta pro trestní řízení. Ve stejném roce havaroval pod vlivem alkoholu služebním vozem. Má vůbec právo tato osoba obviňovat hlavu státu a být velice aktivní v návrhu žaloby pro velezradu?

Pokud havaroval pod vlivem alkoholu první náměstek policejního prezidenta, kolik dalších státních zástupců je v zaměstnání rovněž pod vlivem alkoholu a dalších návykových látek, kdy rozhodují o osudech a životech jiných?


Lze se právem domnívat, že zcela neoprávněnou žalobu, jako protiústavní akt proti hlavě státu budou iniciovat senátoři, kteří by neměli mít v minulosti žádný škraloup, kdy žaloba na Václava Klause je jen důvod k osobní mstě, potřeba se zviditelnit zneužitím svého dočasného ústavního postavení.

Zásadním důvodem pro podání žaloby pro velezradu na prezidenta právě nyní jsou nesporně i skutečnosti, které se začínají řešit na veřejnosti.
Je tudíž nutné učinit opatření podstatně větší důležitosti, aby se upřela pozornost právě na žalobu hlavy státu a občané tak přehlédnou výše zmíněná fakta, která se léta dařila utajovat.

4. března 2013 podnikatel Petr Michek podrobně 3 hodiny vypovídal u soudu v Brně o kriminalizaci a vyděračských praktikách policistů, soudců ,státních zástupců a advokátů v BRNĚ v tzv. Toflově gangu. Viz. Lihová policejní mafie . MFD 11. listopadu 2010.
Obavy z řad ČSSD jsou skutečně oprávněné.
Toflův gang fungoval bez povšimnutí téměř 13 let a to v Brně, kde sídlí Ústavní soud, Nejvyšší soud, Nejvyšší státní zastupitelství.
Jak je toto vůbec možné? Je pod světlem je největší tma!

Kauza soudce Havlína, který si léta jménem republiky přivydělával na dopravních přestupcích, korupčním až trestným způsobem upravoval výše trestů podle výše úplatků.

Tentýž soudce Havlín opět jménem republiky v roce 2011 vynesl zprošťující rozsudek nad politikem ČSSD Karlem Březinou. I tato kauza má velice podezřelé okolnosti. Nejsou toto důvody, jak odvést pozornost občanů žalobou na prezidenta? Je veřejné tajemství, co dalšího je ukryté pod povrchem těchto manipulátorů?

Veřejným tajemstvím je evidentně úzké propojení ČSSD a soudů, viz. případ soudce Havlína a Karla Březinu z ČSSD.
V dalším případě se jedná o senátora Trpáka, který se rovněž podepsal pod návrh žaloby na prezidenta V. Klause, kterého zprostil soudce Jan Šulech v případu úmrtí kojence.
Bylo by možné aby běžný občan byl zproštěn v případu, kdyby zanedbal při rizikovém porodu, monitoring porodu a stav dítěte? Jen těžko!
Jako zastupitel Královéhradeckého kraje, člen ČSSD a senátor si tento prohřešek mohl dovolit bez následného trestu.
Proč v tomto případě neleží na srdci senátorovi bolest a utrpení rodičů zemřelého miminka?
Když v návrhu na žalobu mu vadí hmotné ztráty poškozených.

Kauza soudce Havlína odhaluje ještě další věc. Soudce Havlín začal soudit již ve věku 26. let. Není tento soudce zářným příkladem, že věk jmenovaných soudců je zcela zásadní.
Ovšem toto senátoři, opět nejvíce z řad ČSSD, nějak nechtějí vnímat a nezohlednili jej ani při žalobě na prezidenta V. Klause.
Několik informací o justičním čekateli Langerovi. Nebyl jmenován soudcem naprosto odůvodněně.
I ve vtahu k tomuto čekateli lze spatřovat podivné okolnosti žaloby na prezidenta. Nebyl jmenován soudcem, protože nedosáhl odpovídajícího věku.
Stěžoval si na postup prezidenta a jako první mu dal za pravdu Městský soud v Praze.
Ten samý Městský soud, jehož nezávislý soudce se schází se senátorkou Gajdůškovou a domlouvají se ohledně amnestie vyhlášené prezidentem V. Klausem.
Co z toho vyplývá? Senátoři mají opravdu zásadní důvody k vláčení a kriminalizaci V. Klause, protože potřebují odvrátit pozornost od problémů, které se rozrůstají okolo ČSSD.

Lze jen těžko přehlednout, jak soudce Havlín zprostil viny Karla Březinu.
Soudce Jan Šulec zprostil viny gynekologa a senátora Trpáka, který nedostatečně zabezpečil monitoringem rizikového porodu, čímž zanedbal zdraví a život dítěte.
Schůzky senátorky Gajdůškové se soudcem Městského soudu v Praze, Kamilem Kydalkou, viz internetový vyhledavač.

Pár slov k těm stále zmiňovaným tunelářům.
Pokud se vrátíme zpět o několik let k některým kauzám , které skončily u soudu.Jak dopadly?
Po mnoho let soudy a státní zástupci kauzy účelově odvolávají, protahují, protože jim z toho tečou peníze.
Ve většině případů jsou tito lidé buď zproštěni, nebo odchází se symbolickým trestem. A co dostávají poškození, kteří na tyto rozsudky čekají léta? Nic. Tak-že je to naprosto stejné, jako v případě amnestie, jen s tím zásadním rozdílem, že se zásadní vina přenesla na prezidenta Václava Klause a ne na totální neschopnost a výdělečné aktivity soudců, státních zástupců a advokátů.

Inteligentnímu člověku je to jasné. Senátoři, kteří se podepsali pod žalobu na hlavu státu spadají do jiné kategorie lidí.

Je mylné domnívat se, že kauzy Březiny, Tráka, mnohaletých aktivit Toflova gangu atd. jsou skutečnosti ojedinělé. Kolik jich „nezávislá“ justice ještě nabízí? Proč nejsou žaloby na tyto zažité praktiky justice?
Ono je jednoduší žalovat a morálně poškodit prezidenta. I tento fakt jednoznačně ukazuje velice nadstandardní vztahy mezi ČSSD, justicí a státním zastupitelstvím.

Otázka na závěr: Po plošné amnestii exprezidenta Václava Havla, která měla dalekosáhlejší důsledky žádný ze senátorů žalobu nepodal. Není to celé nějak zavádějící?

Uspěchaní voliči, kteří nestihnete dohlédnout pod povrch dění v této společnosti,rozmýšlejte více a velice opatrně,komu dáte v dalších volbách svůj hlas a více vnímejte, co Vám politici z ČSSD stále a stále opakují.
Co je skutečně reálné, možné a hlavně uskutečnitelné.
Vnímejte amnestii ale i žalobu na prezidenta V. Klause i tímto rozumným pohledem a ne pod vlivem vymývání hlav politikařením ČSSD, kterým skutečně záleží pouze na moci a vlivu v ČR, rozhodně ne na voličích.

KERE

#66 predpokladam ,ze to soudci nenapadne smetou ze stolu

2013-03-06 15:38

ale i tak mam radost ,ze se o tom mluvi ,myslim ,ze to je pro pana Clause dost neprijemne.
Obzvlast kdyz pred koncem mandatu ,prohlasi o mrtvem expresidentovi nejakou hloupost ,a tim tak trochu sam ze sebe udelal hlupaka.Chtel byt slavnym a nezapomenutelnym a to taky bude ,jen ne v dobrem slova smyslu.
Takze ,stastnou cestu z hradu pane Claus
preje KERE

Nepřihlášený uživatel

#67

2013-04-01 09:42

Pane klaus,nechapu jak ste mohl dat takovou amnestiji,cekala se jen rocni,a vy dete i svym kamaradum amnestiji,udelal ste lidem velke problemi,a zlodeji toho vyuzivaji skoda ze vam nevykradli barak pak by ste to pocitil mozna,.

Nepřihlášený uživatel

#68

2013-07-01 20:03

Václav Klaus je bezesporu otcem ODS. Strany, která se prakticky vůbec nelišila od pozdní KSČ, ve které morální úroveň členů odpovídala morální úrovni pozdního aparátu SSM, a jejichž ekonomické schopnosti odpovídaly ekonomickým schopnostem hrdinů Discopříběhu. Ano, Václav Klaus bezesporu založil toto "bratrstvo vzájemné pomoci". Měla, má být a je to česká pravice? V čem? V iracionální obraně anonymních akcií uprostřed korupcí prolezlé ekonomiky? V ochotném podpisu "opoziční smlouvy" a v bezčíslných "velkých koalicích" s pseudokomunistickou ČSSD na regionální i obecní úrovni? V koncepci štíhlého státu? Státu, jehož štíhlost znamená pro českou skutečnou pravici a většinu občanů této země jediné - hubená léta?
Hlasujte pro konečné zjednání pořádku na:
http://jednej.cz/petition.php?id=1805

Nepřihlášený uživatel

#69

2013-10-10 20:49

za ty jeho zlodějiny a lumpárny by mu měly useknout obě ruce! Jarda
Libor

#70 Re: KLAUSOVA AMNESTIE + NEČASOVA RESTITUCE - TRESTNÍ OZNÁMENÍ

2014-06-28 09:44

#64: Milan - KLAUSOVA AMNESTIE + NEČASOVA RESTITUCE - TRESTNÍ OZNÁMENÍ

Je to marné, je to marné, je to marné. V naší republice už drží mafie pěkně pod krkem skoro vše, soudy, státní zástupce, policii a další. Soudy jsou dnes k ničemu, máme tu politické vězně, spoustu lidí poškozených samotným soudem atd. Kdyby lidé znali pořádně už tak špatné zákony, počet žalob na stát by rapidně vzrůstal. Stačí sledovat statistiky. Těch věcí je samozřejmě mnohem více, ať už se jedná o různé tunely, silnice, pozemky, atd. Zde je vidět ruka organizovaného zločinu zcela zřetelně. A proč naši zákonodárci nic nedělají? Asi jim je to vlastní a nejspíš z toho mají prospěch, že??

Libor

 

myšák

#71 myšákRe: Chytrolíni z konírny

2015-03-11 16:06

#61: - Chytrolíni z konírny 

 Ty tuneldědku,styď se radši za to co jsi napsal a ne*er se do senátorů.Tvůj příspěvek jakoby psal sám V.K

Stopař

#72 Re: Re: Přečtěte si ústavu!!

2019-01-10 15:22

#26: wally - Re: Přečtěte si ústavu!! 

Plne se stotožňuji s týmto názorem,nekdo by měl nést zodpovědnost za vytunelování republiky.a to nepromlčitelne.Nejdřív měly bít zákony a až pak privatizace.A le všem zlatokopům to vyhovovalo naopak,až do dneska sú to nedokonalé zákony.