žaloba na prof. Ing. Václava Klause, CSc. pro velezradu

wally

#26 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-01-26 13:21

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Dobrý den, četl jsem Váš komentář a musím s Vámi nesouhlasit.. Víte, ona by se dala amnestie dát právě jen určitým lidem.. jako těm co nešťastnou náhodou zaviní dopravní nehodu a nebo v afektu manželka praští chlapa po hlavě pánví a zabije ho..ap.,ale ne lidem, kteří vytunelovali tuto zem, obohatili se, a zem přišla o miliony, miliardy a lidi, kteří tímto jednáním jsou postiženi nedostojí spravedlivého potrestání těch, kteří jim to způsobili.Myslím třeba H-systém....Amnestie by neměla být pro mafiány..

tishek

#27 Mafie pokračuje..

2013-01-27 21:34

Klaus je mafián a měl by sedět za mřížemi, to je můj názor! A jestliže si dovolil vyslovit větu po volbách, že zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí, za to patří za katr!
Buřič, který odmítá, plnit sviním koryta

#28

2013-01-29 19:29

Jsem 65ti letý důchodce, který se celý život živil normálním způsobem s průhlednými příjmy a jsem proto hluboce rozhořčen hrubě sprostými, nečestnými a bezohlednými činy prezidenta Václava Klause spáchanými na vlastním národě za doby jeho politické i dosud utajené aktivity.
Za to co spáchal používám i já níže hrubší, ale přitom naprosto výstižná pojmenování
jeho zločinů.

Tento duševně narušený jen sebe milující a nejspíš i "přihřátý" deviant vzrušovaný "honěním" válcových předmětů třeba tužky a hrou pod stolem nejspíš i s "perem" až ku svému zlodějsko kleptomanskému „Orgasmu“, protože chlapského není nejspíš schopný je díky své úchylce naprosto nepoučitelný a nepřestane dokud se na sexuální psychiatrii nebo třeba k Radimu Uzlovi na vyšetření nedostane. Nestačilo mu, že není Santa, ale Satan, že zplodil
zlodějskou privatizaci i "nádherného" stejně nenažraného synka jako je sám pro něhož nechal „odklonit“ 100milionů z nám z kapes ČEZEM vytahaných korun za předražené kilowaty, dále stejně úchylného "Modroptáka", kterého nechal namnožit a z pozadí řídil, který dále svým tichým souhlasem umožnil milardové "úlitby" ne Bohu, ale úchylným "Černoprdelním dobytkům" kteří jako prasata po 2000 let oblbují smyšlenými bludy celé národy, zadarmo žerou a chlemtají drahé nápoje produkované oblbovanými, „obšťastňují“ se navzájem a chystají se dále oblbovat děti zchudlých rodičů, kteří jim nyní již nebudou moci zaplatit normální vzdělání. Oni pak budou tahat z jejich kapes poslední peníze slovy že „pán je od boha“a jeho služebníkům se musí platit. Dále to, že vychvaloval svého kamaráda Koženého
s jeho fondy.
Vším výše uvedeným ukázal cestu malým středním i těm největším zlodějům a gaunerům "jak se to dělá a jak se to dělat má". To Klausovi, protože nemá díky svému duševnímu defektu soucítění s námi ostatními, kteří jej dosud živili a nic zlého mu neudělali a ani pud sebezáchovy nestačí, tak na nás na závěr vypustí sobě podobných s ním nejspíš spolčených mnoho tisíc úchylů neschopných živit se poctivou prací a vést normální život z nichž mu určitě někteří vyjádřili "vděčnost " úlitbou z nám všem "odkloněných milionů a miliard. Navíc budou ochotni mlčet o celé jeho zločinné historii.

Co nedokázali Francouzi když přes nás s Napoleonem táhli, Habsburkové za 400 let nadvlády, Hitler, Stalin a jejich lotři, zvládla tato banda se svým satanem za méně než 1/4 století.
Jde o bytí a nebytí nás všech, rodičů, bratrů, sester, žijících i dosud nenarozených dětí.

Na závěr přátelé jeden všeobecně známý poznatek. Každý pracovník na zodpovědném místě
například pilot, pyrotechnik, obsluha velínu elektrárny, držitel zbraně, policista, nebo řidič musí před získáním povolení ke své činnosti prokázat duševní způsobilost.
Svěří-li se bláznu řízení autobusu, ohrozí maximálně jeho pasažéry a několik účastníků silničního provozu. To je tak přibližně stovka lidí. Ohrožení a náprava trvá jen krátce a dotkne se malé skupiny lidí.
Náhrada napáchaných škod není příliš finančně náročná a proces netrvá dlouho. Bláznu přitom autobus nikdo nesvěří.
Svěří-li se podobnému úchylovi prezidentská, nebo politická funkce, ohrozí nejen sebe, ale i mnoho milionů obyvatel země, rozloží a nechá rozkrást její ekonomický potenciál a náprava je potom
téměř nemožná.
Prosaďme všichni aby duševní způsobilost museli prokázat v budoucnu všichni politici
i vládní činitelé. Komu je vlastní arogance, hrabivost, bezohlednost úplatnost, nemá v řízení státu v žádné etapě svého života co pohledávat.

Tato prevence může zabránit opakování stavu do něhož nás svým přičinění přivedl Klaus a jemu podobní. Klause a jeho komplice z „O“kradli jsme„D“okonale„S“polečnost žalujme za velezradu a dlouhodobé 20 let trvající páchání zločinů podvodů a okrádání velké skupiny lidí, to je nás 10 milionů normálním způsobem se živících obyvatel naší země.
Prosaďte prosím odsouzení Klause. Nic jiného si nezaslouží a následníkům to bude pro výstrahu.

Přeji Vám hodně štěstí v osobním životě
a v zastupování nás obyvatel naší krásné
země a boji proti úchylům všeho druhu.

Jaromír Balda
Malá Bělá 99
294 01 Bakov n. Jizerou

Tereza

#29

2013-01-29 20:44

Dobrý den, já jsem nad žalobami přemýšlela už dlouho, jen jsem nevěděla zda to můžu udělat. Prezident by měl vědět, že je odpovědný i mně. A mě několikrát urazil a teď nejvíce. Terezie U.

Nepřihlášený uživatel

#30

2013-02-01 13:31

Ať ho zavřou do blázince i s jeho poradcema

Nepřihlášený uživatel

#31

2013-02-01 16:32


Už dávno mněl sedět na pankráci za rozkrádáni teto republiky porevoluci kam nás dostal na pokrají bídy a ožebračil poctiví občany,dal bych mu padesát let a zbytek si odsedí v PEKLE!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#32

2013-02-01 20:06

Amnestie je vrchol arogance zloděje nejen průpisek

Nepřihlášený uživatel

#33

2013-02-02 12:02

Darebáci se mají dobře a slušní lidé nemají dovolání.Zákonodárci nenesou žádnou zodpovědnost za paskvily,které odsouhlasí.Nehospodaří dobře s našemi financemi.Proč si spořit na důchod,když platím sociální a zdravotní?My musíme spořit,abycho neživořili a v Rakousku si spoří,aby si důchod užili.Už byli u moci všichni a nemám koho volit.Všem jde jen o koryta.Do kdy to bude trvat?

Nepřihlášený uživatel

#34

2013-02-03 02:52

Vypadá to,že končící starý pán se mstí, dělá naschvály. Proč a komu ví snad jen on. Bývalý mistr světa amoleta,namistrovaný... A nebo je to počínající senilita?

Nepřihlášený uživatel

#35

2013-02-03 21:06

již dávno měla proběhnout defenestrace a byl by klid.

Nepřihlášený uživatel

#36

2013-02-03 21:09

Je to plivnutí spravedlnosti do tváře. Jsem krokem pana Klause zhnusen.

Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Předmět

2013-02-03 21:10


Nepřihlášený uživatel

#38 Václav Klaus

2013-02-03 21:20

Tohoto arogantního nadudce jsem za prezidenta nikdy nepovažoval a to co udělal s amnestií,to je do nebe volající . Za dále,že dá požehnání Zemanovi,to už je moc. Vrána k vráně sedá. Uvažuji o 5-ti letém odsunu z ČR.

Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2013-02-03 21:24

#28: Buřič, který odmítá, plnit sviním koryta -

Pane Balda, jsem ve stejné věkové kategorii a naprosto s Vámi souhlasím. Naštěsí náš největší a nejlepší ekonom, profesor s mnoha tituly nejpodřadnějších univerzit a zloděj pera v přímém přenosu už potřetí kandidovat nemohl. Přeji Vám hodně zdraví a nám všem už žádného pdobného nesveprávného prezidenta i když u Zemana jeden nikdy neví, ale bylo to asi meší zlo. Můj favorit byl Okamura.

Pěkný den přeje Puchala


Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-02-03 23:23

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Jardo z Mostu,vrať se zpátky za ten katr,bude ti to slušet líp!

 

Maky

#41 Re: Dawe

2013-02-04 13:56

#2: - Dawe

Tak podle mě si debil ty. Už tě nějakej takovej zmetek přepadl tak že si málem přišel o život když tě zmlátil a nechal tě ležet na zemi? A kdyby nebylo kolem jdoucích a nezavolali záchranku tak je po tobě? A víš co ti probíhá v hlavě když tohle zažiješ? Říkáš si "Teď umřu, stašně moc to bolí a co moje děti, zůstanou tu a co bude snima." Představ si že třeba tvojí maminku zabil takovej chlap a to jen pro pár stovek co měla v peněžence. Jak by jsi reagoval že ten chlap je omylostněn a ještě k tomu má čistý rejstřík. A jsi si vědom toho,že pomalu všichni co byli propuštěni zase páchají trestnou činnost? A co ti zloději co zpronevěřili peníze a ještě k tomu ze státní pokladny a nejedná se o pár tisícovek, ale rovnou o miliardy. A taky si určitě uvědomuješ, že chodíš několik let do práce, dřeš jak blázen, aby si uživil rodinu, platíš daně a takovej chlap neokrádá jen stát, ale také tebe a ostatní občany. Pak se lidé jako ty rozčilují po hospodách, že na nic není. A tihle hoši dostanou milost a ukryté miliadry mají někde v zahraničí v bance a jsou za vodou. Tihle zasluhují trest a někdy i podle mě soudci dávají malý a né že jim vše projde. A pro ty co brutálně znásilňují děti, zavírají je někde ve sklepě, matka co odhodí dítě do popelnice, které se nemůže bránit a rozhoduje za něj někdo jiný jestli život nebo smrt. Proč teda to dítě žena má? Proč ho nenechá v porodnici k adopci nebo je tu Babybox proboha. Víš kolik lidí nemůže mít děti a dali by cokoli aby mohli adoptovat malé miminko? atd..Být soudce a bylo by to možné, dala bych trest smrti. Takový lidi na tomto světě nemají co dělat. Kdyby to bylo jako za dávných časů a věšelo se veřejně na náměstí za tyto brutální činy tak by si to mnoho lidí rozmyslelo. Buď jsi z rodiny kriminálníků nebo nejsi normální když tohle můžeš říct a psát.

Maky
Nepřihlášený uživatel

#42

2013-02-04 14:02

Tak podle mě si debil ty DAWE. Už tě nějakej takovej zmetek přepadl tak že si málem přišel o život když tě zmlátil a nechal tě ležet na zemi? A kdyby nebylo kolem jdoucích a nezavolali záchranku tak je po tobě? A víš co ti probíhá v hlavě když tohle zažiješ? Říkáš si "Teď umřu, stašně moc to bolí a co moje děti, zůstanou tu a co bude snima." Představ si že třeba tvojí maminku zabil takovej chlap a to jen pro pár stovek co měla v peněžence. Jak by jsi reagoval že ten chlap je omylostněn a ještě k tomu má čistý rejstřík. A jsi si vědom toho,že pomalu všichni co byli propuštěni zase páchají trestnou činnost? A co ti zloději co zpronevěřili peníze a ještě k tomu ze státní pokladny a nejedná se o pár tisícovek, ale rovnou o miliardy. A taky si určitě uvědomuješ, že chodíš několik let do práce, dřeš jak blázen, aby si uživil rodinu, platíš daně a takovej chlap neokrádá jen stát, ale také tebe a ostatní občany. Pak se lidé jako ty rozčilují po hospodách, že na nic není. A tihle hoši dostanou milost a ukryté miliadry mají někde v zahraničí v bance a jsou za vodou. Tihle zasluhují trest a někdy i podle mě soudci dávají malý a né že jim vše projde. A pro ty co brutálně znásilňují děti, zavírají je někde ve sklepě, matka co odhodí dítě do popelnice, které se nemůže bránit a rozhoduje za něj někdo jiný jestli život nebo smrt. Proč teda to dítě žena má? Proč ho nenechá v porodnici k adopci nebo je tu Babybox proboha. Víš kolik lidí nemůže mít děti a dali by cokoli aby mohli adoptovat malé miminko? atd..Být soudce a bylo by to možné, dala bych trest smrti. Takový lidi na tomto světě nemají co dělat. Kdyby to bylo jako za dávných časů a věšelo se veřejně na náměstí za tyto brutální činy tak by si to mnoho lidí rozmyslelo. Buď jsi z rodiny kriminálníků nebo nejsi normální když tohle můžeš říct a psát.


Nepřihlášený uživatel

#43

2013-02-04 21:03

Nemáme Demokracii ale Autokratický režim!!!
Zato máme žalostně Chudé a Nestoudně až Trestuhodně Bohaté!!!
Radek Dvořák

Nepřihlášený uživatel

#44 Re:

2013-02-05 21:14

#9: -

Žádny monarcha v historii neudělal ze zloděju a tunelářu neviňátka !!!

georg

#45

2013-02-06 15:33

......Nutno říci,že minimálně stejný díl viny,jaký má v této kauze všemu rozumějící hlava státu,má i premiér...

Nepřihlášený uživatel

#46

2013-02-06 17:05

Podpora všech lumpů a rozkrádačů této republiky.
nekdo

#47 Re: je to vo hovně

2013-02-06 17:17


Nepřihlášený uživatel

#48

2013-02-06 18:19

Je to pomsta p.Klause všem slušným lidem tady u nás

Nepřihlášený uživatel

#49

2013-02-06 19:25

Násilné rozdělení Československa ve prospěch takzvaných velmocí, ožebračení národa rozkradením vytvořených hodnot takzanou velkou i malou privatizací ve prospěch zahraničního kapitálu a zahraničních i stranických podvodníků. Slovo morálka, nelhat, nekrást, nepodvádět, slušnost se díky těmto podvodníkům vytratilo z našeho života. Nesoudit, nepotrestat alespoň již souzené přítelíčky a kamarády mě přesvědčilo,že jde o jasný záměr a úmysl této prezidenské amestie! Co kdyby se někdo podřekl!

Nepřihlášený uživatel

#50

2013-02-08 14:30

Klaus poničil národ jako málokdo. Ukradl duši národu....