žaloba na prof. Ing. Václava Klause, CSc. pro velezradu

Quoted post

Jarda z Mostu

#1 Přečtěte si ústavu!!

2013-01-05 22:12

Přečtěte si ústavu2013-01-05 21:55

Neviděl jsem zde petici na změnu ústavy, ale mnoho keců na prezidenta, což se dá hodnotit jako neoprávněné zasahování do výsostného práva hlavy státu. Je-li či není-li amnestie správná se má řešit ve vládě a parlamentu. Pokud tito nic pro to nepodnikli a hlavě státu ponechali toto právo, je navýsost sprosté, hlavě státu toto právo vyčítat. To dělali jen komunisti, že upírali práva dané ústavou. Nebuťte proto komunisty a stěžujte si na správných místech. Až se dostane někdo z vás za katr, třeba za zabití při bouračce autem, budete první, kteří se budou těšit na amnestii.!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-01-24 08:37:38

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Každé právo musí končit tam kde poškozuje práva jiných, a amnestií byla poškozena práva stíhaných na spravedlivý rozsudek a práva poškozených na odškodnění nebo alesoň na pocit ,že spravedlnosti bylo učiněno zadost.I na presidenta pokud poškozuje cizí práva (a zejména práva občanů své vlasti) musí být metr.

ben

#14 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-01-24 21:22:45

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Když ti nevadí, že tady se nejedná o nějakou  amnestii, ale o účelné osvobození největších zlodějů a kamarádů Klause z dob kupónové privatizace a rozprodávání státu, které jsi zaplatil už dávno ty nebo tví rodiče, žij si dál ve své blahé nevědomosti. A mít názor nemá nic společného s komunismem...

Dan z Plzně

#16 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-01-24 23:35:24

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Milý Jardo, taková amnestie, o které Ty píšeš, by zřejmě nikoho (až na výjimky) nenasrala, ele amnestie, kterou vyhlásil pan inženýr, je zločinem proti všem občanům naší republiky. Neoháněj se ústavou, kterou jsi nečetl a ani nevíš, jak se čte. Ochrana největších zločinců v republice a umožnit jim v tak závažné trestné činnosti pokračovat, je zločinem, který nemá v historii této země obdoby. Nejen Masaryk, ale i Marie Terezie, či Karel lV. se hrůzou obracejí v hrobě. Troufnu si říci, že ani Roubal není tak nebezpečným zločincem, kterým se vyhlášením této amnestie stal prof. Klaus!

wally

#26 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-01-26 13:21:00

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Dobrý den, četl jsem Váš komentář a musím s Vámi nesouhlasit.. Víte, ona by se dala amnestie dát právě jen určitým lidem.. jako těm co nešťastnou náhodou zaviní dopravní nehodu a nebo v afektu manželka praští chlapa po hlavě pánví a zabije ho..ap.,ale ne lidem, kteří vytunelovali tuto zem, obohatili se, a zem přišla o miliony, miliardy a lidi, kteří tímto jednáním jsou postiženi nedostojí spravedlivého potrestání těch, kteří jim to způsobili.Myslím třeba H-systém....Amnestie by neměla být pro mafiány..


Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-02-03 23:23:28

#1: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu!!

Jardo z Mostu,vrať se zpátky za ten katr,bude ti to slušet líp!

 

Adélka Veselka Liberec

#57 Re: Přečtěte si ústavu!!

2013-02-26 23:59:31