Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jura

#251 KSČ - KSČM

2012-11-23 10:33

Pokud paní Baborová odmítá kontinuitu své strany KSČM s KSČ, tak už dávno v ní neměla být. Všechny pokusy o liberalizaci a obrodu této strany (SDL, J. Svoboda, Ortman ad.)skončily neúspěchem. Tyhle pokusy lze brát jako snaha o skutečné distancování se od minulosti. Pokud v ní je, tak to znamená, že je buď naivní, zaslepená nebo jednoduše hraje dvojí hru. Dost dobře nelze, aby jedna strana se jako by omluvila za své omyly a současně se hlásila hrdě k "Vítěznému Únoru", zdobila si své sekretariáty V. I. Leninem a setrvávala v kontaktech s těmi nejzrůdnějšími režimy (KLDR).

Odpovědi

Občan

#262 Re: KSČ - KSČM Juříku, nebuď modrý bolševik

2012-11-23 10:59:40

#251: Jura - KSČ - KSČM 

 Juro, nebuď modrý bolševik. Baborová je normální slušná učitelka, jinak by v té profesi tak dlouho nevydržela. Ty modré antikomunistické kecy strany, která vytunelovala republiku a do které přešli z někdejší KSČ v zástupech vyložení kariéristé jako Stráský, Tlustý, Ježek, Zieleniec a svazáci synci komunistických rodičů Nečas a Topolánek, mám moc rád. Problémem téhle republiky dneska nejsou komunisté, kteří by zneužívali moc, ale kriminální parta v ODS navázaná na mafie, která družně tuneluje republiku, vykrádá předražené veřejné zakázky a korumpuje a kontroluje justici, vnitro, policii. Vykrást tenhle stát za pouhých dvacet let a vydírat lidi, že už není na důchody ani na to, aby chdý dítě mohlo na lékařskou pohotovost, tam to dopracovali ODSSáci, ne KSČM


Nepřihlášený uživatel

#276 Re: KSČ - KSČM

2012-11-23 11:31:47

#251: Jura - KSČ - KSČM

Na základě Listiny základních lidských práv a svobod má každý právo mít svůj politický názor a veřejně se k němu hlásit. Vyzývání k jejímu odstoupení na základě její politické orientace je porušováním listiny a porušováním lidských práva pí. učitelky. A listina takový přístup přímo zakazuje.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...