Protipetice na zrušení rally!

Quoted post

pepe

#6 Re:

2012-11-12 20:01

#5: -

Tak si prosím pořádně přečtěte text, je tam jasně řečeno, že nemáme nic proti automobilovým sportům, ale požadujeme, aby se jezdili mimo obydlené oblasti

Odpovědi

:)

#38 Re: Re:

2012-11-13 14:02:08

#6: pepe - Re: ve vesnicích ať se to jezdí, a i ve městech. Vždyť Zlín je jeden z nej zavodů rally, když se jezdí ve městě. Raši bych byla proto, aby pořadatelé více zabespečili místa, na kterých se tyto nehody mohou stát...... A ta nehoda, co se stala.... Myslím, že na tom mají i pořadatelé velký podíl, že to tam pořádně nezabespečili... A navíc, kdyby se rally zrušila ve městech a vesnicích, kde by se to podel tebe mělo jezdit? v ČR je málo míst, které jsou komplet neosídlené, nevím jak ty, ale toto je prostě můj názor... nemusí se to hned všechno rušit..


Nepřihlášený uživatel

#129 Re: Re:

2012-11-14 08:01:24

#6: pepe - Re: No rally bych nechal jezdit i mezi vesnicemi, ale vyháněl bych lidi od míst kde nemají co dělat. Já na rally chodim a stačí mi, když vidím co se tam děje a mohou si lidi za to sami v moci pořadatelů to ani neni, aby je uhlídali. Takže velká většina tragédií co se nyní stala je vina samotných diváků, že se neumí chovat u tratě.

 

Czech rally fans-Sudety

#139 Re: Re:

2012-11-14 13:20:48

#6: pepe - Re:

pepku prosimte, kdyz on je vtip v tom, ze se rally jezdi po verejnych komunikacich :). Misto toho, aby se podporovala bezpecnost a zlepsila se informovanost vesnicanu a ostatnich mene znalych lidi, kteri svymy hlasy umoznili konani rally ve sve vesnici, nebot to schvalila rada obce ci krajska rada, do ktere jste VY sami zvolili! Za dalsi Kdyz je nekde cedule s napisem ZAKAZANÝ PROSTOR a nakrasleny panacek v cervenem kruhu a preskrtnuty, tak to doopravdy znamena, ze tam nikdo stat nesmi! Pote poradatel, ktery na miste byl, tak byl znamy tech holek a mel je okamzite vyhnat, coz se ale nestalo! TV Noha a Plesk pisi ci delaji reportaze o rally jenom, kdyz se neco stane a stado stupidniho ceskoho naroda si to okamzite v sugiruje do svych otupelych hlav. Muj otec me bral na rally od mych 4 let a za tu dobu se nam nikdy nestalo, ze by jsme byli v nebezpeci a i presto jsme zazili spoustu zazitku a peknych prujezdu. Nemuseli jsme stat ani na divackych mistech, ale nikdy nas nenapadlo si stoupnout jak kreteni :). Rad bych tedy apeloval na VAS vsechny, kteri jste si udelali obrazek jen diky masmadiim, aby jste se neuchylovali k unahlenym zaverum. Navic na kanalu na 4 pismenka vypovidal jakysi "zkuseny" jezdec, ktere ovsem svet rally ani nezna, pote tyto masmedia neuvernuji skutecna fakta, ale pouze polopravdy a lzi, ktere se jim hodi k oblbovani divaku u televizoru. Lidi prestanme se nechavat vest stupidnimi medii a zacneme myslet svymi hlavami!
Diky za pozornot,
M.P.

 

Erna

#227 Re: Re:

2012-11-20 03:39:04

#6: pepe - Re:

Ano to by bylo rozumné. Ať si lidé provozují své koníčky, ale na bezpečných místech pro okolí.