Autobus232

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4

2012-11-11 12:57

#3: Honza - Antipatie vítězí nad bezpečností vlastních dětí... Škoda...

Vážený anonyme a Honzo. Bylo by na místě, odpustit si výše uvedené invektivy vůči mě mojí manželce. Vyplývá z toho jediné - pokud někdo vyjádří jiný názor než je ten Váš, stane terčem nechutných a trapných nařčení. Uvádět, že stavíme své antipatie nad bezpečností svých dětí, je opravdu ubohé.

Důvody pro nezrušení autobusové linky jsou úplně jiné, než uvádíte. Např. za námi jezdí rodiče /mimochodem třeba za dětmi/, kteří vzhledem ke svému věku, rádi vyautobus využijí, ne každý obyvatel v naší lokalitě je plně mobilní.  Dále si myslím, že kvalita bydlení, se v přítomnosti MHD v místě bydliště zvyšuje a ne naopak.

Zvýšení bezpečnosti v ulici Jurkovičova vyřeší změna dopravního režimu. Např. zřízení stáleho přechodu pro chodce(mimochodem za který bojuje má manželka již od 2.října 2012 a docela úspěšně, přechod bude realizován), instalování zpomalovacích prahů, snížením rychlosti, zákazem zastavení po obou stranách ulice apod. Myslím, že zrušením autobusu tohoto nedosáhneme.

L. Feryna

P.S. Pro další diskuzi bych uvítal, abyste se pod své příspěvky podepisovali, neboť tím diskreditujete nejen diskuzi, ale celou petici.

Odpovědi

Jarda

#5 Re:

2012-11-11 14:08:59

#4: -

Pročítám si diskusi a podivuji se nad tím, že Ferynovi zřejmě nepochopili účel této petice, nebo si nepřečetli dostatečně pozorně její název a obsah. Petice totiž není evidentně určena skalním fanouškům autobusové linky, jak se zřejmě oni domnívají, ale lidem, kteří s autobusem chtějí vyjádřit svůj nesouhlas.

Nicméně jak tuto paní známe, její zášť a lidská nenávist vůči sousedům, o níž si šuškají i vrabci na střeše, a jenž padli u paní Ferynové do nemilosti, ji zcela oslepily, ovládly a zvítězily nad zdravým rozumem. A tak těmto lidem škodí a kope do nich, kde může. Docela ty chudáky sousedy lituji. Mít v baráku takovouhle ]:8

A aby toho nebylo málo, ještě se paní Ferynová chlubí cizím peřím, viz přechod, za jehož zřízení zde lobují  někteří lidé už 3 roky a díky nim tu byl zřízen aspoň ten provizorní. To že byly doby, kdy ji něco takového vůbec nezajímalo, to si už zřejmě nepamatuje. Takže to čemu, ona říká invektiv, to je smutná pravda.

Nechci se do nikoho navážet. Mně osobně nevadí, že někdo tady autobus chce. Já takový názor respektuji a rád si ho vyslechnu. Ale potom očekávám, že takový člověk tuto petici nepodepíše a vyjádří tím jasně svojí preferenci. Považuji však za ubohé, házet tvůrcům klacky pod nohy a škodit jim jen kvůli tomu, že některé ze signatářů nesnáším a můžu je tak aspoň naštvat a odradit.

Petr Man

#6 Re:

2012-11-11 15:33:17

#4: -

Pane Feryno, jsem zastance toho, ze zbytecna diskuze a osocovani tu neni prinosne, nicmene me zarazi, jak muzete tady tvrdit, ze autobus chcete, kdyz na strankach MCP11 Vase zena mj pise "Dále by mně zajímalo, jak při nesmyslném zavedení této autobusové linky, které je zcela zbytečné, protože jím nejezdí žádní cestující, bude řešena definitivní podoba doposud provizorního přechodu před domem v Jurkovičově ulici č. 963."

pokud bojujete za prechody (doufam ze oficialnim dopisem a ne jen psanim na forum MC aby byl urad vasi zadost nucen projednat, tak jako se stalo u zadosti J. Kaspara - bod 4.5  http://www.praha11.cz/rmzm/komise/2012/10.10.2012/ZAPIS2012101508591187.doc), ale ted jste se zase rozhodli ze autobus ano a to ve zcela neredukovane forme, pak je jedinym vhodnym postojem k petici ji nepodepisovat, protoze jinak pred uredniky svuj postoj v otazce prechodu a dopravnich opatreni (viz vynatek nize) zcela znevazujete.

"Žádám o zavedení snížené rychlosti v ul. Jurkovičova, dále zákazu stání, aby bylo možné vůbec autobus vidět na úzké obousměrné ulici zúžené o zaparkovaná auta.Dále by bylo vhodné tuto oblast zahrnou jako obytnou zónu s rychlostí 30 km/h."

nezlobte se na me, ale take mam z vasich postoju rozporuplne pocity.