Autobus232

Jarda

/ #5 Re:

2012-11-11 14:08

#4: -

Pročítám si diskusi a podivuji se nad tím, že Ferynovi zřejmě nepochopili účel této petice, nebo si nepřečetli dostatečně pozorně její název a obsah. Petice totiž není evidentně určena skalním fanouškům autobusové linky, jak se zřejmě oni domnívají, ale lidem, kteří s autobusem chtějí vyjádřit svůj nesouhlas.

Nicméně jak tuto paní známe, její zášť a lidská nenávist vůči sousedům, o níž si šuškají i vrabci na střeše, a jenž padli u paní Ferynové do nemilosti, ji zcela oslepily, ovládly a zvítězily nad zdravým rozumem. A tak těmto lidem škodí a kope do nich, kde může. Docela ty chudáky sousedy lituji. Mít v baráku takovouhle ]:8

A aby toho nebylo málo, ještě se paní Ferynová chlubí cizím peřím, viz přechod, za jehož zřízení zde lobují  někteří lidé už 3 roky a díky nim tu byl zřízen aspoň ten provizorní. To že byly doby, kdy ji něco takového vůbec nezajímalo, to si už zřejmě nepamatuje. Takže to čemu, ona říká invektiv, to je smutná pravda.

Nechci se do nikoho navážet. Mně osobně nevadí, že někdo tady autobus chce. Já takový názor respektuji a rád si ho vyslechnu. Ale potom očekávám, že takový člověk tuto petici nepodepíše a vyjádří tím jasně svojí preferenci. Považuji však za ubohé, házet tvůrcům klacky pod nohy a škodit jim jen kvůli tomu, že některé ze signatářů nesnáším a můžu je tak aspoň naštvat a odradit.