Odvolání Ing. Ivany Machovcové, ředitelky SVIŠ ve Valticích

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125 Re: Re: Rylich

2012-08-31 16:47

#124: pedro - Re: Rylich

Pokud jsem dobře informována, odmítl být loutkou.

Odpovědi

Starý kozel

#126 Re: Re: Re: Rylich

2012-08-31 17:36:10

#125: - Re: Re: Rylich

Pan Rylich chtěl, aby mu učitelé vyplnili dotazník, ve kterém by se vyjádřili ke svému dalšímu působení na valtické škole. Tehdy mu jeden napsal toto:

"Vždy jsem byl loajální ke škole, hlavně kvůli osobě pana Ing. Branislava Brosky, kterého uznávám jako mimořádného nadřízeného a mimořádného člověka. Velmi mě mrzí, že za své dlouholeté zásluhy se k němu paní ředitelka zachovala tak, jak se zachovala, jelikož on se vůči ní ničím neprovinil. Navíc ona sama naznačila, že to dává za vinu nám pedagogům, kteří jsme ho do této situace dostali.

Nezmění-li se nynější situace a přístup vedení k zaměstnancům tak, aby se tady dalo svobodně a beze strachu dýchat a dělat svou práci (a skutečně nejde jen o délku pracovní doby), svou roli na zdejší škole si nepředstavuji. V atmosféře posledních dní se totiž nedá kreativně pracovat a já si myslím, že to víte.  Pokud to skutečně má být vyháněcí taktika, tak se Vám poměrně daří.

Zároveň bych Vám radil, abyste se dobře podíval, jak se na tomto ústavu zachází se zaměstnanci, protože jednou byste se mohl ocitnout sám na místě pana Brosky a tipuju, že to nebude dlouho trvat."

Bohužel psu ocas nenarovnáš a krávě, zdá se, také ne.