Egypte - vrať Adámka zpět jeho mámě

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14

2012-03-26 10:15

Sice smutne ale myslim , ze by si zenska mela rozmyslet s kym jde do vztahu a zalozi si rodinu, potom by nemusela burcovat pul republiky. Ja osobne bych pro takovou zenskou nehnula ani prstem ale snad to aspon poslouzi jako odstrasuji priklad.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2012-03-26 10:33:15

#14: -

No jasně, akorát, že únosy byly vždy a stále jsou a je jedno, z jaké země muž pochází. Což asi přehlížíte, že? Vy osobně pro takovou ženskou hnout prstem nemusíte a můžete jen doufat, že vás se to nikdy týkat nebude..


Nepřihlášený uživatel

#16 Re:

2012-03-26 10:35:53

#14: -

Myslim si že neni na místě tady řešit s kym pani má nebo nemá dítě.To je každýho věc!!!Řeší se tady vrácení Adámka a když protu ženu nehnete ani pstem tak to radši ani nekomentujte.Nikdy nevíte do jaký situace se dostanete vy nebo Vaše rodina!!!!Uplně miluju takové slepice jako ste vy.Vždycky nejchytřejší,milion keců.Když stim nesouhlasíte nebo máte jiný názor myslim si že je lepší opravdu nekomentovat.To mamince Adámka opravdu na nepomůže.Příště se nad sebou zamyslete než něco napíšete!!Je mi tokových lidí jako jste vy líto!!


Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2012-03-26 11:35:25

#14: -

 

S krutostou niektorych ludi sa stratavam cele 3 roky takze som uz zvyknuta na take komentare ako je ten vas.Neuvedomujete si  ze  tu ide najma o to dieta, a ze unosy deti rodicmi sa deju v celom svete a deju sa aj medzi rodicmi, ktorí pochdzaju z rovnakej krajiny a nemusia to byt araby. To nie je o narodnosti to nie je o tom z akeho spolocenstva ludi pochadza je to o charaktere cloveka robia to nevyzretí sobeckí rodicia. Napriklad minuly rok bol znamy pripad kedy cesky manzel uniesol dieta Slovenke malo iba rok a pol a vyse roka nevidela svoje dieta. A prave ste tym prstom pohla aj negativne reakcie mi dodavaju dalsiu silu najst mojho ADamka.


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2012-03-26 12:39:57

#14: -

Neskutečné,jaká kráááva se tady mezi těmi komentáři může vůbec najít!!!Zřejmě nemáte děti a raději si je ani nepořizujte a pokud ano,pak je lituju.Za takovou "Mámu"  bych se styděla!!!Odstrašující případ jste zrovna ze sebe udělala Vy a věřím,že ani nemáte kolem sebe dost přátel,kteří by pro Vás taky mohli pohnout prstem.   Mamince Adámka přeji sílu a věřím,že vše dobře dopadne a čas,který spolu nemohli strávit ještě tisíckrát doženou a vše si vynahradí!!!!!Hodně síly a štěstí!!!!!!!

Renata

#25 Re:

2012-03-26 13:17:23

#14: -

Tak to bych nevěřila co dokáže ženská napsat.Vy jste to podepsala jen jako ostrašující příklad,tak to jste ani nemusela vůbec dělat.Neznám Vás,ale tohle napsat může jen sobec,který nemá smysl pro lásku a asi jste rasistka a prstem jste už hnula,že jste se s tím jen zaobÍrala.Nechápu jak někdo může být tak zaujatý a tohle napstat!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2012-03-26 13:41:31

#14: -  

 Ale to není o cizincíh, ale o lidech :-(( to je to :-((  viz. Martin Gábor   Slovensko, který unesl 2 děti do USA jejich maminka  je neviděla délenež rok :-(  

Tím jste tomu nasadila korunku :-(bohužel toto se děje i tady . Jen stačí otevřít statistiku . Ono se to může stát každé mámě a, kteá dá ruce do ohně, že né?:-(


Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2012-03-26 14:17:47

#14: -

Příjde mi dost hloupé soudit to kdo je otcem Adámka!!! Jako mamina tří dětí si nedovedu představit, že bych o jedno z nich přišla a můžu říct, že i já jsem málem v této situaci byla a to je otcem mých dětí je ČECH!!!!! Je jedno jaké národnosti je, pokud se chce chlap pomstít a ublížit tak ženě která ho opustila nebo se mu jen tak znelíbila, udělá to ať je ČECH, ARAB, SLOVÁK, POLÁK, AMERIČAN... To jen vypovídá o povaze člověka, když dokáže napsat něco ve smyslu " DOBŘE JI TAK" atd. Někdy mi zůstává rozum stát nad hloupostí a ubohostí lidí jak se hrubě vyjádřit, pošpinit a ještě si myslet, že jsou kdoví jak skvělí. Pokud nemáte zájem přispět k dobré věci, tak se prominutím na to vyserte a nekomentujte a ani nic nepodepisujte!!! Naštěstí je na světě  i tak dostatek hodných lidí, kteří mamince přejí, aby Adámka opět objala a políbila!!!! Upřímně přejí těm ubožákům, aby je taky v životě potkalo velké neštěstí a všichni kolem se na ně VYSRALI!!!!

K.

#42 Re:

2012-03-26 15:37:06

#14: -

Nevím proč mám ten pocit že si tady snad léčite mindráky že nemáte dítě....pokud by jste ho měla nikdy by jste takové kraviny nenapsala. Matka která miluje své dítě se dokáže vžít do situace Kataríny. Katarína, budem se modlit za to ať brzo svého chlapečka  obejmete.


Nepřihlášený uživatel

#58 Re:

2012-03-27 20:48:11

#14: -

Odstrašující příklad??? Vy asi nejste normální,asi jste zapomněla že jste byla mladá,a zapomněla, že byla kdy zamilovaná,že? To co tu píšete se neslučuje s normálním uvažováním..zajímalo by mě,kdyby jste potřebovala pomoc,jakoukoliv,tak věřím,že budete dělat všechno a shánět třeba podpisy po četrech a ďáblech,jen aby jste dostala co chcete a že tady jde o dítě! Vy žádné nemáte?? Já ano a udělala bych cokoliv..a ještě jedna věc. PAní Katarínu znám,velice dobře a ona po přečtení mé reakce na váš odkaz bude moc dobře vědět kdo jej napsal. TAkže vy si dobře rozmyslete co jste napsala a když už nechcete pomoct,tak aspoň neubližujte..sama nevíte jak by jste se cítila,být na jejím místě. ( Pizza Thomas,Zamalek,Cairo 2011)

 

A vůbec,reakce těch pitomců,co si vylívají zlost a škodolibost..je mi z těchto lidí na zvracení,že takový jde třeba proti mě na ulici a kdyby mohli,tak by člověka ještě shodili. Hnus co si to dovolujte napsat,sami jste duševní mrzáci,nemáte soucit a vás ani nic zlého nepotkalo,že?

Ještě že těch,kteří přejí aby se Adamko dostal k mamince je víc a my,co cheme totéž,tak můžeme pro to něco udělat! Těm všem děkuji,i za Katarínku.


Nepřihlášený uživatel

#72 Re:

2012-03-30 23:48:49

#14: -

Tak    kdo je tu odstřačujícím příkladem jste Vy,myslím si ,že asi ani nejste matkou,a možna jste i vědma když víte ským jdete do vztahu ale pokud vím z realního života ,tak člověk Vás může překvapit i po 10letech společneho soužiti,modlím se za Vás aby Vám pán bůh odpustil vaši nenávist která zřejmě ve Vás je .S pozdreavem Alena Pepichová Dhaou

xxx

#79 Re:

2012-03-31 23:23:25

#14: -

Neuveritelne, ze nekdo muze napsat neco takoveho....... Tohle se muze stat i s cechem ....  Nehni prstem, aby se nahodou nenamohl od te driny! Kez by Te neco takoveho potkalo sobce!