Egypte - vrať Adámka zpět jeho mámě

Flagellum Dei

#76 Re: Re: Re:

2012-03-31 11:59

#53: - Re: Re:

Patetiku! Když ne vůle Alláhovo, tak potom šjtánovo! O důvod více s tím bojovat!


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: Re: Re: Re:

2012-03-31 17:50

#76: Flagellum Dei - Re: Re: Re:  

 

Proč hned potom šajtánovo blbečku?? Je ještě spousta dalších bohů, muslimka to může skusit u Isis, Setha nebo Ra. Máš moc úzký pohled na boha a jeho protiklad.

Nepřihlášený uživatel

#78

2012-03-31 22:54

snad to má smysl :o)
xxx

#79 Re:

2012-03-31 23:23

#14: -

Neuveritelne, ze nekdo muze napsat neco takoveho....... Tohle se muze stat i s cechem ....  Nehni prstem, aby se nahodou nenamohl od te driny! Kez by Te neco takoveho potkalo sobce!


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: #14: #18: - #34: - a #53: -

2012-03-31 23:45

Lidi bezte se vysetrit. Jak muzete byt tak zli a psat takove veci? Dochazi vam vubec, ze v tomto pribehu je dite oddeleno jak od matky, tak i od otce, ktery ho nekde 'zasil' a nikdo nevi kde je? To dite trpi, ke komu se prituli? Kdo ho obejme? Ma pravidlne dobre jidlo? Kde spi??? Neni mu zima? Kde a s cim si hraje? Je v poradku a zdravy??? Je maly, potrebuje mamu!!! Dite pozna svou matku instnktivne, podle hlasu a vune, takze tohle nereste! S partnerem muzete byt 20 let a pak najednu zjistite, ze je to zcela jiny covek nez za jakeho ho mate!!!

A s tim vasim Allahem a jeho vuli jdete do pr...., to nemate nic jineho co byste rekli? Radeji nic nepiste idioti - tohle byla vule otce!!

Kato, drzim palce at to k necemu je a at se s Adamkem co nejdrive shledate!

Terezie
Nepřihlášený uživatel

#81

2012-04-03 16:11

Vzít dítě jeho matce je zločin ať je otec čech nebo cizinec!!!!Přeji Vám Kateřino aby jste svěho Adámka získala nazpět!!!....a doufám že se česká i slovenská republika začne více starat o své děti a pomůže matkám v takové situaci!!!Upřímně nechápu reakce žen,které zde paní Kateřinu ještě napadají!!!...co dodat:-( asi nemají srdce!!!!Kateřino,přeji Vám aby jste našla svého chlapečka!!Hodně sil!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#82

2012-04-04 00:59

A treba se to dite ma dobre a ani k mame uz nebude chtit. Tyhle narody ziji stejne ve vetsich rodinach a uz ma treba davno nahradu. Preci nemuzete odsuzovat tu egyptskou stranu jenom podle nejakych bachorek,ktere slysite jen z jedne strany,jak je dite nezvestne a nema si s cim hrat a ma asi mozna i hlad .. do tohohle svetla by to rada matka postavila,to je mi jasne ale tomu se mi moc nechce verit. K nejake objektivite a jednostrannemu odsuzovani je potreba vyslechnout si obe strany a mit vic informaci a byt opravdu v obraze.

Nepřihlášený uživatel

#83

2012-04-05 15:14

Tak jestli je ta matka sexturistka, tak abych pravdu rekla, tak se ani nedivim, ze se ta egyptska strana o to dite boji.

Nepřihlášený uživatel

#84

2012-04-06 20:24

Jak vůbec víme, že ten Adámek se nemá lépe v Egyptě. Nikdo se toho chlapce ani nezeptal, jak se cítí, tam kde momentálně je. Možná bude lepší, když zůstane u lidí, kteří ho mají více rádi. Možná je to Alláhova vůle, aby chlapeček zůstal v Egyptě. O jednoho muslima na Slovensku méně.
petr

#85 ani omylem nepodepíši tuto petici!

2012-04-12 10:32

Paní je Slovenka, proč tedy přebývá na české ambasádě!!!??? Proč mají čeští občané platit ubytování této Slovenky (předpokládám, že si ho sama neplatí - signatáři petice, zaplaťtě ho, bude to dělat jen několik desítek tisíc korun za každý den!)?
Potíže které tato paní má, se daly očekávat. Na to měla myslet, když dělala Adámka s Egypťanem.
To platí pro všechny dámy toužící po exotice. Je vysoce pravděpodobné, že je potká totéž. Ať si tito lidé pomohou sami, při jejich chybném výběru partnera jim také nikdo nepomáhal, ani by o pomoc nestáli. Proč mají za jejich choutky a hloupé nápady, či za snahu být zajímavý/zajímavá, platit daňoví poplatníci. A co se soudů o děti týká, ty také něco stojí. Sporů by ubylo, kdyby si je rodiče, kteří se mezi sebou neumí domluvit, platili kompletně sami. Jinak, otec má na dítě rovněž právo. Jsem muž, proto v této věci fandím Egypťanovi (a Adámkovi, aby mohl zůstat u otce).

Nepřihlášený uživatel

#86

2012-04-15 13:41

Nemohly by vsechny ceste (slovenske atd.) cestovni kancelare dostat tuto informaci a predavat ji svym klientum pri nakupu dovolene v Egypte. Kdyby se vicero turistu, i treba skrze delegaty dozadovalo doreseni teto situace, mozna by to neco zmenilo. Kazdopadne Katarine i jejimu synovi drzim moc pesti, aby uz brzy mohli byt spolu.
Zdena

#87

2012-04-18 05:26

#1: -

Kataríny i malého Adámka je mi líto. Podepsala jsem petici, poslala částku kterou mohu postrádat a moc Kataríně přeji, aby se jí syn vrátil. I přesto, že se únosy dětí dějí napříč národnostmi, souhlasím s názorem, že u Arabů podobné komplikace hrozí s vyšší pravděpodobností. Žiju v Tunisku, kde s manželem v normálním manželství vychovávám dvě děti (13 a 15 let )  a myslím, že máme normální hezký život. Často si ale přeji,abych raději nerozuměla arabsky a nevěděla a neviděla pro jaké typu mužů tu obvykle cizinky ztrácejí hlavy. Podle toho, co jsem na internetu ke případu Kataríny našla, umím si představit z jaké rodiny je její manžel (http://www.sme.sk/c/5205872/z-kahiry-bez-adama-neodidem.html) švagr pod vlivem omamné látky na ní vytáhl nůž, chudinská čtvrť, manžel tvrdí, že neví, kde má syna ( jsem přesvědčená, že ví, ale mlží, atd.. tato zpráva mi postačila k vytvoření si obrázku o otci Adámka. Z jakého důvodu se Katarína do otce Adámka zamilovala ví jen ona sama a já toho nehodlám pranýřovat, ale pevně doufám, že její případ se dočká šťasného konce a že zároveň poslouží i jako varování pro všechny ženy, které si své hnědooké lásky z dovolených idealizují. Kataríno je mi líto, ale výběrem tohoto partnera jste se na této situaci, ve které se momentálně nacházíte dostala i vlastním přičiněním. Přeji vám dost síly k boji, budete ji potřebovat.


Nepřihlášený uživatel

#88 iveta

2012-04-18 12:19

Ja jsem taky nepodepsala. Souhlasim s nazory jako je #85 Nevidim jediny duvod aby se mrhalo penezmi danovych poplatniku na takovehle "damy" , myslim , ze tyto penize jsou potreba jinde. At si to ted dotycna vyridi a zafinancuje sama.
Jan

#89 Re: ani omylem nepodepíši tuto petici!

2012-04-19 17:04

#85: petr - ani omylem nepodepíši tuto petici!

Máte Petře svým způsobem pravdu. Adámkovi u otce nic zlého nehrozí, Arabové své děti milují, navíc je to první syn=téměř král. Jen z něj pravděpodobně vyroste stejný zmrd jako je jeho otec.


Nepřihlášený uživatel

#90

2012-04-26 16:29

"Ako prvýkrát prezradila SME, kvôli mnohým okolnostiam v Káhire prestúpila na islam."

Tak at se ta blbka uz ani nevraci , at s tim muslimskym parchantem nebo bez.

Nepřihlášený uživatel

#91

2012-05-11 19:45

V kahire to zase vypada na nejake nepokoje,tak snad se slovakum postesti a bude na slovensku o jednu muslimskou rajdu a jednoho muslima mene.

Nepřihlášený uživatel

#92

2012-05-16 11:32

Pochopitelně,že jsem tuto petici podepsala,ale nevím,jak paní toto může pomoci,i když bych si to ze srdce přála.Nedovedu si to představit,a to mám děti dospělé a samostatné,že bych den nevěděla kde jsou.
Jistě,že se únosy dějí ve všech zemích,ale snad je to opravdu pro naše mladé ženy další odstrašující příklad.Jsou to opravdu zcela odlišné kultury a láska v tomhle případě opravdu funguje zcela jinak a dokonce věřím tomu,že se Adámkovi dostává jako chlapci,veškeré možné lásky a péče,ale....bez maminky. Moc,moc přeji paní Katce,aby chlapečka co nejdříve našla.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-06-16 22:00


Realista

#94 Klasika

2013-11-17 00:08

Holka o chlapovi moc nevi, ale uz po dvou letech s nim ma dite. Navic s egyptanem. Co cekala? Vetsina techto muzu se chova majetnicky a premysli uplne jinak nez my. Udrzet vztah je vzdycky tezke ale s cizincem, jeste k tomu z takove zeme, to muze byt opravdu zahul. Tyhle zenske se nikdy nepouci. Co uz takovych pripadu bylo, ale to ne se zamyslet, nejdrive si poradne zjistit do ceho se jde. Kazda si mysli ze zrovna ten jeji Mohadem je jiny. V nekterych techto zemich uz na to existuji i vtipy. Tyhle zenske slouzi temhle primitivnim muslimum jen k tomu, aby se diky nim dostali do Evropy, nebo USA, Kanady a Australie protoze si mysli, ze je to raj na zemi kde je socialni system ktery jim umozni nic nedelat a slusne zit. Tyhle hlupacky jim jen delaji pohodlne a levne matrace, ktere se o ne jeste skvele postaraji. Pak se takova zenska divi, ze chlap si dela co chce. Tenhle chlapek mel nakonec Evropy asi dost, tak se chtel vratit a decko si vzal sebou. Jak ta matka vi, ze se klukovi nevede zle? A zajimava vec je, ze kdyz unese dite otec tak je to hruza a vseci tady precite ze chudak matka. Ale kdyz dite ukradne matka, tak je to v pohode. Kolik je vsude matek ktere nepousteji sve deti k jejich otcum, stvou je proti nim a delaji nashvaly. Jenze chlapa zadna takova slepice nepolituje. To je porad jen a jen matka. Mne tu vubec neni lito tech dospelych, ale chudaka kluka kteryho si udelali dva nezodpovedni lidi a ted ho vlaci kdovi cim.
Lucie

#95

2015-01-27 03:16

 Milá Katko, z celého srdce Vám přeji, abyste se shledala s vaším milovaným chlapečkem, pokud se už tak nestalo-poslední aktuality, které jsem našla o vašem příběhu datují do roku 2012-2013. Hodně síly a odvahy, nikdy není pozdě! 


Nepřihlášený uživatel

#96

2015-01-27 11:20

moc nechapu proc by se v tom meli angazovat nasi politici

asd

#97 nagapoker

2015-07-05 08:00

Thank you for Another fantastic posting. Where Could anyone else get That kind of information in droughts and perfect way of writing? I have a speech next week, and I was looking for more info;)   nagapoker

asd

#98 poker online

2015-07-05 08:04

You should write about the model / version on the blog. You can expose it's perfect. Your blog examination should widen your readership.I am really grateful for your blog post. I find a lot of approaches after visiting your post. Great work..looking for Affordable and trusted hosting? Come and visit poker online

poker dewa

#99 poker dewa

2015-07-05 08:06

For instance, coffee shops have menus of brown color or shades of the same hue in order to bring the atmosphere of the cafe and set it in the menu. Whereas, a Japanese or Chinese restaurant would make a more colorful menu that uses images that reflect their culture and their food – since their dishes include various colors. This blog will be showing you some of the most amazing menu designs for your use.I seriously appreciate people like you! Take care!!;)!!visit my site and Play poker dewa

http://togelonline.asia

#100 http://togelonline.asia

2015-07-05 08:09

The you have is very useful. The sites you have Referred was good. Thanks for sharing ...  togelonline.asia