Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Ladislav

#159 Re:

2012-02-10 22:42

#157: -

Tak Ty bys "chtěl" a je Ti jedno, jak se budou jmenovat... Máš pravdu, lidé do ulic nevyjdou, ani já ne, ani má žena. Ani moji, ani její rodiče a prarodiče, ani naši sousedi, ani kolegové u nás v práci, ani jejich rodiny, sourozenci, tety a strejdové. Proč? My jsem slušní lidé, odvádíme daně, platíme odvody, půjčky si nebereme, máme se rádi, nikomu nezávidíme, nikoho neplomlouváme, nikoho neokrádáme... mohl bych pokračovat. Je dobře, že "nám někdo vládne", sami, odspod, lidé, demokracie a tak podobně, není dobré řešení. Nechejme vládu vládou, a modleme sa za to, aby jejich jednání a činy byly ku prospěchu nás všech, modleme se, aby mezi lidmi ve vládě, vládli lidé rozumní a moudří, rozhodní a čestní... Modleme se za ně!!

Odpovědi

proud

#160 Re: Re:

2012-02-10 22:54:10

#159: Ladislav - Re:

pohodlny reseni,jen co je pravda,ale zkusenost rika,ze si nic nevymodlis,jen cinem neceho dosahnes,proto pokorne sves hlavu,modli se a plat!!! Hlavne plat!!! Ale neva,my to za tebe udelame..........................proud

Jan Mička

#164 Re: Re:

2012-02-11 08:38:44

Ufff. Tak to mne uklidnilo. Nemusíme nic dělat, stačí chodit do kostela a modlit se. Se divím, že to geniální řešení nenapadlo už partyzány v druhé světové válce nebo protistalinský disent. Nemuseli se plahočit po lesích a sklepech a trápit se s odbojem. Stačilo zajít ke zpovědi   :-)))   No nic, ty se Ladislave modli a převáděj svůj majetek a svou svobodu do cizích rukou a my ostatní si budeme svůj majetek a svou svobodu bránit. Nevadí?

Nepřihlášený uživatel

#185 Re: Re:

2012-02-12 00:05:51

Tak já se mohlím od rána do večera a vidím, že je to stejně na nic. Vláda nás okrádá dál a dál, ožebračuje své bližní a ještě se nám vysmívá jak jsme hloupí a necháme se okrádat. Já taky nekradu a nesouhlasím s tím, že naši mocipáni kradou o sto šest!!!!! A s tím se vážení v žádném případě nemíníme smířit.