Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Quoted post

Mirďánek...

#1 trocha do mlýna

2012-01-26 16:55

Milá Martinko, neznám Tě, ale dle toho, co jsi napsala si nemohu o tobě myslit nic pozitivního leč opak je toho pravdou. Jsem dnes již bývalým a úspěšným studentem VKZ - prezenční studium. Nevím, co ti docentka slíbila zato, že uděláš jakousi petici za její záchranu, ale znám jí, spolupracoval jsem sní, na VKZ jsem chodil a vím, jaké věci se tam děly a dějou a je to přesně tak, jak pan Mařík říká, dokonce hodně lidí ví, že toto je prozatím troška do mlýna, co se vůbec píše. Nějaký trička vem čert, ale arogantní, zákeřné, absolutně neprofesionální, neetické a většinou zmatené, nerozvážné chování a rozhodování paní docentky utvrdilo nejenom mě, ale řekl bych desítky lidí v tom, že paní docentka není žena na svém místě. Byl jsem několikrát očitým svědkem, kdy paní docentka úmyslně zesměšnila studenty, kteří jsou ve stejné věkové kategorii jako ona, těmto tykala a oni jí museli vykat, ale to by se dalo ještě pochopit, ale třeba, že studentům na zimním lyžařském kurzu vytýkala to, že si k jídlu vaří zrovna né vegetariánské jídlo nebo, že se studenti báli si dát jedno pivo na společné večeři a když si ho dali, tak okamžitě jim byly odebrány indexy a museli psát jakési prapodivné seminární práce a dokud tyto neodevzdali, tak jim nebyl zapsán zápočet, to jsou jenom střípky z arogance paní Krejčí. Další věc je, že se paní docentka opravdu obohacovala a obohacuje na svých studentech, nevím jestli jsi slepá nebo co, ale sama to musíš vidět, že všechno není košér, jak má být. Nevím, proč by studenti měli platit zájezdy celé rodince docentky. Závěrem snad říci milá Martino, že se pokusím tvůj dopis brát jako mladickou nerozvážnost a hloupost, ono není všechno zlato, co se třpytí a zde jsou krásně zobrazněna některá přísloví jako např. S jídlem roste chuť - a na toto nám navazuje krásně další české přísloví - Na každou svini se vaří voda. Nutno ještě dodat, že je pár studentů, kteří ani nemuseli VKZ byť měli denní studium navštěvovat a přesto všechno jakýmsi způsobem udělali veškeré potřebné zkoušky a zápočty a dokonce i bezproblémů za nevyjasněných okolností odstátnicovali. Mno přeber si to, jak chceš, ale pokud si budeš stát za svým, tak je to tvoje věc, ale byl bych rád, kdyby jsi zažila to, co někteří studenti, vyjma mě. Jo a nějaké chování dle jogínů a podobně???To zvostalo u paní docentky neposkvrněno jako panna. Inu práci čest, rodinným společnostem na státní úrovni "zdar" a dostaňte rozum lidi, otevřete oči..přece nemůžete být tak blbí!!!

Odpovědi

A.

#2 Re: trocha do mlýna

2012-01-26 17:09:56

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna

Co nám tady nadáváš, ty inteligente? Jo, zatím sme sice na VKZ pouhý pul rok a nevidíme do této problematiky nejak hluboko, ale ve skole se k nám paní docentka chovala naprosto normálne, arogantne vubec ne. A že přišla někdy pozde? kdo nepřisel? Jinak co se týče kurzu, na svahu sme si dali poslední den společně bombardýno, na rozlučce v pizzerii sme si mohli klidně dát vino nebo pivo. Žadnou vegetariánsou stravu nám nenutila. Takže netušíme co bylo na skole pred námi, ale k nám se chová slušně. A takovýhle rozmazávky si podle nás nezaslouží. Neboj žádnej honorář za to nemáme, jen se nám to prostě nelíbí. Taky možná jak Ty na mě, tak já na Tebe. Nemyslíš? Adéla.


Anonymous

#28 Re: trocha do mlýna

2012-01-26 20:31:44

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna

Tak milý Mirďánku, já si myslím, že ani já, ani moji spolužáci k vyjádření názoru nepotřebujeme Tvůj souhlas. Znáš to jak to v životě chodí. Podle někoho naivní málo, podle jiných moc. Můžeš být tedy rád, že už na katedře VKZ nestuduješ, jsi nyní v pohodě a nás prosím Tě nech, ať si své životní chyby, úspěchy a omyly zhodnotíme sami. K nám se paní doc. chová slušně a jestli jsi dobře nečetl, Tomáš Mařík svou obhajobu bohužel na těch tričkách postavil. 

Ty už zde taky nestuduješ, a tak nemůžeš soudit, co se děje na VKZ nyní. My jen vyjadřujeme svůj upřímný názor - že se nám kurz líbil a naopak jsme byli překvapeni, že jsme si mohli dělat, co jsme chtěli, a že s námi poprvé někdo na "lyžáku" jednal, jak s dospělými.

K větě - co nám docentka slíbila, když se ji zastaneme - snad také ani není co dodat. Tím jsi shodil maximálně sebe a svůj způsob uvažování. Chápu, že to měla být urážka a nemyslel jsi to vážně.

Více se vyjadřovat nebudu. Nic není jen černé a bílé, a to doufám uznáš snad i ty.


Nepřihlášený uživatel

#150 Re: trocha do mlýna

2012-01-30 15:47:36

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna 

 bohužel musím souhlasit - také jsem studiem prošla a vím o čem je řeč, prváci možná porhlídnou na konci studia - pokud se nic nezmění a pak si budou rvát vlasy, že se za celou paní docentku taky rvali

***

#156 Re: trocha do mlýna

2012-02-25 10:57:43

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna

Naprosto a ve všem souhlasím!! VKZ jsem taky studovala a je naprostá pravda co píšeš, její výstupy, a shazování jak studentů tak paní sekretářky čehož jsem byla svědkem jsou vrcholem arogance a jsem ráda, že její osobu už zřejmě nikdy nebudu potkávat.