Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post

Michal Šotola

#168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 18:26

#166: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Naše vláda má ke kompetentnosti daleko. Stát v Skutečnou těžkých chvílích nefunguje a země se pomalu řítí do nejhlubší ekonomické krize. Občané si šijí svépomocí roušky, ochranné štíty pro zdravotníky vyrábí dobrovolníci na 3D tiskárnách. Od čínské vlády si kupujeme zdravotnický materiál, který pár měsíců před tím byl ze země vyvezen. Vláda odpovědnost za jednotlivá rozhodnutí odmítá vzít na sebe, kdykoliv se to hodí odkazuje se, že tak rozhodli epidemiologové.  Základní lidská práva jsou nadále omezena a většině obyvatel to připadá normální. Hranice jsou zavřeny, přitom cesta do hlavního může být rizikovější než do sousední země. Dalo by se pokračovat. Hlavně,že obchodní centra otevřou 8.6.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 19:44:40

#168: Michal Šotola - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

No, hlavně, že Vy vidíte do všeho. Já používám svůj rozum. Že byste byl ten typ, který pořád omílá roušky dokola? Pochopil jste, že nebyly nikde? Proč nebyly, zamyslel jste se nad tím? A hlavně se mi nesnažte nabulíkovat tvrzení, že se o to stát nepostaral. Mám názor, že vláda udělala vše pro to, aby zasáhla včas. Mi osobně vůbec nebude vadit žádné omezení. Jsem pro uzavření hranic, a pokud by to bylo v mé moci, udělala bych zmrazení státu, jak to navrhovali na Slovensku. Nepostřehla jsem, že by někdo něco házel na druhé, právě naopak, pan Babiš se hlásil ke vší zodpovědnosti. Nejsem nikterak politicky angažovaná, ba naopak, o politiku jsem se nikdy nezajímala. Jen mi všechny kroky, které vláda činí připadají v rámci možností, do kterých nikdo z nás nevidí, logické. Já tu snahu vidím a děkuji pánu Bohu, že žiji zrovna v České republice. Jen by mohli ponechat doma děti z 1. stupně, mám tam zrovna obě dvě, takže tento krok mi příjde tak trošku mimo. Snad ho ještě přehodnotí. A jestli se otevřou obchodní centra? Rozumní lidé je budou navštěvovat v nejnutnějším případě, ne-li vůbec. Ve velkém tam půjdou právě zastánci této petice. Asi tak :-)


Nepřihlášený uživatel

#210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 23:01:58

#168: Michal Šotola - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Když se tak zabýváte těmi fakty. Říká Vám něco slovo podraz? Jste si jistý, že náš stát, potažmo naši vládu aj. opravdu nikdo nepodvedl? Myslíte si, že se to objeví v nějakém "koláči", Vy znalče? Že to někdo někde oficiálně napíše?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...