BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#448 Re: Re: Re:

2016-11-21 15:06

#447: ShabbaTot - Re: Re:  

 Tak je bráníte na nepravým místě. nehodlám sice zpětně prohlížet všechny komentáře ale myslím, ža tady nikdo židy nenapadá. A celkově v republice panuje spíše nenávist vůči nepřizpůsobivým Romům a migrantům muslimům a ne proti židům, i když nějaké výstřelky se vždy vyskytnou ze strany neonacistického hnutí. A opouštět ČR židé také nemusí, tak jako se to děje ve Francii, kde se židé vystěhovávají do Izraele kvůli napadání ze strany muslimů. Ale to si udělala Francie sama že si tam tyhle "hodné" migranty pustila. Tak mne jen udivuje, že pořád máte potřebu bránit židy, když jim ve skutečnosti v ČR nikdo neubližuje a zastávají naopak významná místa v politice i kultuře.

Odpovědi

ShabbaTot

#449 Re: Re: Re: Re:

2016-11-21 22:08:22

#448: - Re: Re: Re:  

 ale to víte že ubližuje.

Stačí si pročíst všechny kladné bodíky na Novinky  cz o Romech a dříve než jsem začal bránit Židy ,tak i o nich,nedávno byla na Novinky cz dozkuze o Romech na Ukrajině,jak je tam nějaká vesnice vyhnala z vesnice a ohlas na Novinky cz?

Cikáni jsou nádor,který je třeba vyžíznout a vyléčit tak celou postiženou společnost.

A víte Vy,proč ty lidi bráním?

Nedávno v kostele při Mši Svaté stála vedle mne romská rodina s dětma a při příkazu kněze-Pozdravte se pozdravením pokoje mě jak ten romský táta,tak i jejich máma a všechny ty děti ihned jdou podat ruce....

to je mám nenávidět?

Všude,kde jsou romské akce na veřejnosti jsou to právě ti křestanští Romové,kteří se tam křižují a nestydí se !

Narozdíl od vykořeněných poblbnutých českých ataistů vědí kam patří,to jsou normální lidé a každý normální člověk nechce hádku,agresivní chování a nenávist,každý trochu normální člověk chce být někomu prospěšný a užitečný,chce přijímat ne nagace,ale pozitiva od okolí a dosti ho zamrzí,když se tak neděje.

Že jsou zde názory,že Romové jsou vyžírkové a paraziti?

A co ty desítky,stovky miliard vytunelovaných a rozkradených peněz běloušským zlodějem,tunelářem,lhářem,amorální kurvou a ataistickým neznabohem bez morálky ?

Kolik z nich je Romů a v naší české politice Židů...nu.....moc jich tedy není...

A co se týče nepravého místa,potom at si každý krafá co chce,já také krafám a to i když nanepravém místě..možná....i když z pohledu lidí které bráním asi ne a pořád tak nějak očekávám,že po té,co si napíši názor to samé ihned udělá i opozice a pojede se nanovo dál.

A toto je demokracie a tu totalita nenávidí...každá totalita má totiž patent na pravdu a nevoní ji jinačí názor...ta chce za každých okolností vládnout a mít poslední slovo...takže asi tak nějak...