BOJKOT UMĚLCŮ

ShabbaTot

/ #449 Re: Re: Re: Re:

2016-11-21 22:08

#448: - Re: Re: Re:  

 ale to víte že ubližuje.

Stačí si pročíst všechny kladné bodíky na Novinky  cz o Romech a dříve než jsem začal bránit Židy ,tak i o nich,nedávno byla na Novinky cz dozkuze o Romech na Ukrajině,jak je tam nějaká vesnice vyhnala z vesnice a ohlas na Novinky cz?

Cikáni jsou nádor,který je třeba vyžíznout a vyléčit tak celou postiženou společnost.

A víte Vy,proč ty lidi bráním?

Nedávno v kostele při Mši Svaté stála vedle mne romská rodina s dětma a při příkazu kněze-Pozdravte se pozdravením pokoje mě jak ten romský táta,tak i jejich máma a všechny ty děti ihned jdou podat ruce....

to je mám nenávidět?

Všude,kde jsou romské akce na veřejnosti jsou to právě ti křestanští Romové,kteří se tam křižují a nestydí se !

Narozdíl od vykořeněných poblbnutých českých ataistů vědí kam patří,to jsou normální lidé a každý normální člověk nechce hádku,agresivní chování a nenávist,každý trochu normální člověk chce být někomu prospěšný a užitečný,chce přijímat ne nagace,ale pozitiva od okolí a dosti ho zamrzí,když se tak neděje.

Že jsou zde názory,že Romové jsou vyžírkové a paraziti?

A co ty desítky,stovky miliard vytunelovaných a rozkradených peněz běloušským zlodějem,tunelářem,lhářem,amorální kurvou a ataistickým neznabohem bez morálky ?

Kolik z nich je Romů a v naší české politice Židů...nu.....moc jich tedy není...

A co se týče nepravého místa,potom at si každý krafá co chce,já také krafám a to i když nanepravém místě..možná....i když z pohledu lidí které bráním asi ne a pořád tak nějak očekávám,že po té,co si napíši názor to samé ihned udělá i opozice a pojede se nanovo dál.

A toto je demokracie a tu totalita nenávidí...každá totalita má totiž patent na pravdu a nevoní ji jinačí názor...ta chce za každých okolností vládnout a mít poslední slovo...takže asi tak nějak...