OTŘESNÝ PŘÍPAD ŠIKANY - SPŠ TŘEBEŠÍN, PRAHA 10

Quoted post

STUDENT

#16 Prosím přečíst!!

2016-02-16 21:28

Paní Kubíková by za to rozhodně pikat neměla. Já dokážu pochopit, že z poza televize je každej z vás nejlepší řešitel problému, který je o všem stoprocentně informován. K informovanosti mu stačí Blesk, kterej parazituje na smrti člověka, ze které si udělal životní příběh a je to! Pikat by za to měl ředitel, kterej se schovává jak bačkora a nikdy pro tu školu nic neudělal (ps: možná něco málo, nechci mu křivdit, ale dle mého přesvědčení to tak je)!! Všechno tady na té škole dělá pani Kubíková, všechno!! Každopádně škola ty grázly měla vyhodit hned a nic by se tu dnes řešit nemuselo, to byla chyba. Ale pani Kubíková by za tohle potrestaná být neměla, ta teda ne! Jsem pro zavedení rákosek, protože ta touha předvést se, která přímo číší z některých žáků je orpavdu nesnesitelná. Jsem studentem této školy a z informací co mám jinde je naše škola zlatá, zlatá. Mimo těch deseti zločinců, totiž chodí na školu většinou, chytří a rozumní žáci...to co se děje třeba na Krbu, to by ani nidko z vás slyšet nechtěl. Prosím počkejte si na verdikt inspekce a policie, než začnete soudit, protože kdo jste aby jste soudili, kdo .. ??

Odpovědi

S.Z.

#20 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-17 06:02:38

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 STUDENTE,my jsme ti blbci,kteří chodí denně do práce a platí daně. Z těchto je následně financovaná (mimo jiné) i vaše škola.

Proto je náš zájem o případ naprosto legitimní.

JP

#22 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-17 07:26:21

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 Milý studente, kdo jsme? Já jsem absolvent této školy z roku 1992. V této době byla škola Na Třebešíně velmi, ale velmi presitžní a dostat se tam, bylo velmi těžké. V samotném studiu jsme neměli nic zadarmo, známkování bylo přísné, jakákoli absence žáka ihned řešena s rodiči. Nyní na tuto školu chodí mé dítě a to co vídám na třídních schůzkách je totální podúroveň všeho. Žáci konkrétně vědí, z čeho budou psát testy, z několika předmětů mají jen dvě známky za celé pololetí a s paní Kubíkovou kdykoli jsem cokoli řešil, byly to jen prázdné diplomatické řeči. Srovnání se školou u Krbu? To tak bylo vždycky. Pokud si, jak píšeš, škola nechala úroveň a je zlatá, mělo by se její vedení za nastalou situaci postavit a vyvodit z toho osobní důsledky.
S čím naopak souhlasím je fakt, že v drtivé většině jsou studenti SPŠ v rámci možností ke svému dospívajícímu věku slušní, ale možná právě proto si tato situace oné skupinky žáků zaslouží tvrdé potrestání a co mám informace, o šikaně se vědělo veřejně, ale nikdo nic neřešil. Je třeba, aby si všichni uvědomili, že neinformování o tomto je také trestný čin.

Zeptám se konkrétně, co všechno jsi proto udělal Ty?

Karel

#33 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-17 13:20:32

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

Přesně. Konečně někdo, kdo nesoudí na základě informací z Blesku.

Přidal bych k tomu pár obecných poznatků: na středních školách jsou teď slabé ročníky, školy mají peníze podle počtu studentů, takže o studenty bojují. Na řadě škol je vedení, které se studentů a o studenty bojí. Učitelé jsou dnes štvaná zvěř: z jedné strany studenti, z druhů rodiče často za přispění vedení školy! Vedení školy se nesmí bát postavit za své pedagogy!!

Druhý problém jsou práva studentů bez odpovídajících povinností. Od 18 let (tzn. dnes často i třeťáci) jsou studenti bráni za dospělé a škola nesmí vyžadovat takové věci jako podpisy rodičů pod omluvenkami atd. Přitom např. z pohledu daní jsou to děti až do 26 let! Proč to nemůže být tak, že student střední školy až do maturity některé věci nemůže?


Nepřihlášený uživatel

#180 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-21 10:13:28

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-02-21 18:06:39


p.v.

#191 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-21 18:11:33

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 Ředitel má jistě větší vinu než paní Kubíková, věděla o tom ale nejspíš celá sborovna. Že je ředitel zbabělec je vidět z toho, že teď místo sebe strká před televizní kamery tu paní Kubíkovou. S rákoskami bych souhlasil - bylo by to pro dobro nás všech, nejvíce pak studentů v dalších životních etapách. A jedna přátelská - když občas pustíte ke slovu učitelku/profesorku češtiny, jistě vám ráda prozradí, že ve slově "pykat" ve smyslu být potrestán se píše tvrdé y zvané ypsilon :-). A je dobře, že se k tomu vyjadřujete jako student školy - my ostatní se o pozadí případu opravdu těžko něco dozvíme - vedoucí školní inspekce Zatloukal zatloukal v ČT i to, kolik je těm "studentům" roků.


Nepřihlášený uživatel

#203 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-23 09:50:39

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 Já jsem například ta, která si šikanou prošla osobně - proto s těmi zrůdami nikdy nebudu mít slitování. Jsem pro řežení SMRT ZA SMRT !!!

GOGO

#205 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-23 10:15:08

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 Souhlasím plně s Tebou, viníci měli být okamžitě odvoláni. Po ukončení vyšetřování rovněž ředitel!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#211 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-24 00:22:37

#16: STUDENT - Prosím přečíst!! 

 Študent (alebo riaditeľ či jeho zástupca:)) by mal vedieť, že v slove "pykať" vo význame "niesť vinu" za nejaký zločin sa píše ypsilon! 

Študenti tej školy sa dnes predviedli v ČT v rozhovoroch s novinármi: nikto nič nevidel, nepočul, nevedel a všetkým záleží hlavne na tom, aby škola neprišla o dobrú povesť. Ten s tým tvrdením, že trieda bola zastrčená kdesi v kúte, za rohom, a tak sa nikto nemohol nič o niekoľkomesačnej tortúre pani učiteľky dozvedieť, bol najlepší. Vyzerá to na  rovnaký zbabelý alibizmus, s akým sa z celej záležitosti pokúša vyzuť vedenie školy.  Alebo ten výber študentov, ktorí sa vyjadrovali pred kamerami, nebol náhodný a ich odpovede úprimné?  Inšpekcia alebo polícia nijakým verdiktom na tom, čo si tí magori dovolili na učiteľku, voči ČLOVEKU, nezmení. Každý, kto má trochu morálneho citu, v tom má jasno. Vy, ako vidno, nie!

Hyn

#226 Re: Prosím přečíst!!

2016-02-28 16:04:34

Ty chytraku "studente" dle tvych ŽVASTU jsi stejny jako ti GRAZLI, kteři utyrali pani učitelku, proč se zastavaš Kubikove ona tě - vas o to požadala, nebo jsi jeji mluvči, možna advokat, nebo je to tva kmotra ? Je jasne, že Kubikova za to muže předevšim, VĚDĚLA o tom a nic NEUČINILA, nyni LŽE a VYKRUCUJE se, protože vi že to je jeji naplň prace se starat ve škole o bezpečnost a pořadek a to nečinila ! Ty js nějaky drzy spratek, že ano ? Co ty se staraš kdo co a kdy sleduje v televizi drzy spratku, kdo čte blesk, nebo dikobraz, ty jsi taky vinny, proč jsi to řediteli nenahlasi což jsi povinny, když jsi věděl jake svinstva se konaji ve škole ! A Kubikova to musi byt taky mazany "expert" když zděli, že to usvědčujici video je horši zločin než to utyrtani pani UČITELKY, asi proč, aby mohla ZATLOUKAT, LHAT, že se nic takoveho na ŠKOLE neudalo a neděje, protože vi že za to nese velkou zodpovědnot a ma v kalhotach nadělano ! Hyn