Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Quoted post

Standa

#163 Re: Re: Ježíš Kristus kázal, že máme milovat i své nepřátele.

2015-11-27 11:35

#92: - Re: Ježíš Kristus kázal, že máme milovat i své nepřátele. 

kdyby si ti kritici romů a muslimů vlezli doma do postele a nadělali děti místo válčení a pokřiku na tribunách, a dobře je vychovali, udělali by pro Evropu mnohem VÍC než prudit Svoje frustrace u PC

 Tak s tím jediným s vámi souhlasím. Kdyby radši všichni ti křiklouni splnili alespoň tu základní službu vlasti a pořídili si děti a vychovali z nich slušné a vzdělané vlastence, kteří by byli naší světlou budoucností, nevymírali bychom a nemuseli bychom doplňovat stavy ze zemí třetího světa. Je legrační, jak si všichni hrají na velké vlastence, ale ani tuhle základní povinnost pro svůj národ neudělají. Hlavně že si každý blb pořídí čokla a všude se s ním chlubí, jako by snad proto byl mistr světa, ti nám jsou naprosto k ničemu. Moje kamarádka bydlí v podnájmu, chce si pořídit dítě, ale majitel jí dítě nedovolí, tak se musí stěhovat jinam. Kočku nebo psa prý jo, ale dítě ne. To vážně nepochopím. Co my jsme to proboha za dementní národ? Sami jsme líní, neschopní a zdegenerovaní konzumem, ale svoje mindráky si vybíjíme na cizácích, jako byti za to mohli. Tím neříkám, že cikáni nejsou špína a muslimové nejsou vypatlané mrdky a že bych tady o tyhle etnika stál, ale napřed si zameťme předsvým vlastním prahem. My žádné cikány ani araby nepotřebujeme, my vymřeme sami svojí leností a demencí. A vlastně si to tak debilní pronárod asi zaslouží.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#171 Re: Re: Re: Ježíš Kristus kázal, že máme milovat i své nepřátele.

2015-11-29 19:47:42

#163: Standa - Re: Re: Ježíš Kristus kázal, že máme milovat i své nepřátele. 

 Ano, to jsme celí my. Stále hledáme nepřítele, na nichž bychom si vybíjeli svoje mindráky, ale ve své zaslepenosti si neuvědomujeme, že úhlavním nepřítelem jsme sobě sami.