Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Quoted post

Jiří J. Matouš

#52 To je svoboda slova

2015-11-23 07:27

Je dobře, že se ukazuje, že čeští křesťané, resp. katolíci nejsou stádo a umí pojevit vlastní názor, byť i proti chování nejvyššího českého představitele. Velké části (zpravidla anonymních) přispěvovatelů v této diskusi to zjevně vadí. Ale o tom je svoboda, přátelé.

Odpovědi

A že se svobody slova dovolávají ti, kteří ji prezidentovi sami upírají !?

#65 Re: To je svoboda slova (podle vás pro vás všechny, jen ne pro kardinála Duku a prezidenta)

2015-11-23 11:39:00

#52: Jiří J. Matouš - To je svoboda slova 

... a co vadí těm: = vírou a láskou nadopovaným, překypujícím nadšením pro věc "věřícím" na postoji a proslovu prezidenta Zemana 17.11. !? Že není jen loutka a kladeč věnců, připosluhovatel a připoklonkovatel těch, kteří zrazují křesťanství, protože podporují islamizaci !?

To snad nemůžete myslet vážně !

A co konkrétně vyčítáte P. kardinálovi Dukovi !? ... Je mše svatá a modlitba za prezidenta a vlast špatně !? A to se nestydíte říkat si křesťané !?

Jste plní "lásky" a tak kritizujete a kritizujete mši svatou a modlitbu na dobrý úmysl ! Vy se snad ani nemodlíte !?

Prezident nemá svobodu slova !? Tak držte huby ! Nemusíte s ním souhlasit, ale takové útoky na něho a na Duku svědčí o Vaši a o vaší "křesťansko, či spíše rádobykřesťansko, anebo pseudokřesťansko-láskařské sluníčkovské" úctě k někomu, kdo má jiný názor!

Všimli jste si, jak tady sluníčkáří přímo dští láskou = léčba láskou ! ... A mnohé kapky této "upřímné lásky" této léčby = jsou vyjádřeny v této výzvě, petici, či otevřeném dopise ! Ať si pan prezident a pan kardinál užijí kapek této Lásky křesťanské !? (psáno ironicky)

neanonymní Kocour v Botách !

#67 Re: To je svoboda slova

2015-11-23 12:01:15

#52: Jiří J. Matouš - To je svoboda slova 

= Váš názor, ale ukážete nám svoji občanku !? ... Ne !? ... Já jen, že píšete: "Velké části (zpravidla anonymních) přispěvovatelů v této diskusi to zjevně vadí.

ŽE jste napsal ke své reakci Jiří J. Matouš Vás sice šlechtí, ale není to důkaz, že jste to skutečně Vy ! Čili: mluvit o anonymitě přispěvovatelů je minimálně nanic a mimo mísu agumentačního kokteilu a vpodstatě zbytečné !


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: To je svoboda slova

2015-11-23 15:42:45

#52: Jiří J. Matouš - To je svoboda slova 

 Naopak, jdou podle médií a moc se diví, že jedna ovce uvnitř stáda je černá.