zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-10-29 13:00

byly bych pro zákaz celého islámského náboženství, protože potlačuje svobodu projevu, vybízí k nenávisti vůči jiným náboženstvím, potlačuje práva žen, neuznává rovnost pohlaví...je to nedemokratické, násilné náboženství založené vrahem , asociálem a pedofilem...je to odporná ideologie horší nacismu a je neslučitelné s demokratickými principy...

Odpovědi

hudry

#5 Re:

2015-10-29 13:49:36

#2: -  

 Naprostý souhlas! Jak je vůbec možné, že jsou u nás povolené (a tudíž námi navíc financované) středověké náboženské sekty, jejíž principy jsou v příkrém(!!!) rozporu s Listinou a dalšími zákony? Co tedy platí? Např.: jsou ženy nesvéprávné otrokyně, které je možno beztrestně bít a kamenovat, nebo to jsou lidé jako my?

Nehledě k tomu, že při prosazování tzv. církevních prostirestitucí bylo proklamováno postupně oddělení VŠECH církví od státu. Kdy se s tím konečně začne?!? V roce 2050? Jak u flfejch ...


Nepřihlášený uživatel

#201 Re:

2015-11-16 15:43:51

#2: -  

 :D hovadina...běž na nějaké přednášky, nebo se bav s lidmi, kteří o islámu něco vědí...to, co tu píšeš, víš? Nebo jsi to jen někde slyšel, četl? Zakaž si, co chceš :) křesťantsví je naprosto stejný princip, naprosto!

Na světě jsou jen lidé DOBŘÍ a ZLÍ! Ať jsou v jakékoliv víře, či ateisti....


Nepřihlášený uživatel

#234 Re:

2015-11-23 12:54:05

#2: -  

Islám není náboženství. Jedná se pouze o ideologii. Nepovyšujte islám na náboženství, to nebylo ani před 1400 lety a nezaslouží si to. Proto jak se řekne náboženství, máme tendenci zlehčovat a tvrdit, že to není nebezpečné a to co se děje je jenom skupina radikálů… ano skupina radikálů to je, ale o počtu několik milionů, které si sem už několik let až desetiletí otevřený demokratický svět dobrovolně pouští.  Ač v dobré víře pomoci, o kterou oni vůbec nestojí, už máme v Evropě poměrně slušnou menšinu sloužící stejné ideologii, která Evropu dříve či později rozloží zevnitř. Proto bych byl pro, vykázat tu hrstku Islamistů, co tu máme a mešity zrušit. Když se Vám nelíbí naše životní hodnoty, které vzešly z Křesťanských a Židovských náboženství tak jděte žít třeba do Iranu tam je takových jako vy většina a téměř nikdo proti Vám nic nebude namítat….než mě ukamenujete, jako xenofoba nastudujte si co je a co není xenofobie, obě knihy Koránu, Bibli, Talmud a něco málo o historii stačí jen 1000let po spátku a spočítejte si kolik lidí zavraždil na této krásné planetě Islám a kolik třeba druhá světová válka. Mír bohužel není věčný, ale i tak mír v duši všem. J.

Koudy

#446 Re:

2016-09-19 20:22:45

#2: -  

 Moje rec