zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#201 Re:

2015-11-16 15:43

#2: -  

 :D hovadina...běž na nějaké přednášky, nebo se bav s lidmi, kteří o islámu něco vědí...to, co tu píšeš, víš? Nebo jsi to jen někde slyšel, četl? Zakaž si, co chceš :) křesťantsví je naprosto stejný princip, naprosto!

Na světě jsou jen lidé DOBŘÍ a ZLÍ! Ať jsou v jakékoliv víře, či ateisti....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#202 Re: Re:

2015-11-16 17:26:08

#201: - Re:  

 Na rozdíl od Vás jednám na základě vlastních zkušeností. Urážet dokáže každý, přístě zkuste nějaké relevantní argumenty.. Autor petice. 

Ten, kdo ví, že islám je čiré zlo

#222 Re: Re:

2015-11-20 09:20:38

#201: - Re:  

 Pane islámofile, zmanipulovaný přednáškami pseudohumanistů a jinou proislámskou propagandou, on stačí fakt, že zatímco Ježíš šířil lásku a uzdravoval lidi, Mohamed byl jen sprostý egoistický dobyvatel, který si za svého života podmanil celý Arabský poloostrov a jeho nejbližší následovníci pak Persii, celý Blízký východ, severní Afriku a kdyby je Karel Martel neodrazil, tak i celou Evropu, aby člověk pochopil, že islám a křesťanství na stejných principech rozhodně stavěny nejsou. Nebýt Byzance, která stála po celá taletí jako hráz proti přívalu machomtánských hord, Arabové by plenili Českou kotlinu už někdy v osmém století. Stejně tak nebýt neustálých Rusko-Osmanských válek, které Turky oslabovaly, Evropa už by byla dávno jejich. Já v dějinách islámu neznám jediné období, kdy by žili v míru a neexpandovali, islám je zlem již od svého prvopočátku, kdežto křesťanství se stalo skutečným zlem až poté, co se jej chopila zkorumpovaná římská církev. Netvrdím, že měl Mohamed jen stinné charakterové stránky, bezpochyby měl i dobré, ale ty stinné s přihlédnutím k těm tisícům pobitých a milionům porobených protivníků jednoznačně převažovaly. Jistí naivní humanisté podlehli šálení, že je islám náboženstvím míru a to zlé v něm tvoří jen "pár militantních skupin", jak se nám snaží současná multikulti propaganda namluvit, leč to surové, agresivní a xenofobní je pravou, nezastřenou podstatou islámu. 1400 let historie, kdy islám proléval evropskou krev ze všech možných stran, nás v tom jen utvrzuje.

Libor

#283 Re: Re:

2016-01-16 20:12:03

#201: - Re:  

 Ani nevíte, jak se mýlíte. Současný islám rozhodně není to samé, co současné křesťanství. Máte značně zkreslený naivně sluníčkářský pohled na svět. Současná křesťanská kultura, kterou v Evropě máme, není jen o křesťanství, ale způsob uvažování a civilizační hodnoty, které si osvojili jak křesťané, tak židé, tak ateisté a které se po celá staletí vyvíjely. Jenže islámská kultura se točí jen kolem islámu a vše ostatní je diskriminováno, není pro to v islámské kultuře místo. Prošli jsme vývojem vykoupeným krví zakončeným dvěmi světovými válkami a na tom stojí naše současné hodnoty a islám, který rozlišuje lidi dle statusu, pohlaví a vyznání by pro nás byl bezpochyby krokem zpět. Musíme se postavit proti prolínání islámu do naší kultury a islámského práva, neb to porušuje naše zákony. Pakliže tady muslimové chtějí být, musí se přizpůsobit naší kultuře, našim zvykům, našemu právnímu systému a žebříčku hodnot. Pakliže to odmítají, tak zde pro ně není místo.