Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-06-04 22:50

Plně souhlasím s textem petice. Naši předkové bohužel pokládali životy i za takové vlastizrádce jako jsou Alex, Alza.cz nebo Kamil. Oni za to vlastně ani nemohou, když jim tyhle humanistické žvásty, jak jsme povinni přijímat imigranty stůj co stůj i když budem ukrajovat z vlastního koláče, ve škole cpou do hlavy od nevidím do nevidím, takže už nedokážou použít vlastní mozek a plně podlíhají týhle masivní multikulturní mašinérii. Pěkné fanatiky tehle obskurní bruselský spolek chrlí, oni se nezastaví naprosto před ničím, dokud bude v našich liech aspoň kapka krve ke ždímání.

Odpovědi

Kamil

#22 Re:

2015-06-05 00:35:30

#21: -  

 Vlastizrádce? To myslíte normální Čechy, kteří nepodporují xenofobii, rasismus, neonacismus a nenávist? Pokud ano, tak jsem hrdý vlastizrádce. Ty ostatní Češi nikdy nebudou na takové úrovni, aby tolerovali jakoukoli odchylku! Vy odsuzujete úplně všechno co podle vás nějak hraničí s "normalitou" od homosexuality po rasismus. Jste absolutně netolerantní národ, radši byste se zastali vraha, než člověka na sociálních dávkách. Vaše celkové myšlení je spojeno s celkovou nenávistí a odsuzováním všeho co není typicky české a to je právě ten kámen úrazu. Jste schopni pro svou vlast i zabíjet, jen aby vám na tu odpornou fašistickou zem někdo náhodou neflusnul. Vy si snad myslíte, že toužím po sekání částí těla či znásilňování? Že podporuju násilí a terorismus? Jsem jen natolik lidský a humánní člověk, že lituji lidi, kteří jsou tam dnes a denně vystavováni obrovskému nebezpečí. Jsou to uprchlíci hledající klid a já plně souhlasím, abychom jim pomohli. Co je na tom tak špatného někomu pomoci? Když budou dělat potíže, tak budou potrestáni nebo vyhoštěni. Tak o co vám jde? Vždyť v Praze už je to skoro samý černoch, vietnamec, ukrajinec.... Proberte se a uvědomte si, že jsme jen lidé a musíme si pomáhat bez ohledu na rasu! Nedělte lidi na rasy!


Anonymous

#121 Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-24 14:04:54

#21: -  

 

§ 403

Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

§ 404

Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.