Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-03-22 15:11

Moji milí priatelia z Čiech a Moravy.
Podporujem celým srdcom Váš protest i Vaše snaženie o vystúpenie z paktu NATO. Dôvod je prostý. NATO v súčasnosti už nie je obranným paktom, ale stal sa z neho agresívny vojenský pakt, slúžiaci militantným kruhom Západu a napomáhajúci k svetovej hegemónii Spojených štátov. Základne NATO, ktorými obkolesili Rusko nikoho nenechajú na pochybách, kto je v hľadáčiku ich vojenského záujmu a napriek tomu, že sa Rusko právom môže cítiť ohrozené vo svojich hraniciach, sústavne je nám podsúvané ako agresor. Iróniou je, že práve štátom, ktorý operuje ďaleko od svojich hraníc a vedie jednu vojnu za druhou a rozvracia štáty na ruinách ktorých potom vyrastajú nebezpečné teroristické organizácie ako IS.
Najnovšie sa zamerali na Európu a dodali krvavý puč na Ukrajinu, spolu s generálmi, poradcami a 5 mld dolárov.
Vidím za tým snahu dostať sa opäť bližšie k Rusku a vytvoriť tam vojnovú zónu, vyprovokovať veľký konflikt a zatiahnuť do neho Rusko.
Rusko odoláva, jeho armáda sa nezapája a tak nasledovali provokácie, ako zostrelenie lietadla, zastrelenie bezvýznamného opozičného lídra bez väčšej podpory...
Všetko akcie, za ktorými je jasný zámer. Vrhnúť zlé svetlo na RF, a na jej prezidenta. Nepýtajme sa prečo.
Hlupáci vždy nenávideli múdrejších od seba, namiesto aby sa od nich učili. Dnes rolu tých hlupákov prebrala na seba EÚ a jej čelní predstavitelia, ktorí podľahli nátlaku USA a trestajú Rusko za zločiny, ktoré pácha Ukrajina pod podlým vedením USA.
Rovnako ako Vašu snahu, podporujem aj úsilie ľudí na Slovensku, túžiacich po mieri a spolupráci medzi národmi, namiesto vojen, krviprelievania a nenávisti, ktoré šíri opačná strana. Aj u nás sa snahy o vystúpenie zo zločineckého paktu NATO stretávajú s odsúdením a nepochopením zo strany tzv. politických elít. Len málo ľudí si dovolí novej totalite, farbiacej EÚ do hneda, odporovať.
Je dôležité, aby sa ľudia dobrej vôle spamätali a začali sa aktívne zapájať do akcií, ktoré ukážu lídrom EÚ, čo vlastne chcú Európania.
Mali by sme mať na pamäti znám citát:
- "Kto zaspí v demokracii, zobudí sa v totalite."
Nakoľko mi môj súčasný zdravotný stav nedovoľuje zapojiť sa osobnou účasťou na Vašej demonštrácii proti prítomnosti vojsk USA v ČR ktorú milujem rovnako ako SR, posielam aspoň túto duchovnú podporu.
Erika Mičková, Martin, SR

Odpovědi

Jiří Novotný
Autor této petice

#5 Re:

2015-03-22 17:40:05

#1: -  

Děkujeme paní Eriko za krásná slova podpory. Nastala opět doba kdy mají oba naše národy společný zájem. Zachovat v Evropě mír.

 

Pěkný večer přeje

Jiří Novotný

autor petice