Americkou armádu na našem území nechceme!

Americkou armádu na našem území nechceme! / Oznámení / POZOR!!! Důležité upozornění! Změna místa konání demonstrace! / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-03-22 15:11

Moji milí priatelia z Čiech a Moravy.
Podporujem celým srdcom Váš protest i Vaše snaženie o vystúpenie z paktu NATO. Dôvod je prostý. NATO v súčasnosti už nie je obranným paktom, ale stal sa z neho agresívny vojenský pakt, slúžiaci militantným kruhom Západu a napomáhajúci k svetovej hegemónii Spojených štátov. Základne NATO, ktorými obkolesili Rusko nikoho nenechajú na pochybách, kto je v hľadáčiku ich vojenského záujmu a napriek tomu, že sa Rusko právom môže cítiť ohrozené vo svojich hraniciach, sústavne je nám podsúvané ako agresor. Iróniou je, že práve štátom, ktorý operuje ďaleko od svojich hraníc a vedie jednu vojnu za druhou a rozvracia štáty na ruinách ktorých potom vyrastajú nebezpečné teroristické organizácie ako IS.
Najnovšie sa zamerali na Európu a dodali krvavý puč na Ukrajinu, spolu s generálmi, poradcami a 5 mld dolárov.
Vidím za tým snahu dostať sa opäť bližšie k Rusku a vytvoriť tam vojnovú zónu, vyprovokovať veľký konflikt a zatiahnuť do neho Rusko.
Rusko odoláva, jeho armáda sa nezapája a tak nasledovali provokácie, ako zostrelenie lietadla, zastrelenie bezvýznamného opozičného lídra bez väčšej podpory...
Všetko akcie, za ktorými je jasný zámer. Vrhnúť zlé svetlo na RF, a na jej prezidenta. Nepýtajme sa prečo.
Hlupáci vždy nenávideli múdrejších od seba, namiesto aby sa od nich učili. Dnes rolu tých hlupákov prebrala na seba EÚ a jej čelní predstavitelia, ktorí podľahli nátlaku USA a trestajú Rusko za zločiny, ktoré pácha Ukrajina pod podlým vedením USA.
Rovnako ako Vašu snahu, podporujem aj úsilie ľudí na Slovensku, túžiacich po mieri a spolupráci medzi národmi, namiesto vojen, krviprelievania a nenávisti, ktoré šíri opačná strana. Aj u nás sa snahy o vystúpenie zo zločineckého paktu NATO stretávajú s odsúdením a nepochopením zo strany tzv. politických elít. Len málo ľudí si dovolí novej totalite, farbiacej EÚ do hneda, odporovať.
Je dôležité, aby sa ľudia dobrej vôle spamätali a začali sa aktívne zapájať do akcií, ktoré ukážu lídrom EÚ, čo vlastne chcú Európania.
Mali by sme mať na pamäti znám citát:
- "Kto zaspí v demokracii, zobudí sa v totalite."
Nakoľko mi môj súčasný zdravotný stav nedovoľuje zapojiť sa osobnou účasťou na Vašej demonštrácii proti prítomnosti vojsk USA v ČR ktorú milujem rovnako ako SR, posielam aspoň túto duchovnú podporu.
Erika Mičková, Martin, SR
Pepi

#2 Jsem PROTI USAsionisatům a NATOfašistům v EU i ČR..!!

2015-03-22 15:32

Včéra se bojovalo proti Fašizmu "U Madridu za Prahu" proti Frankovi a Fašizmu.!!

a dnes se bojuje "U Doněcka také za Prahu" proti PorošenkovoJaceňšukovo Fašizmu..!! _Podobnost čistě náhodná...?.. ták to teda BoHuŽeL NENÍ..!!

Vysvětlím..."Kdo, s Kým o Čem a pro KOHO".. "Včera dnes a zítra”..!!

Včéra bojovali ti slušní "U madridu za Prahu" proti fašistovi Frankovi, kterýho podporoval Fašista A.Hitler.!
Dnes se bojuje "U Doněcka za Prahu", proti fašůnovi Prásenkovi, kterýho podporuje EU, NATO-Fašík a USAsionista.!
_Včera nás v Mnichově “Kámoši Anglie+Francie” prodali “O nás bez NÁS”.. ČSR A.HITLEROVI, páč mysleli, že půjde IHNED na SSSR.!!
_Dnes nás naše kolaboranskáVLáda ANO+ČSSD+Lidovců, zase prodala “O nás, bez NÁS” USAsionistůmn a NATOfašistům... ....co se projedou Českem, zítra stejně tak jako včéra 15.3.1939 A.Hitler, Fašůni, Nacisti, Wermachta SS..!!

Včera,15.3.1939 začala obsazením Prahy 2.sv.válka, co skončila před 70-léty, 9.5.1945 osvobozením Prahy.! Dnes kolaboranskáVláda povolila příjezd USA-NATOfašíka do Prahy!
Zítra, koncem Března může začít, také v Prágru, tá 3.sv.VÁLKA!
_Tá 3.světová VÁLKA bude asi krátká a nebo ještě delší než tá 2.sv.VÁLKA.!!

 


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-03-22 16:04

Hmm, studenti proti rasizmu... Tak to nejdu.

Nepřihlášený uživatel

#4

2015-03-22 16:21

Navrhuji bílé karty s jednoduchým pro Američana pochopitelným nápisem USA GO HOME.
Napsat na počítači, vytisknout...
Na druhou stranu karty si může každý připsat důvod......např. USA vrah rodiny v Brně......
Mají Ameriku dost velkou, nechceme je tady, nejen vojáky, všechny, kohokoli....z USA...
Jiří Novotný
Autor této petice

#5 Re:

2015-03-22 17:40

#1: -  

Děkujeme paní Eriko za krásná slova podpory. Nastala opět doba kdy mají oba naše národy společný zájem. Zachovat v Evropě mír.

 

Pěkný večer přeje

Jiří Novotný

autor petice


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-03-23 02:54

Studenti proti rasismu a pod touhle petici? Delate si legraci? Kdepak asi zije pospolu nejvice lidi vsech etnik na svete,co myslite? Do ktere zeme nejvice emigruji? Z Evropy,Asie, Afriky, Jizni Ameriky, Stredni Ameriky?

Mate pravdu,do tech zlocinnych USA. Do Ruska opravdu nikdo,do CR temer nikdo. O tom kdo je xenofobni,nema smysl psat,ze ano?

Cechy cechum,nechceme zde cizince,nechceme zde americany,nejen vojaky,nikoho.....kdyby se tak choval cely svet a vypakoval cechy,tak nebude stacit rozloha CR. Vite asi dost dobre,kolik zije cechu v zahranici. 

Mohli byste se stydet za tu nenavist kterou vyvolavate. Nastesti, tech slusnejsich je vice. I v CR.

 


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-03-23 09:29

#6: -  

 To není o nesnášenlivosti, ale o tom aby nám zde nikdo z pozice čehokoliv určoval co mužem a co nesmíme. Ti co obhajují americkou demokracii si neuvědomují kolik nacistických valečných zločinců zachránili. A že vlastně počítali s tím že během půl roku po kapitulaci nacistů rozpoutají opět válku, tentokrát proti sovětům. Jen díky tomu že závadní evropa(Francie,Italie,Norsko, Švédsko...) tomu nebyly nakloněni tak se válka přeměnila na studenou...

A ktěm spoustám lidí co odešli do USA. velká většina tam odešla za lepší ekonomickým profitem. Tak takových lidí si zrovna moc nevážím. Protože tito lidé si většinou vzpomenou na svojí rodnou zem až když jim teče do bot.

A jen pod čarou. Nikdy jsem v žádné straně nebyl a komunisty jsem nevolil a Dělnickou stranu ani Sládkovu republikánskou stranu taktéž nikdy. Tak nechci být označován za "rudého". Jen mi není jedno co se v této zemi děje

Pavel z Popovic


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-03-23 10:03

Dobrý den. Děkuji, že alespoň někdo se ujal akce proti vojákům, kteří chtějí ukazovat svoji sílu na našem území. Plně s Váma souhlasím. Josef Tomica, Morávka čp.548, mob.: 603828627. Účastnil bych se i demonstrace v Praze, bohužel jsem již teď v důchodu a nemohu si dovolit osobně přijet.
Jiří Novotný
Autor této petice

#9 Re:

2015-03-23 13:02

#6: -  

 To je velké nepochopení. Demonstrace nemá nic proti americkému lidu, ale proti pokusům vlády USA vyvolat v Evropě válku s Ruskem. 

 

S úctou

Jiří Novotný

autor petice

 


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re:

2015-03-25 17:51

#9: Jiří Novotný - Re:  

 No,tak tomu neverim. Proc ta manipulace s narodem a vyvolavani strachu ci paniky? Takhle se to dela? Nemyslim ani ze by Rusko melo zajem na valce,ale vy mate jasno o USA. No dobre to delate,rozdelujete zase lidi a vyvolavate antiami vasne. Ano jsou I antiruske,ale z velke casti dilem propagandy a pocinanim Kremlu v zalezitostech anektovaneho Krymu a Ukrajiny. Zadna politika neni kristalova a to ani ta ruska. Sam dobre vite ze nase zemicka je clenem NATO. Osobne nevidim duvod k zadne paranoie.


Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2015-03-26 12:10

#6: -  

 A ti, podler Vás slušní, se chovají tak, že podporují válečné choutky USA a potažmo chtějí válčit za USA zájmy. Musíte číst také jiné zprávy a ne Novinky, televizi a další média. USA chtějí rozdělit Evropu. Nyní jsme na řadě my a díky těmto podporujícím USA blbům se jim to daří. Projíždějící kolona je pouze záminka a jedná se o demonstraci síly a zastrašení občanů. Ten, kdo neleze USA do zádele, tam je okamžitě USA armáda. To si musí všichni uvědomut. Stačí se podívat na dění ve světě. A Rusové válku nechtějí. Mají hodně nerostného bohatsví, ropy a dalších věcí, které jsou trnem v oku a v popředí zájmů USA. Vždyť již Německo i Francie otáčí protože jim konečně došlo v hlavě, o co USA jde.


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: hlupáku

2015-03-26 12:12

#6: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Re: hlupáku

2015-03-31 17:42

#12: - Re: hlupáku 

 Tak tohle je argument trolla. Je videt ze mate v hlave piliny kdyz neumite odpovedet nejakym argumentem...asi to ani neumite ze?