Americkou armádu na našem území nechceme!
Varoval jsem před tím již v roce 2007. Tehdy mě měl každý za blázna... Stačilo pouhých 8 let a hle - je to realita....
Nechci aby nas lid Ceske republiky byl vtazen do dalsi svetove valky . USA chce valku v evrope to je jasny, nejde o odstraseni Ruska . Je to jeden z dalsich lzivich triku jak rozpoutat valecny konflikt. Kam vlezou hadi z USA tam se valci ve prospech USA mamonu. Jejich nezastirany plan je ovladnuti sveta[ Novy Svetovy Rad] .To stejny planoval A. Hitler. Obama by mel vratit Nobelovu cenu za mir , jinak se toto oceni stava jen fraskou . Obama je jen ulhana loutka mocnejch. Posledni opravdovy prezident USA byl J.f.Kenedy .
Re:
Absolutně nechápu, jak je možné, že naše , česká vláda nevidí, že strkají svoje indulonou pomazaně hlavy do špatných řitních otvorů. Cožpak nevidí to zlo amerických agresorů, snažících se nás vtáhnout do svých pletich a svárů.....
Jak je možné, že to každý hospodský moula cítí a ti kravaťáci to nevidí? To jsou slepí, nebo zaprodaní?
Tragedie českého národa, že sjlušní lidé se politiky stydí učastnit a selektivně se tedy účastní pouze ti s pevnými žaludky. Bojím se, že začíná nový protektorát.
Nechci zadne cizi vojaky na uzemi CR!
Proč?
Proč nás naši politici přesvědčují, že čtvereček je kulatý? Přestaňme konečně držet hubu a krok. Pokud nás někteří, pro náš názor, považují za rudou lůzu a jakousi pátou kolonu, tak jim vzkazuji: Začněte používat vlastního mozku a nevěřte všemu co čtete, vidíte a slyšíte v našich veřejno-právních mediích.
Re: Re:
Me z toho vseho vypliva , ze vse je naplanovane hezky z vrsku ty vsivy americky pyramidy z dolaru. Evropska unie je taky pod vedenim nasazenych kolaborantu kteri delaj vse aby oslabylo sobestacnost evropskych statu vsim i tema muslimama. Jinak si to nedovedu vysvetlit. A ti nasi kolaboranti ve vlade a spriznenci zla jako napriklad shlafenberg jim v tom pomahaji .
Existuje jediný správný postup, kterým tyto zločince jde zastavit. A to otevřeně a nahlas říci, že zastřelíte každého, kdo Vás bude nutit na někoho střílet."
AMI GO HOME!!!!
Nikdy by mně nenapadlo, že jednou tohle bude aktuální i u nás...
Delej Satanovy dobre a peklem se ti odmeni .
| This discussion has been closed. |