Petice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČR.

Quoted post

Karel

#19

2014-12-29 13:19

Je mi ze současné hysterie z "islámu" velmi smutno. Je vidět, jak spousta jednodušších lidí (je to vidět i na pravopisných hrubkách v této diskusi) se nechá snadno doblbnout zprávami z médií a jednoduš propadnou strachu z neznámého. Kolik z lidí, co to podepsali, viděli někdy nějakého živého muslima? Kolik má aspoň trochu zdravého rozumu a ví, že nejde dávat rovnítko mezi 1,5 miliardou muslimů na světě a pár tisícovkami radikálů, kteří páchají teror?

Odpovědi

Mirek

#21 Re:

2015-01-08 06:27:56

#19: Karel -  

 Milý Karle, mně je smutno z tebe !

KAROLINA

#27 Re:

2015-01-18 21:48:20

#19: Karel -  

 jo, ja budu cekat, az budu mit teroristu" za souseda a pak se nebudu stacit divit, kdyz me vyhodi do vzduchu jen proto, ze se na nej treba blbe podivam..ISLAM DO EVROPY NEPATRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klidne se odstehujte do Iraku, oni vam ukazou tu milou tvar" islamu.

Josef

#39 Re:

2015-06-08 16:59:06

#19: Karel -  

 1000x ne a ještě jednou. Kdo Vám brání se k nim odstěhovat, když je tolik milujete?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2015-06-10 13:46:40

#19: Karel -  

 Milý Karle, mně je zase velmi smutno z toho, kolik jednodušších lidí se nechá tak snadno oblbnout toliko plytkou tendenční multikulturní propagandou a s razancí hraničící až s fanatismem oroduje za vpouštění rizikových uprchlíků na území Evropy, jako by snad měli radost, že pod jejich náplavou naše kultura postupně zeroduje a zanikne. Tyhle vaše řeči o mírumilovnosti islámu a možnosti jeho soužití se současnou Evropou jsou jen utopické představy neomarxistických snílků, realita je však diametrálně odlišná a vypadá asi takhle. Vím, že se vám to nelíbí a snažíte se to zamlčet, jak jen to jde, všechny nepohodlné názory persekuovat a označovat oblíbenou nálepkou „rasismus“ „xenofobie“ a do médií pouštět jen ony pofidérní přínosy multikultury, leč pravdu neumlčíte. Žádná ideologie si nepřizná svoje chyby, jak známo, tudíž ani multikulturalismus na tom není jinak. Dlouhodobé bezproblémové soužití dvou tak odlišných kultur na jednom místě prostě není možné, vždy bude docházet ke třenicím a postupem času ta silnější a agresivnější (oni) pohltí tu slabší (my). Ostatně celá historie islámu je o jeho expanzi na úkor křesťanství, jen nakrátko přerušena křížovými výpravami, španělskou reconquistou či kolonizací Afriky, ale ta byla z čistě ekonomických důvodů, bez náboženského podtextu. Dobrá polovina současného islámského území byla dříve křesťanská, ti nyní přežívají v roztroušených skupinkách v pár zemích, kde jsou jako dhimmi podrobeni tvrdé persekuci ze strany islámské většiny, aniž by se jich evropské církevní autority ze strachu z reakce islámského světa veřejně zastaly, o žádném multikulti ráji se mluvit rozhodně nedá. Nenabývám ani toho dojmu, že by se nějak zvláště dobře vedlo bílým farmářům v Jihoafrické republice. Pakliže my připaveni na multikulturní soužití jsme, oni (ve své většině) opravdu ne.

křesťan Miroslav

#69 Re:

2015-08-22 08:53:17

#19: Karel -  

 Karle, Karle! ... už jste byl v nějaké muslimské zemi !? ... a viděl jste tam nějaké kostely (křesťanské)!? ... víte, jaké tam mají křesťané "svobody"?

Nezaráží Vás, že by měly stamilióny normálních, mírumilovných muslimů protestovat po celém světě proti terorismu a teroristům, kteří se hlásí k Islámu!? ... a přitom protestuje jeden, dva, nebo dokonce deset muslimů!? A co tak to samé, týkající se Německa, Francie, Velké Británie: ... viděl jste tam nějaké mohutné protesty muslimů proti terorismu!?

Tak tady, prosím, neplácejte naivní nesmysly! Mě to uráží.

Nikol

#79 Re:

2015-09-18 12:21:58

#19: Karel -  

 Už to, jaký mají zvyky mluví o jejich mentalitě. Žena nemá práva a je brána za míň než věc a zvířata musí trpět jinak nechutnají. Nepopírám korán je krásné čtení, ale NIKDO nežije podle těch pravidel.... Je to hnus.....

milmag

#81 Re:

2015-09-24 21:45:56

#19: Karel -  

Já na rozdíl od tebe jednoduchý nejsem a jestli si myslíš, že jsi spolknul Šalamounovo hovno tak jsi na správném místě, viděl jsi někdy jak je uplatňován zákon "Šaria" anebo jsi další fanatický občan, který nechá proudit okupanty do únie? A co bude dál až sem příjdou miliony muslimů? Budeme u nás stavět měšity, aby se tu "MUSLIMOVÉ" cítii jako doma. FUJ a tisíckrát FUJ. Toto je naše země a nikoho jiného. Svoboda vyznání byl jeden velký omyl. To je stejné jako když křesťané převálcovali pohany a ani bych se nedivil, že Tvoji přítelkyni za pár let ukamenují na Straroměstském náměstí, A jen tak mimochodem ty jsi určite nikdy neviděl muslima v akci!!!


Nepřihlášený uživatel

#100 Re:

2016-01-01 16:41:34

#19: Karel -  přečti si korán

 


Nepřihlášený uživatel

#132 Re:

2018-04-04 19:48:12

#19: Karel -  

Nemám strach z neznámého, vím do čeho se řítím (me). Jejich víru dobře znám a jako nevěřící (v jejich boha) jsem podle nich určen k likvidaci.