Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#745 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 20:46

#739: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re:  Od dob Klementa Gottwalda v této zemi nebyl prezident, který by svým úřadem opovrhoval více, přitom se na tu funkci celá léta pan Zeman tak moc třásl.

 Představte si, že jsem také stála na náměstí uctít památku prezidenta Gottwalda, takže si také ledacos pamatuji a i přes výhrady k nynějšímu prezidentovi, jsem ráda, že skončila éra Havla a Klause ...  A ti pánové vám nevadili?

Jéje, podívejte se na jisté stránky, tam toho o těch prvních dvou bývalí disidenti už napsali ...

Žijte si v přesvědčení, že pan prezident je škůdce. Ale obyčejný lid, jež je pro bývalé i dnešní mocné jen plebs, ti si to namyslí ... A než toho rádoby knížete, to raději čerta ..., však také tak vypadá ...

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#750 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 21:08:12

#745: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 No jo, ale to jsme se, paní, moc dál neposunuli, od Vás se zde, dovídám ke komu máte výhrady, co je kníže za čerta, a že za panem prezidentem Zemanem stojí obyčejný lid.

Není zde tak důležité, kdo všechno nemá Vaši podporu, ale očekával bych, že moudrá žena, jako Vy bude aspoň vědět, proč konkrétně dala podporu panu Zemanovi. Tohle jste zapoměla uvézt úplně, stejně jako všichni ostatní, kteří mu dali podporu v Petici a něco sem napsali.

Jsem úplně obyčejný člověk a nevěřím v nějaký lid, ještě tak v lidi, konkrétní a každého zvlášť. Věřím v to, že dohromady jsme demokratická společnost svobodných občanů a pokud někdo ve Vašem okolí dopustí, aby ho "dnešní mocní" považovali za "plebs", je to výhradně jeho věc. Všichni máme díky demokratickému zřízení stejná práva a povinnosti k okolní společnosti, takže za to patrně nemůže systém, ale spíš jednotliví lidé, kteří se za něco považují, nebo nepovažují...

A když dovolíte mám na pana prezidenta svůj vlastní názor, který jsem kdykoli připraven porovnat s tím Vaším, protože já si o něm v souhrnu myslím, že nevykonává svoji funkci dobře, ani co do slušnosti vystupování na veřejnosti, ani co do důležitých politických činů, které zatím stihl udělat.