Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Dingisek

#4

2014-11-04 10:21

Uměle vytvořená aféra,která se náramně hodí lidem, co tuto zemi dostali tam,kde je... Rádoby nestranná média umí využít všeho. A kdo se takhle podivoval nad přenosem z parlamentu a ze sněmovny, kterého jsme byli svědky už mnohokrát ?Tam jsou urážky naprosto běžné i v přímém přenosu. Tady bylo jen použito nevhodných výrazů ve smyslu vysvětlování... Mimochodem, ten anglický název dívčí skupině nedal Zeman.... a kolik lidí se nad jejich názvem pozastavilo doteď ? Za celé roky to nikomu nevadilo... A o tom služebním zákoně se dalo mluvit lépe, to uznávám... ale výstižnější slovo mě opravdu nenapadá.... :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#259 Re: jarda

2014-11-07 11:23:15

#4: Dingisek -  

 Zeman nás dostane tak na úroveň států které nevědí co by chtěly a jsou pro smích ostatním. Jak může někdo podporovat alkoholika, lháře, sprosťáka a mstivého člověka.Ještě neudělal nic pozitývního pro tento stát!!!!!!!!!!!!

novak

#389 Re:

2014-11-08 00:05:00

#4: Dingisek -  

 Milos Zeman je jeden z tech lidi co nas dostali tam kde jsme!


Nepřihlášený uživatel

#1489 Re:

2015-02-06 09:42:20

#4: Dingisek -  

 Plně souhlasím. Jde opravdu o štvavou kampaň médií proti Zemanovi. Poslední jasný důkaz je starý dva dny. Všechna média jednohlasně vykřikovala jak presidenta nesměli při obědě obsluhovat postižení zaměstnanci jedné restaurace. Místo nich musel majitel prý použít učně hotelové školy.Později bublina v tichosti splaskla. Večer se ukázalo, že ani jeden z obou postižených se nemohl zúčastnit. Jednak jim pracovní doba začínala až v 16  hodin a navíc jeden se v poledním čase zúčastnil té slavné proti zemanovské manifestace asi desítky chovanců místního ústavu. Prostě média sprostě lhala. ANI JEDEN s těch "informovaných" rádoby novinářů se ani slovem neomluvil. Nejen pomlouvaným ale hlavně  obelhaným občanům.