Petice za podporu Miloše Zemana
Re: Re: Re: Re: Ať žije Eva!
#374: Kdo chce Zemana bíti, pyj si najde - Re: Re: Re: Ať žije Eva!
Myslím, že víte, oč mi jde.
Samozřejmě aby už pan Zeman vůbec nic nečinil, protože toho co zatím učinil a bylo to přínosné, opravdu mnoho není.
Můžete se mnou nesouhlasit, ale pak budete muset vyjmenovat pozitiva působení pana Zemana za tu dobu, co je prezidentem...
Re: Re: Re:
To se mýlíte, v Číně se k Tibetu vyjádřil zcela jasně a řekl mnohem víc, než bylo opravdu nutné.
A netuším ani proč máte z Číňanů strach, to je dokonale iracionální.
Co mi vkládáte do úst ohledeně islámu už vůbec nechápu, citoval jsem Evu a její bludy, jak je naše země "předávána do islámského područí".
Vy podporovatlé pana Zemana jste jeden větší stihomam než druhý...
Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Eva!
#377: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Ať žije Eva!
Ne, to se pletete, nebudu muset nic. Toto není soud o legitimnosti Zemana jako prezidenta.
Re: Re: Re: Re:
#378: Roman Skácel - Re: Re: Re:
Já vám nic do úst nevkládám, jste opit vlastní důležitostí, já na vás kálím.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Eva!
#379: - Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Eva!
A je to... :-)
Re: Re: Re: Re: Re:
To z Vás bude mít pan prezident radost, jste jeho člověk, jeho pátá cenová skupina, partička co na jiné kálí, fakt hezké a poučné...
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#382: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:
Proč bych měl být jeho člověk? Protože z vás nebo Karla nepadám na prdel, tak jsem hned tzv. zemanovec? Vy jste teda solidní kretén.
P. S. Volil jsem Opěnku.
Re: Re: Re: Re:
#378: Roman Skácel - Re: Re: Re:
Taky netuším, proč mám z Číny strach. Asi proto, že z ní strach nemám a vám o mém strachu z Číny našeptávají hlasy, jinak nevím, jak jste na takovou blbost mohl přijít.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
No a Vy už pro mě nejste ten solidní člověk, za kterého jsem Vás chvíli měl, ale díky invektivům spíš fakt ten Zemanovec.
Jeho hájí jen takové divné existence, které nemají k osobnímu útoku moc daleko, ostatně jako pan prezident Zeman sám.
No co už, budete muset diskutovat se sobě rovnými, přeji příjemný zbytek noci.
Miloš Zeman je vulgární primitiv
Hájit člověka který lže a ve svěřeném úřadu se chová jako prase chce silný žaludek. Že se za sebe nestydíte.
Nojo, řek na plnou hubu pravdu a to se v tomhle státě nehodí. Prej že pravda a láska zvítězí, leda tak ho*no!
Re: Re:
No a kde to tedy jsme? Podle mě na rozcestí mezi civilizací a Rukem s Čínou, poněkud stále více zády k EU...
Řekl bych Ti, kde s panem prezidentem Zemanem jsme, ale to bych se mu podobal, což nesvedu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#387: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Co si to dovoluješ? Já ovarovou hlavu nevolil ty komunistickej noku. Volil jsem Karla a taky jsem toho litoval, tahat se s kurvou a nechat nemocnou ženu doma ať se o sebe postará. Fuj.
Vypadá jak prase, mluví jako prase, chová se jak prase, ale je to prezident. No ještě že díky opačné petici je vidět že za sebou nemá stádo a slušní lidi ještě existujou a začínaj hledat cestu, jak vrátit věci do normální a slušné roviny. Přeci jen vašich 1000 podpisů se s stěmi skoro 100000 lidí kteří chtějí donutit prezidenta začít se chovat slušně nedá srovnat.
Re:
Tak máte podpisy, co s nima uděláte? Pošlete je vopěnkovi aby si je strčil do dýmky? Směju se lidské naivitě :D
V tuhle chvíli je poměr obou peticí pro:proti Zemanovi 1:73. Co vy na to?
Tomáš Sláma
Děkuji panu prezidentovi za odstavení ODS,TOP09 a Starostů od koryta.
No a Co?tady neni diskuze o znalosti anglictiny nebo cestiny..tady jde o neco jinneho:-))))
| This discussion has been closed. |
#375: Roman Skácel - Re:
Držel v Číně hubu, abychom nebyli vystaveni čínskému nebezpečí. U islámu vám to vadilo, tady vám opak. Víte vy vůbec, co chcete?